Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Biztos jobban pörögnék ha a bentmaradásért kêne játszanom, nem pedig tétnélküli meccsen.visca el barca írta:közel sem biztos...ferninho írta:Granada meg biztos bennmaradó lett, ez nagy segitség nektek.
közel sem biztos...ferninho írta:Granada meg biztos bennmaradó lett, ez nagy segitség nektek.
Néztem a meccset végig, hagyjuk inkább a bíráskodást, Realtól vettek el szabályos gólt.wild írta:Szerintem nézd meg a szitut. Egyértelmű lesgól volt.recrea írta:Ellenféltől kapott labda még mindig nem les.
Még nem hivatalos.visca el barca írta:vasárnap 20:00Nero. írta:Az utolsó fordulónak az időpontja megvan már? 17:30tól 21:00ig repülni fogok jövőhét vasárnap, nagyon remélem hogy szombaton lesz.
vasárnap 20:00Nero. írta:Az utolsó fordulónak az időpontja megvan már? 17:30tól 21:00ig repülni fogok jövőhét vasárnap, nagyon remélem hogy szombaton lesz.
A Gijon nélkül mondjuk most a Real vezetne, szóval én hálás vagyok nekik.visca el barca írta:igazából kieshetne mind az 5, egyik sem üti meg az első osztály színvonalát
régóta mondom már, bőven elég lenne 18 csapat...
+ teszünk érte, hogy az Espanyol legyen a 15., és mehetnek ők is, jó lesz a 16 csapatos bajnokság is. Még igy is maradnának fogalmatlan töltelékcsapatok.16. granada 36
17. vallecano 35
18. gijon 35
19. getafe 35
20. levante 29
igazából kieshetne mind az 5, egyik sem üti meg az első osztály színvonalát
Ezek a mikiegérkupák meg aztán tényleg teljesen feleslegesek. Mióta figyelemmel követem a spanyol focit, tisztán emlékszek, melyik évben ki lett a bajnok, és hogyan. Arról viszont fogalmam sincs, 5 éve ki nyerte a kupát, vagy 2 éve a szuperkupát. A klub vb meg még ezeknél is feleslegesebb és fárasztóbb bohóckodás.ha a szuperkupát is lerövidítenék egy meccsre az sem ártana.
A 2000-es évek elején jó kis csapat volt, de aztán a liga egyik legnagyobb favágói lettek. + a 2005/2006 szezon elején meg feljelentettek minket, és Messi azért nem játszhatott. Szóval nem örülök nekik.Viszont úgy néz ki, hogy a régi ismerősök közül az Alaves visszatér.
Nekem Bonano amikor a 2005ös rajtnál mindent kivédett ellenünk, úgy hogy tőlünk meg úgy távozott hogy mezszámot se adtunk neki.etooka9 írta: Alavesről nekem bodipo ugrik be.
2009-ben pontazonosság volt, de a betis húzta a rövidebbet.Nero. írta:2004be jutottak fel elösször, azóta nem is nagyon voltak kiesési gondjaik. Pár éve még UEFA-kupába is bejutottak meg kétszer döntőztek a CdRbe. Én sajnálnám őket, de idén ez tényleg nagyon gyenge.S.Agüero írta:Getafe mikor esett ki utoljára?
Viszont úgy néz ki, hogy a régi ismerősök közül az Alaves visszatér.
Matematikailag még van esélyük, azonban én sem látok sok esélyt a bentmaradásukra.Kovbal88 írta: A Levante már biztos kieső, szerintem még a gijon és a Granada esik ki.
Azért a Levantét is elég nehezen tudtuk megverni, a Vallecano is játszott idén pár szép meccset, nem sokkal rosszabb ez az ötös, mint a középmezőny többi csapata.visca el barca írta:a getafe nyert a depor otthonában, elég fincsi tülekedés lesz a kiesésért...
16. granada 36
17. vallecano 35
18. gijon 35
19. getafe 35
20. levante 29
2004be jutottak fel elösször, azóta nem is nagyon voltak kiesési gondjaik. Pár éve még UEFA-kupába is bejutottak meg kétszer döntőztek a CdRbe. Én sajnálnám őket, de idén ez tényleg nagyon gyenge.S.Agüero írta:Getafe mikor esett ki utoljára?
Én sem bánnám a 18 csapatot. Több lenne a pihenőidő. Pont ahogy a németeknél. 4 meccsel lenne így kevesebb és ha a szuperkupát is lerövidítenék egy meccsre az sem ártana.visca el barca írta:a getafe nyert a depor otthonában, elég fincsi tülekedés lesz a kiesésért...
16. granada 36
17. vallecano 35
18. gijon 35
19. getafe 35
20. levante 29
AS szerint plusz 4-20 meccs.