2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én akkor se tudnék a madridnak drukkolni ha az egyetlen csapat lenne a világon.csababarca írta: ↑2022.02.15. 16:40:55Nyerjen csak a PSG, nehogy már a realnak drukkoljunk:D
De szerintem ez egy nyögvenyelős 1-1 lesz, ez a PSG amit én idén láttam belőlük baromira nincs egyben.
Most a Lille ellen nemrégen pont kifogtak egy jó napot, ez bennük lehet bármikor, de általánosan a francia bajnokságban arckaparós meccseket nyomtak.
Mert mi nem csak Barca szurkolók vagyunk, hanem fociszerető emberek is.ultrasur írta: ↑2022.02.15. 15:43:36Nem gondoltam, hogy bármilyen barca szurkoló Real győzelemért fog szorítani. :O Hogy-hogy ennyire nem szereti pár ember itt a PSG-t? Én se kedvelem az egész PSG-City-olajos foci dolgot, de azért a Barca ellen nekik szurkolnék![]()
Biztos vagyok benne, hogy Messi ellenünk játszik majd a legjobban a szezonban, plusz a régi Realosok is motiváltak lesznek... Nálunk sérült és kifingott emberek fognak játszani. Félek, hogy a egy sima 2:0 nekik.
City meccs sima lesz, szerintem meg is rakom 2,5 overt a meccsre.
Hát igen. Messi miatt én is kicsit jobban követem őket, borzalmas, amit játszanak a játékosállományukhoz képest. Van meccs, ahol kb nincs is helyzetük, és a 93. percben valahogy begyötörnek egyet, van meccs, ahol van 20 lövésük, abból 1 megy kapura a 89. percben és azzal nyernek. De még a Lyon is lefocizta őket kb nemrég emlékeim szerint, amikor azt hinné az ember, hogy felszívják megukat a komolyabb csapat ellen.csababarca írta: ↑2022.02.15. 16:40:55Nyerjen csak a PSG, nehogy már a realnak drukkoljunk:D
De szerintem ez egy nyögvenyelős 1-1 lesz, ez a PSG amit én idén láttam belőlük baromira nincs egyben.
Most a Lille ellen nemrégen pont kifogtak egy jó napot, ez bennük lehet bármikor, de általánosan a francia bajnokságban arckaparós meccseket nyomtak.
Ezzel én is így vagyok, mármint hogy a másik csapatnak szurkolnék. A jelenlegi Realban egyetlen szimpatikus játékos sincs, a PSG-ben viszont több is. És hát, nem tehetek róla, mindig csapatoknak meg játékosoknak szoktam szurkolni, nem pedig a VIP-páholynak, mit érdekel engem, hogy a PSG milyen kézben van, nem őket figyelem, hanem a focistákat.
Hasonlóan látom, a párharcban a Realnak szurkolok én is. Szerintem ma semmi nem dől el, kevesebbet fognak kockáztatni a csapatok. A visszavágó lesz igazi csemege.
A PSG-t rühellem, ezen Messi se tud változtatni, a Real-t meg ismerjük a BL-ben, tipikusan az a párharc, ahol annak örülnék, ha mindkettő kiesne. Viszont legutóbb tök jó kis meccseket játszottak.
És egy 94. perces Ramos fejessel esne ki a Realcsababarca írta: ↑2021.12.13. 15:51:42
Komoly lenne, ha Pochettinot kirúgnák, és ZZ lenne az edző addigra:D
Szerintem az Inter-Pool sima lesz. Feljövőben vannak a milanóiak, de ez még nem az ő szintjük, ahogy AC sem tudott továbbmennni a Pool csoporjából, és oda-vissza kikaptak a vörösöktől.csababarca írta: ↑2021.12.13. 15:30:08
AtMa-Mu lehet érdekes, meg az inter-pool talán, ha az inter felszívja magát.
Én is így gondolom, ezért írtam az első mondatot.
Volt “szerencsém” végignézni pár PSG meccset az elmúlt időben (bajnokság, BL is), jelenlegi forma alapján másnaposan is kiveri őket a Real, annyival jobb csapat.csababarca írta: ↑2021.12.13. 15:30:08PSG nem kapja össze magát rövid BL szezonuk lesz megint.
Gondolom Neymar offolja magát a párharcól, és MBappé is talán, vagy Di Maria, ahogy az lenni szokott.
Neymarra bármire mernék fogadni, hogy nem fog oda-vissza pályára lépni a real ellen.
A Dortmund valóban ijesztő lenne, de nekik legalább hóttgyenge a védelmük.Barcaforever írta: ↑2021.12.09. 14:02:19A nyerjük meg akkor az EL-t féle gondolathoz csak annyit fűznék hozzá, hogy komoly mémek fognak születni a Piqué-Lenglet duóból, amikor majd a Haaland-Bellingham kettős vagy akár Reus fogja szétszedni őket. A Lazio nem tudom hogy áll, de sztem ők is letarolnának minket fizikálisan.
Érdekes lesz.