csababarca írta: ↑2022.05.03. 22:41:23
bence0330 írta: ↑2022.05.03. 22:21:41
Hatalmas mentális erőre vall, hogy ekkorát tudtak váltani. Remélem egy év, és mi is ehhez hasonlóval büszkélkedhetünk majd.
minimum 2, de inkább 3 év lesz az, eléggé egyértelmű okok miatt.
ez a Rulli nagyon gyenge kapus, hiba-hiba hátán, most védett egyet, amúgy csak a kamura vetődések, meg láb között bekapott silány gólok.
mondjuk nem bánom, mert legalább nem lesz annyira sima a realnak a döntő.
Lehet, de ki tudja. Jövőre még kevesebben lesznek az öregek, Piqué mindenképp kiszorul remélhetőleg (nem azért, mert gyenge, hanem mert jönnek a helyére), de Alba-Busquets is rotálva lesz rendesen, az tuti. TS az egyetlen, aki stabil kezdő marad ebből a pofonsorozatból, ráadásul szerintem rá hatott ki a legjobban. De ő legalább a kapus, a játékra akkora hatása nem lesz tán.
Ha lesz hozzá erőnk, valakit egy ilyen mentalitásba bele is lehet hajszolni, akkor is, ha van sötét folt a múltjában... Kloppnál is látszik hogy annyira agitálva vannak, hogy ilyen múlttal is szétszednék az ellent, és erőből meg is tudják csinálni. Xavi tudja valamennyire agitálni őket, de nincs meg hozzá a láb és a tüdő egyelőre. Szóval nem tartom lehetetlennek, de a te verziód a valószínűbb.
A Villarreal szurkolók előtt le a kalappal, spanyol stadionban nem tudom, mikor láttam ilyen hangulatod utáljára. Egészen csodálatos.
Rulli meg tényleg összeomlott a tét alatt, de akkor is megérdemelte a Pool szerintem. Többször is úgy pattogtak meg a lövések, hogy épp kapufa meg épp mellé csorgott, szétfocizták őket 45 percben. Ezt látva, hogy ilyen helyzetben ekkora sebességet tudtak váltani, nem félek már annyira a Realtól, ha bejutnának.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy