Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
persze, én tudom.
Ugyanez volt a Psg madridi meccsén is, egy sima továbbjutást bactak el. Mondjuk nem baj, ők jó helyen vannak.csababarca írta: ↑2022.04.26. 22:23:36citynek a három gólhoz kellett 6-7 komoly helyzet, realnak meg másfél.
örök igazság, de a focit gólra játszák, a city magának köszönheti, hogy nem tömte ki a realt amíg lehetett. A lehetőségük többszörösen megvolt rá.
Megszoktuk már, a tripla óta mindenkinek tele megy a gatya, ha a Real jön, azért rúgatnak velük ilyen és ehhez hasonló gólokat, lásd Benzema kapus gólpasszai, ami amúgy ma is kinéz
Nem nagyon szokott a fickó ellenük kikapni.
mármint kinél?
Azért itt megvan az, ami más csapatnál nincs: gvárdiola-fóbia.csababarca írta: ↑2022.04.26. 22:08:14és mi maradt ki megint![]()
ebbe a párharcban így kódolva van a city kiesés, nem lehet ezeket kihagyni.
Hát ott ketten is érkeztek, de én is azt mondom, el kell lőni.bence0330 írta: ↑2022.04.26. 21:32:38
Igen, én is akkor hiszek nekik, mikor virág nőtt a sírjukon. Nyilván a Cityn fog múlni, de ez nem jelent győzelmet. Pep se véletlenül üvöltözte szét az előbb az agyát, bár én annyira nem értettem, hogy miért volt gondja a megoldással, tisztán ment Mahrez, simán rá lehetett lőni.
Igen, én is akkor hiszek nekik, mikor virág nőtt a sírjukon. Nyilván a Cityn fog múlni, de ez nem jelent győzelmet. Pep se véletlenül üvöltözte szét az előbb az agyát, bár én annyira nem értettem, hogy miért volt gondja a megoldással, tisztán ment Mahrez, simán rá lehetett lőni.csababarca írta: ↑2022.04.26. 21:25:51Én majd akkor kezdek el "reménykedni", amikor a visszavágó 93. percében is két gólos előnyben lesz a city összesítésben.
Ez most eddig csak arra jó, hogy leírhatjuk milyen gyenge a real, aztán pofára essünk a végére.
Eddig tükörsima a meccs, semmi veszélyt nem jelent a real, de ez semmit sem jelent.
szerk.: pl egy ilyen hiba mint amit csinált Dias az előbb.
vagy, hogy 3 az egyre viszik, és kaput sem találnak belőle.
ezek nem férnek bele a real ellen, még 2-0nál sem.