Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
messideco
Presidente del Barça

2014.08.21. 09:19:38

Akkor majd ide érkezik a holland hírfolyam :mrgreen: (ha nincs senki ellenérde :shutup: )

Az új szövetségi kapitány, Guus Hiddink kihirdette az olaszok elleni barátságos és a csehek elleni EB selejtezőre készülő Oranje keretet. Visszatért a vb-t sérülés miatt kihagyó van der Wiel és van der Vaart, újra válogatott Pieters, Kuyt még mindig kerettag, Strootman és Willems továbbra is sérült.

Kapusok: Jasper Cillessen (Ajax), Tim Krul (Newcastle United, Eng), Michel Vorm (Tottenham Hotspur, Eng), Jeroen Zoet (PSV) - nagyjából az elvárt, Zoet még egy ideig csak a válogatottság küszöbén lesz, bár én simán behívnám a három közé, mivel ugye a PL csak most kezdődött, nagyobb meccsrutinja lehet, mint Krulnek vagy Vormnak, aki ráadásul cserekapus. A Spursben :evil:

Védelem: Daley Blind (Ajax), Daryl Janmaat (Newcastle United, Eng), Bruno Martins Indi (FC Porto, Por), Erik Pieters (Stoke City, Eng), Joël Veltman (Ajax), Paul Verhaegh (FC Augsburg, Dui), Ron Vlaar (Aston Villa, Eng), Stefan de Vrij (Lazio, Ita), Gregory van der Wiel (PSG, Fra) - majdnem ugyanaz, mint a vb-n, kimaradt ha jól nézem Kongolo.

Középpálya: Jordy Clasie (Feyenoord), Leroy Fer (Norwich City, Eng *), Nigel de Jong (AC Milan, Ita), Wesley Sneijder (Galatasaray, Tur), Georginio Wijnaldum (PSV), Rafael van der Vaart (Hamburger SV, Dui) - nincs itt továbbra sem Strootman :(

Támadók: Memphis Depay (PSV), Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04, Dui), Dirk Kuijt (Fenerbahçe, Tur), Jeremain Lens (Dinamo Kiev, Oek), Robin van Persie (Manchester United, Eng), Arjen Robben (Bayern München, Dui) - KUYT...

Úgy látszik, a majdnem győztes csapaton ne változtass elvet követi Hiddink, és nagyjából van Gaal csapatát hívta, be. A két szélső védő visszatérésének örülök, van der Vaart is jól folg jönni sok esetben. Depay megszilárdította helyét a keretben 8)

Jonathan de Guzman (most ő sincs a keretben) Napoliba távozásával egyetlen holland sem maradt a La Ligában.
Kép
"And my heart will leave you never."
visca el barca
Presidente del Barça

2014.08.20. 17:23:42

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.08.17. 16:36:00

bence-barca írta:de elvileg Romaoból és Leminából is lesz majd átmeneti kh. (Masch-Song rulez :mrgreen: )
ott is van romao :D meg természetesen az is amit én írtam, hogy toljuk be a szélsőket is... most pl morel :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.08.17. 10:20:33

Van Gaal: "Amikor átvettem a holland válogatott irányítását, az első dolgom az volt, hogy megmutassam a játékosoknak, hogyan játszik a Barcelona"
Kép
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.08.16. 18:41:38

bence-barca írta:
ZBarca írta: szinte a semmiből lettek BL résztvevők.
Semmiből... hogyne.... :lol: :lol:
No offense, csak ez tényleg viccesen hangzott. :D
Jó na, nem értek a francia futballhoz! :D Most ráébredtem, talán kicsit divatdrukker vagyok a PSG felé... :lol:

NYISD KI A SPOILERT!

Kép

Én nem vagyok divatdrukker :!: :mrgreen:
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.08.16. 18:31:09

ZBarca írta: szinte a semmiből lettek BL résztvevők.
Semmiből... hogyne.... :lol: :lol:
No offense, csak ez tényleg viccesen hangzott. :D
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.08.16. 18:03:43

bence-barca írta:Amikor Lyon hétszer nyert ligát zsinórban nekik, majd mikor jött a PSGhez az arab manus már értük szorítottál. :wink: :mrgreen:
Lyonos azért vagyok, mert szimpi csapat és nem azért szerettem meg mert hétszer nyertek bajnokságot.
A PSG-nek pedig tetszik az igazolási politikája ( :mrgreen: ) és hogy szinte a semmiből lettek BL résztvevők.
Mondjuk az is lehet, hogy egy picit divatdrukker vagyok... :? :mrgreen:
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.08.16. 17:56:14

ZBarca írta:
visca el barca írta:a sok rejtett márszej szurkoló h bújkál elő :lol:
Nekem mindig is szimpi volt a Marseille, de hamár francia bajnokság, akkor nálam Lyon/PSG (nem vagyok divatdrukker! :mrgreen: ).
Amikor Lyon hétszer nyert ligát zsinórban nekik, majd mikor jött a PSGhez az arab manus már értük szorítottál. :wink: :mrgreen:
visca el barca írta: akkor tényleg egyre jobb, kb van egy középső védő :lol: igazán elkölthetnének egy kis lovet, 10-ért biztos találnának egy-két jobb playert a ligából...
Állítólag fogunk, de annyi emberrel pletykálták már össze a csapatot, h nehéz követni... :lol:
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.08.16. 17:54:10

Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.08.16. 17:10:55

a rák egye meg mendest, tegnap még kerettagként volt feltüntetve :lol:

akkor tényleg egyre jobb, kb van egy középső védő :lol: igazán elkölthetnének egy kis lovet, 10-ért biztos találnának egy-két jobb playert a ligából...
Kép
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.08.16. 16:57:54

Nekem mindig is szimpi volt a Marseille, de hamár francia bajnokság, akkor nálam Lyon/PSG (nem vagyok divatdrukker! :mrgreen: ).
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.08.16. 16:49:37

visca el barca írta: az, hogy valbuena elment, az az év vicce. az meg, hogy a dinamoba ment, még nagyobb vicc. kb olyan mintha a 30 éves xavi elmenne egy ilyen leverkusenbe. fogalmam nincs h miért váltott... mert ha mondjuk vmi combosabb csapat hívja még megértem... de így...ráadásul a mai árak mellett az a 6-7 millio elég kevésnek tűnik...

valbuena kicsit olyan mint itthon illés béla volt. itthon nagy király, mindenki becsülte, de tudta jól, hogy külföldön nem állná meg a helyét nem is ment el soha. sajnos kevés ilyen focista van, aki tudja hol a helye és mi a szintje...
Ő már tavaly kijelentette, h itt az ideje távozni és szeretne váltani. Elején nyilatkozta, h csakis egy jobb csapatba menne (értve ide már Sevillát v Valenciát), de a pénz... amúgy igazad van, ő tipikusan az a játékos aki ilyen szinten jól nyomja, de ha már egy pl MU ban kéne teljesíteni nem menne. Mint pl Fellaini.
visca el barca írta: a 20 éves belga gyerek akit a standarból vettünk (ő ha jol emlékszem ott fosta a gólokat) majd elválik h milyen lesz, kérdéses h mennyit fog játszani gignac helyén
Felkészülés alatt jól nyomta, szóval lehet reménykedni, hogy lesz egy minősági cserénk, nem Khalifa :lol:
visca el barca írta: formációk
Formációról én is így gondolkok, fure felállás, de kb úgy lehet majd, ahogy leírtad.
visca el barca írta: de a védelem az az év vicce lesz. nem elég hogy LÉTSZÁMBAN SINCS elég védőnk, még a minőségi borzalmas. van egy, azaz egy darab középső védőnk nkoulou személyében és ennyi. a többi töltetlék, filléres tini (max mendes aki jobb). gondolom majd a klasszikus szélső védőket (morel, fanni) fogja középre erőltetni, mert nincs más
Elmondom akkor neked, Mendes aki még az egyetlen épkézláb kh vt a csapatban N'kolou mellett lelépett Quatarba v hova a pénzért... az csak érdekesség, h akár Lazioba is mehetett vna... úgyhogy egyre rosszabbul áll csak a védelem, de elvileg Romaoból és Leminából is lesz majd átmeneti kh. (Masch-Song rulez :mrgreen: )
visca el barca írta: sztem idén dobogó sem lesz, psg, monaco biztos beelőz, aztán a 3. helyért tolakodhatunk a szentetyien/lille/lyon hármassal. csak ahhoz az ilyen két gólos vezetéses meccseket be kell húzni.
Igen, a BL helyért kéne versenyben lennünk. Azért bízok abban, h Bielsa gatyába rázza a csapatot és nem lesz az, mint tavaly.
zola8787
Director del Fútbol

2014.08.16. 14:31:11

visca el barca írta:
a sok rejtett márszej szurkoló h bújkál elő :lol:
Hajrá Saint-Étienne :D:D
salas9
Entrenador del Barça

2014.08.16. 14:20:43

Aaaa :D Nem vagyok Marseille szurkolo, de sok francia meccset nezek. Noha PSG szurker sem, de Zlatan miatt (kedvenc jatekosom :) ) legjobban oket kovetem :D Viszont amikor lehet Marseille es Lyon meccseket is nezem ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára salas9 2014.08.16. 14:53:24-kor.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.08.15. 16:38:58

salas9 írta:
visca el barca írta: ...
Nekem az első meccsen nagyon tetszett ennek az Imbulának a játéka. Szerintem Ő a Marseille Buszkecce :mrgreen: Ez a védelem viszont tényleg elég gyászosnak tűnik :oops:
a sok rejtett márszej szurkoló h bújkál elő :lol:

imbula a tipikus példája a klasszikus vkp csúcsniggernek (di caprio utan szabadon). ha nem áll meg a fejlődésben, két év múlva viszi vmi topklub...
Kép
salas9
Entrenador del Barça

2014.08.15. 16:11:13

visca el barca írta: ...
Nekem az első meccsen nagyon tetszett ennek az Imbulának a játéka. Szerintem Ő a Marseille Buszkecce :mrgreen: Ez a védelem viszont tényleg elég gyászosnak tűnik :oops:
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.08.15. 15:45:12

MR. TROMORT777 írta:Wáó, nekem ez valahogy kimaradt, hogy eligazolt. Nem is értem, hogy. Hát ez tényleg érthetetlen. Nála mindig vártam, hogy valami komolyabb csapatba igazol egyszer, nem lebecsülve a Marseille-t. De ez... Úgy néz ki van az a pénz. Ennyi pénzért még szerintem nekünk is ajándék lett volna.
valbuena kicsit olyan mint itthon illés béla volt. itthon nagy király, mindenki becsülte, de tudta jól, hogy külföldön nem állná meg a helyét nem is ment el soha. sajnos kevés ilyen focista van, aki tudja hol a helye és mi a szintje... nem ilyen bajner "nem érdekel a válogatott, a championshipbe 20 percet nem birok futni" bálintka...

ő bármelyik topklubba kevés lett volna, viszont franciában nagy király volt, még a psg-sek is elismerték... olyan mint nálunk puyol volt...

dinamoba bőven jó lesz... első meccsén ki is osztott gyorsan két gólpasszt... 8)
Kép
MR. TROMORT777

2014.08.15. 15:02:52

visca el barca írta:
az, hogy valbuena elment, az az év vicce. az meg, hogy a dinamoba ment, még nagyobb vicc. kb olyan mintha a 30 éves xavi elmenne egy ilyen leverkusenbe. fogalmam nincs h miért váltott... mert ha mondjuk vmi combosabb csapat hívja még megértem... de így...ráadásul a mai árak mellett az a 6-7 millio elég kevésnek tűnik...
Wáó, nekem ez valahogy kimaradt, hogy eligazolt. Nem is értem, hogy. Hát ez tényleg érthetetlen. Nála mindig vártam, hogy valami komolyabb csapatba igazol egyszer, nem lebecsülve a Marseille-t. De ez... Úgy néz ki van az a pénz. Ennyi pénzért még szerintem nekünk is ajándék lett volna.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.08.15. 14:23:02

bence-barca írta:VEB!

Mit gondolsz Bielsa építkezéséről? :)
fú, sajnos alig követem a márszejemet, csak így ímmel-ámmal tudom a dolgokat.

az, hogy valbuena elment, az az év vicce. az meg, hogy a dinamoba ment, még nagyobb vicc. kb olyan mintha a 30 éves xavi elmenne egy ilyen leverkusenbe. fogalmam nincs h miért váltott... mert ha mondjuk vmi combosabb csapat hívja még megértem... de így...ráadásul a mai árak mellett az a 6-7 millio elég kevésnek tűnik...

a 20 éves belga gyerek akit a standarból vettünk (ő ha jol emlékszem ott fosta a gólokat) majd elválik h milyen lesz, kérdéses h mennyit fog játszani gignac helyén

alessandrinit már a nyár előtt lehetett tudni h jön, nem volt meglepetés, jó vétel.

katarból hoztunk még vmi gyereket (megnéztem, barrada a neve, jo pénzre taksálják, tolta spanyol első osztályban is, vmit csak tudhat)

a bastia elleni meccsről csak egy ilyen 10 perces összefoglalót néztem, természetesen sikerült 1-3-ról X-re kihozni a partit... ami igazán aggasztott, az a felállás. három védős rendszer lesz az tuti. aztán h előtte mi rajzolodott ki, fogalmam nincs :D megnéztem,
- a whoscored 3-4-2-1-t,
- az eredmenyek.com 3-4-1-2-t,
- a transfermarkt.de 3-3-3-1-t
- a hivatalos om site meg 3-1-3-3-t rajzolt fel :lol: :lol: :lol: :lol:

nah, ezen igazodjál el :D

sztem ez leginkább ilyen 3-3-1-3 lesz, 3 védővel, előttük egy szűrő+két szélső védő, ő előttük egy irányító és a 3 csatár. az h ki fog irányítót játszani, nagy kérdés, mert van ugye a nokedli kadir, aki sztem megint megy kölcsönbe vhova, barrada meg nagy kérdés mire lesz elég. sztem sanszosabb h az lesz mint az első meccsen, h vmlelyik szélső kp-s/csatár megy be középre mint most payet... annyi szélsőnk van mint állat, mindegyik usem tud játszani, majd beteszik középre

----------------------------------------------mandanda----------------------------------------

-----------------------------mendes---------nkoulou-----------X tini-------------------------

-----fanni/djedjé------------------imbula/romao/lemina-------------------morel/mendy-----

-------------------------------------barrada/akármelyik szélső-----------------------------

------alessandrini/payet----------------------------------------------------------thauvin/ayew-----

------------------------------------------gignac/batshuayi--------------------------------------------

én ilyen formaciot amugy az életben nem láttam még sehol :lol:

elől sztem bőven megleszünk létszámban és minőségben is (ayew, payet, gignac, thauvin, alessandrini), a kp-s védekezés is ugy ahogy jo lehet imbulaval meg romaoval, de a védelem az az év vicce lesz. nem elég hogy LÉTSZÁMBAN SINCS elég védőnk, még a minőségi borzalmas. van egy, azaz egy darab középső védőnk nkoulou személyében és ennyi. a többi töltetlék, filléres tini (max mendes aki jobb). gondolom majd a klasszikus szélső védőket (morel, fanni) fogja középre erőltetni, mert nincs más

kicsit olyanok leszünk mint a barca :D többet kell rúgni is nincs gond.

sztem idén dobogó sem lesz, psg, monaco biztos beelőz, aztán a 3. helyért tolakodhatunk a szentetyien/lille/lyon hármassal. csak ahhoz az ilyen két gólos vezetéses meccseket be kell húzni.

jah, meg kell még két védő középrte, mert különben oriási gondok lesznek (itt is probléma amugy évek óta...) matyiő ide keltt volna nem a barcába :lol:

huh mennyit pofázok, mi lenne ha még tényleg normálisan is követném őket :lol:
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.08.15. 12:53:08

VEB!

Mit gondolsz Bielsa építkezéséről? :)
Alfa
Entrenador del Barça

2014.08.14. 17:37:52

hank1ee írta:Ghánát is megelőzzük, nagyszerű. Az afrikaiak körülbelül, ha tétmeccsről van szó, úgy 3 góllal vernének minket, ha nem 4-gyel.
Az nagyon csúnya lenne ha ellenük játszanánk . Elég csak ha belegondolunk , hogy a villámgyors szélsőik , hogy otthagynák Devecserit meg Guzmicsot...
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Petr
Entrenador del Barça

2014.08.14. 17:15:27

http://sportgeza.hu/futball/2014/08/14/conte/" target="_blank

,,Olasz lapértesülések szerint megyezett az Olasz Futballszövetség (FIGC) és Antonio Conte, így a Juventus korábbi edzője lesz a válogatott következő szövetségi kapitánya."
hank1ee
Director del Fútbol

2014.08.14. 10:54:34

Ghánát is megelőzzük, nagyszerű. Az afrikaiak körülbelül, ha tétmeccsről van szó, úgy 3 góllal vernének minket, ha nem 4-gyel.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
danianevem
Entrenador del Barça

2014.08.14. 10:53:19

ZBarca írta:Újabb négy helyet javított válogatottunk a világranglistán.
CIKK
Majd egy-két be nem tervezett "meglepetéseredmény" ősszel és máris visszazúgunk a reálisabb 60. hely környékére... :oops:
Ez szabályosan fájt. :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danianevem 2014.08.14. 10:55:35-kor.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.08.14. 10:38:37

Újabb négy helyet javított válogatottunk a világranglistán.
CIKK
Kép
Válasz küldése