bence-barca írta:VEB!
Mit gondolsz Bielsa építkezéséről?

fú, sajnos alig követem a márszejemet, csak így ímmel-ámmal tudom a dolgokat.
az, hogy valbuena elment, az az év vicce. az meg, hogy a dinamoba ment, még nagyobb vicc. kb olyan mintha a 30 éves xavi elmenne egy ilyen leverkusenbe. fogalmam nincs h miért váltott... mert ha mondjuk vmi combosabb csapat hívja még megértem... de így...ráadásul a mai árak mellett az a 6-7 millio elég kevésnek tűnik...
a 20 éves belga gyerek akit a standarból vettünk (ő ha jol emlékszem ott fosta a gólokat) majd elválik h milyen lesz, kérdéses h mennyit fog játszani gignac helyén
alessandrinit már a nyár előtt lehetett tudni h jön, nem volt meglepetés, jó vétel.
katarból hoztunk még vmi gyereket (megnéztem, barrada a neve, jo pénzre taksálják, tolta spanyol első osztályban is, vmit csak tudhat)
a bastia elleni meccsről csak egy ilyen 10 perces összefoglalót néztem, természetesen sikerült 1-3-ról X-re kihozni a partit... ami igazán aggasztott, az a felállás. három védős rendszer lesz az tuti. aztán h előtte mi rajzolodott ki, fogalmam nincs

megnéztem,
- a whoscored 3-4-2-1-t,
- az eredmenyek.com 3-4-1-2-t,
- a transfermarkt.de 3-3-3-1-t
- a hivatalos om site meg 3-1-3-3-t rajzolt fel
nah, ezen igazodjál el
sztem ez leginkább ilyen 3-3-1-3 lesz, 3 védővel, előttük egy szűrő+két szélső védő, ő előttük egy irányító és a 3 csatár. az h ki fog irányítót játszani, nagy kérdés, mert van ugye a nokedli kadir, aki sztem megint megy kölcsönbe vhova, barrada meg nagy kérdés mire lesz elég. sztem sanszosabb h az lesz mint az első meccsen, h vmlelyik szélső kp-s/csatár megy be középre mint most payet... annyi szélsőnk van mint állat, mindegyik usem tud játszani, majd beteszik középre
----------------------------------------------mandanda----------------------------------------
-----------------------------mendes---------nkoulou-----------X tini-------------------------
-----fanni/djedjé------------------imbula/romao/lemina-------------------morel/mendy-----
-------------------------------------barrada/akármelyik szélső-----------------------------
------alessandrini/payet----------------------------------------------------------thauvin/ayew-----
------------------------------------------gignac/batshuayi--------------------------------------------
én ilyen formaciot amugy az életben nem láttam még sehol
elől sztem bőven megleszünk létszámban és minőségben is (ayew, payet, gignac, thauvin, alessandrini), a kp-s védekezés is ugy ahogy jo lehet imbulaval meg romaoval, de a védelem az az év vicce lesz. nem elég hogy LÉTSZÁMBAN SINCS elég védőnk, még a minőségi borzalmas. van egy, azaz egy darab középső védőnk nkoulou személyében és ennyi. a többi töltetlék, filléres tini (max mendes aki jobb). gondolom majd a klasszikus szélső védőket (morel, fanni) fogja középre erőltetni, mert nincs más
kicsit olyanok leszünk mint a barca

többet kell rúgni is nincs gond.
sztem idén dobogó sem lesz, psg, monaco biztos beelőz, aztán a 3. helyért tolakodhatunk a szentetyien/lille/lyon hármassal. csak ahhoz az ilyen két gólos vezetéses meccseket be kell húzni.
jah, meg kell még két védő középrte, mert különben oriási gondok lesznek (itt is probléma amugy évek óta...) matyiő ide keltt volna nem a barcába
huh mennyit pofázok, mi lenne ha még tényleg normálisan is követném őket