Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
szajko
Director del Fútbol

2011.02.22. 21:26:05

Egyébként nagy szerencséje a Realnak,hogy nem játszik Lisandro,mert Gomis :D... viszont a Cissokho-Bastos bal oldal igencsak jóféle. :D A real meg elég nagy kaki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szajko 2011.02.22. 21:28:03-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.22. 21:22:57

Eddig ez édes keés a Realtól.... közelebb áll a gólhoz a Lyon!Ronaldo cipelgeti, de nincs megjétszható ember!
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.22. 16:35:46

ab1daL írta: Az AS is tud kavarni:
http://www.hatharom.hu/article/f2daa1-k ... lona-ellen

Az igen, szánalmas bagázs :lol:

Ma szerintem 2-1re nyer a real, sajnos. Most nem fog előfordulni ami az elmúlt 6 évben. Az tuti,hogy fognak gólt rúgni, kapni már nem biztos, de azért benne lehet.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ab1daL
Director del Fútbol

2011.02.22. 16:27:09

csababarca írta:http://hvg.hu/sport/20110222_messi_rona ... nycipo#rss

Ezek szerint a madrid különbejáratú lapja, a Marca hiába erőlködik, az európai aranycipő góljait korrekt módon számolják 8)
Az AS is tud kavarni:
http://www.hatharom.hu/article/f2daa1-k ... lona-ellen
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.22. 16:21:14

http://hvg.hu/sport/20110222_messi_rona ... nycipo#rss

Ezek szerint a madrid különbejáratú lapja, a Marca hiába erőlködik, az európai aranycipő góljait korrekt módon számolják 8)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.02.22. 15:28:20

Rég láttam már egy igazán jó meccset, így ma este elsősorban ennek fogok szurkolni. :) Másodsorban a Lyonnak :twisted:
Én is szeretném hogy a spanyol foci dominánsabb legyen a BL-ben, de azért még mindig erősebb bennem a rivalizálás, sztem ezzel nincs gond.
A tippem: 2-1 vagy 1-1!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.02.22. 15:20:12

9Dave írta: Ezzel a felállással meg nem mondom kik lövik a gólokat, de szerintem:
Milyen felállásnál tudnád megmondani? :roll:

Szerintem egy 1:1-es döntetlen lesz, aztán otthon bedarálja a Real a Lyont.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
9Dave
Capitá del Barça

2011.02.22. 15:19:31

daffy írta:
9Dave írta: Tippem: Lyon 1 - 2 Real Madrid.
Ezzel a felállással meg nem mondom kik lövik a gólokat, de szerintem:
Lyon: Lisandro
RM: Adebayor, CR
hát lisandro biztos nem,ugyanis nem játszik
Bocs, nem tom a Lyon felállását :oops:

szerk:
Na látom a Lyon kezdőjét. Akkor Lisandro helyett Gomis.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 9Dave 2011.02.22. 15:21:19-kor.
Kép
"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
daffy
Madridista

2011.02.22. 15:18:37

9Dave írta: Tippem: Lyon 1 - 2 Real Madrid.
hát lisandro biztos nem,ugyanis nem játszik
9Dave
Capitá del Barça

2011.02.22. 15:17:15

daffy írta:eljött a várva várt nap. a kezdő: Casillas; Ramos, Pepe, Carvalho, Arbeloa; Khedira, Lass, Alonso; Ronaldo, Özil és Adebayor
------------------------------casillas--------------------------------
ramos-------------pepe----------------carvalho-------------arbeloa
----------------khedira--------lass------------xabi------------------
--------cr------------------------------------------------özil---------
-----------------------------adebayor---------------------------------
Tippem: Lyon 1 - 2 Real Madrid.
Kép
"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
daffy
Madridista

2011.02.22. 15:15:19

Bob_Marley írta:Nagy taktikai csata lesz, ezekben Mourinho nagyon erős, itt nem az a cél, hogy 10et kell rúgni, akár egy 0:0 is jó idegenben!Egy korai gól azért lökést adhat a meccsnek!Ha rúg gólt a RM és a vereséget is elkerüli idegenben tovább fog jutni, ami a spanyol foci szempontjából is jó lenne!Jó meccs lesz ez :lol:
ha valamikor,akkor idén uralkodni fog a spanyol foci. egyedül a manchestert érzem veszélyesnek,talán még a chelsea,ha összekapják magukat. a többieknek nem szabadna megállítani a barca-real párost.az olaszok esélytelennek tűnnek,a többi "kis csapat" pedig meglepetésre lenne ott a 4ben. aztán majd meglátjuk...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.22. 15:09:12

daffy írta:eljött a várva várt nap. a kezdő: Casillas; Ramos, Pepe, Carvalho, Arbeloa; Khedira, Lass, Alonso; Ronaldo, Özil és Adebayor

elég biztonságinak tűnik a felállás és szerintem idegenben egyértelmű célunk az,hogy ne kapjunk ki és valahogy egy gólt tuszkoljunk be. kevés gólos meccsre számítok és a tippem a döntetlen lenne. 1-1. vereségre nem gondolok,akkor már inkább a győzelmet tudom elképzelni. a kp nagyon stabilnak és elég védekezőnek tűnik. arbeloa nem fogja nagyon a támadásokat támogatni,de egyértelműen jobban védekezik,mint marcelo. ha nagy gáz lenne,jöhetne egy arbeloa-marcalo csere és a khedira-lass páros egyike is lejöhet és ez esetben visszaállna a szokásos 4-2-3-1. nem várok se szép,se jó meccset. nagy küzdelem lesz.
Nagy taktikai csata lesz, ezekben Mourinho nagyon erős, itt nem az a cél, hogy 10et kell rúgni, akár egy 0:0 is jó idegenben!Egy korai gól azért lökést adhat a meccsnek!Ha rúg gólt a RM és a vereséget is elkerüli idegenben tovább fog jutni, ami a spanyol foci szempontjából is jó lenne!Jó meccs lesz ez :lol:
Kép
Kép
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2011.02.22. 14:57:59

azért engem zavar, ha ilyenekkel játszadoznak, mert elég sok olyan hülyegyerek van a világon, akik egy ilyen "élesszemű leleplezés" után kezdik el szívlapáttal dobálni a szrt a barcára.
de mit várjon az ember egy olyan kuplerájtól ahol az örök kedvencem a roncéro tomci is dolgozik. :?
tiszteletre méltó brigád, egy tiszteletre méltó klub mellett.
nem baj gyerekek, legalább ennyi örömötök legyen, ha már a pályán nem megy a bugi.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Varatrix
Director del Fútbol

2011.02.22. 13:43:08

Capon írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/02/22 ... ore2679338
Ez egyben ciki és szánalmas is, de jellemzően pitiáner is!
Ebbe nem az a gáz, hogy ilyenekkel dobálóznak, hanem hogy ekkor bakit ejtenek. Ez vicces.... :D
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.22. 13:42:28

Capon írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/02/22 ... ore2679338
Mekkora marhák! :D Ez már mehetett volna a humor topikba. Én is néztem ma a Sport.es oldalt, de asztem ők szerkesztették a képet, mivel a cikket nem olvastam el. Gondoltam magamban, hogy igen, eltűntettek egy bilbaói védőt, de minek? Most már értem az összefüggést. Madridiak de szeretlek titeket. :lol:
Kép
Kép
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2011.02.22. 13:30:20

http://barcanoticias.blog.hu/2011/02/22 ... ore2679338
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
daffy
Madridista

2011.02.22. 08:27:16

eljött a várva várt nap. a kezdő: Casillas; Ramos, Pepe, Carvalho, Arbeloa; Khedira, Lass, Alonso; Ronaldo, Özil és Adebayor

elég biztonságinak tűnik a felállás és szerintem idegenben egyértelmű célunk az,hogy ne kapjunk ki és valahogy egy gólt tuszkoljunk be. kevés gólos meccsre számítok és a tippem a döntetlen lenne. 1-1. vereségre nem gondolok,akkor már inkább a győzelmet tudom elképzelni. a kp nagyon stabilnak és elég védekezőnek tűnik. arbeloa nem fogja nagyon a támadásokat támogatni,de egyértelműen jobban védekezik,mint marcelo. ha nagy gáz lenne,jöhetne egy arbeloa-marcalo csere és a khedira-lass páros egyike is lejöhet és ez esetben visszaállna a szokásos 4-2-3-1. nem várok se szép,se jó meccset. nagy küzdelem lesz.
d
Entrenador del Barça

2011.02.21. 14:55:35

Boixos írta:...
de azért ott figyel az is, h a munájtednél az öreg nagy valószínűséggel leteszi az edzői lantot az idény végén...
Ezt már évek óta mondogatja az öreg, aztán mégis mindig marad. Szerintem az infarktus fogja elvinni egyszer a pálya széléről...
ha egy ilyen forgatókönyv pörögne mostanában, akkor nagyon keményen össze kell szedniük magukat a madridi menedzsmentben az embereknek és radikális változásokat kell kialakítaniuk a hozzáállásukban, mert különben a zsé lekoccol a szezon végén
Már elég régóta foglalkoztat a gondolat, hogy Mourinho az esetleges távozását készíti elő ezekkel a műbalhéival. Ha esetleg úgy alakul és távozik az év végén, akár még sikertelen évzárás után is eljátszhatja a mártírt, hogy őt nem hagyja dolgozni Valdano, ő nem futamodna meg a kihívásoktól, csak nem engedik kibontakozni etc...
Lehet kicsit rosszindulatú feltételezés, de én kinézem ebből az emberből. Különben érdekes lenne látni, hogy mire képes egy klubnál hosszú távon csinálni, mert eddig még sehol nem tudott megmaradni hosszabb ideig.
Boixos
Llegenda del Barça

2011.02.21. 09:36:28

a mú marad-nem marad témához: az idők során az edző rengeteg helyen lenyilatkozta már, h igazából neki a pl a plafon, anglia jön be nála a legjobban. nem akarom ezzel lekispályázni a madridot, mert a klubot, a nimbuszt nem kell bemutatni, h mekkora és a kihívás sem utolsó, h végre vmit felmutasson az utóbbi idők sok bernabeu-, mohai manna és utcák-terek bajnokságáért leesett kupája után a brigáddal.
de azért ott figyel az is, h a munájtednél az öreg nagy valószínűséggel leteszi az edzői lantot az idény végén, és elég egyértelmű utalásokat tettek a felek arra, h zsozét erősen el tudnák képzelni a szőr helyén, az öreg meg tett annyit az asztalra az évtizedek során, h jelen állás szerint a mencseszter unájted kispadja a legtekintélyesebbnek mondható melóhely angliában. ha vki oda leül, annál nincs erősebb bugi mostanában odakint.
van pénz dögivel, az időt tízévekben számolják (ami madridban soha nem lesz így), az eredménykényszer egyáltalán nem olyan végletesen durva, mint a reálnál és még ilyen valdano-jellegű beleugatós hülyegyerekekkel sem kell vívnia az edzőnek a színfalak mögött/előtt. plusz még a BARCELONA sincs ott a bajnokságban, max a bl-ben hozhatja velünk össze a sors, ami ki-ki szitu, tehát lazán vállalható, mert bármi lehet belőle.
ha egy ilyen forgatókönyv pörögne mostanában, akkor nagyon keményen össze kell szedniük magukat a madridi menedzsmentben az embereknek és radikális változásokat kell kialakítaniuk a hozzáállásukban, mert különben a zsé lekoccol a szezon végén és mehet míhel égetni magát és a brigádot a köv. bajnokságban.
aztán az is lehet, h murinnyó, valdano meg perez naponta együtt kajáznak és jókat röhögnek az állítólagos balhékról szóló pletykákon, aztán a portugál madridból megy nyugdíjba húsz év múlva.
meglátjuk.
PUYOL-XAVI-INIESTA
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.02.21. 09:12:37

Tocy írta:Casillas-Salgado,Helguera,Pavón,R.Carlos-Figo,Makelele,Cambiasso,Zidane-Raúl,Ronaldo kb ez volt az utolsó összerakott Madrid. A középpálya nem teljesen így volt, lehet hogy Zidane volt beljebb és Solari a szélen, vagy nem is tudom már. De mikor Figo azért át kellett vinni a túloldalra, hogy Beckham beférjen, és Makelele ki legyen paterolva, akkor lett elszúrva az egész. 2 csatár+Becks, Zizou, Figo ezt egy csapat sem bírná el, főleg Roby Carlossal hátul, aki nincs is hátul. Pavón-Helguera meg nem a legnagyobb védők közül valók.
Hát igen, kb. ez a lényeg. Na meg Morientest is elüldözték, illetve egy időben Raul középpályást játszott, ami szintén nem volt okos dolog. Szóval sztem hosszútávon bukás volt a galaktikus Madrid.
Lyon szerintem lesimázzák, nem lepődnék meg ha oda-vissza vernék meg őket.
Én is nagyjából így gondolom, de azért a Madridnál a nyolcaddöntőben sosem tudni. Sztem óriási rajtuk már a nyomás az elmúlt évek sikertelensége végett, és ilyen nyomást elviselni nem könnyű. + azért a Lyon igencsak masszív csapat, persze a Madridnak jóval erősebb a kerete, és illene ütniük őket. Ha azt mondtuk, h számunkra az Arsenal elleni párharc meghatározó a szezonunk szempontjából, akkor a Madridra talán még jobban igaz. Szezon elején, mikor jól ment a Madridnak azt mondtam, h na most ez csapat biztos túljut a nyolcaddöntőn, azóta kicsit elbizonytalanodtam, de még mindig azt mondom, h meg lesz nekik. De egy 35 százalékot adok a Lyon továbbjutására.
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.02.20. 23:11:10

daffy írta:
Ilúvatar írta:daffynak szeretném üzenni, hogy ne foglalkozzon a xbalix nevű fórumozóval.

ON:
Szerencsére most megmaradt az 5 pont előny.
nem foglalkozom,de nehéz tisztelettudóan írni ilyenkor,mikor egy ember csak azért,mert feléri a billentyűzetet és a szülei engedték,hogy tv-t nézzen,már egyből "valakinek" képzeli magát. dühítő,de képes vagyok nyugodtan törni-zúzni és nem a forumot hányni össze :)

3-1 esetében azt mondanám,hogy megérdemeltétek. így annyira nem egyértelmű. a bíráskodás vicc volt. a bilbao azt tette,amit kellett. tördelte a játékot és a játékosokat. messinek kicsit komolyabb fejmosásra lesz szüksége,nehogy elszálljon.
a bíráskodás vicc volt, de szerencsére az oda-vissza hibákból kijött kb egálra. Ezúttal nem tudta elrontani a bíró a meccset. Persze így is zavaró.
daffy
Madridista

2011.02.20. 23:06:44

Ilúvatar írta:daffynak szeretném üzenni, hogy ne foglalkozzon a xbalix nevű fórumozóval.

ON:
nem foglalkozom,de nehéz tisztelettudóan írni ilyenkor,mikor egy ember csak azért,mert feléri a billentyűzetet és a szülei engedték,hogy tv-t nézzen,már egyből "valakinek" képzeli magát. dühítő,de képes vagyok nyugodtan törni-zúzni és nem a forumot hányni össze :)

3-1 esetében azt mondanám,hogy megérdemeltétek. így annyira nem egyértelmű. a bíráskodás vicc volt. a bilbao azt tette,amit kellett. tördelte a játékot és a játékosokat. messinek kicsit komolyabb fejmosásra lesz szüksége,nehogy elszálljon.
Deus
Boixos Nois

2011.02.20. 23:02:57

daffynak szeretném üzenni, hogy ne foglalkozzon a xbalix nevű fórumozóval.

ON:
KépKép
Logan10
Jugador d'estrella

2011.02.20. 20:01:02

tudom csak nagyon fontos volt de hogy mostmár tudom nem az de köszz :) :D
Csak a Barça
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.02.20. 19:57:33

Logan10 írta:akkor most 20:00 kor v agy 21:00 kor lesz a meccs?? mert egy két helyen más van kiírva :(
A spanyol bajnokságban MINDIG a következő a helyzet:
szombat: 18:00, 20:00, 22:00
vasárnap 17:00, 19:00, 21:00

Legközelebb bajnoki mérkőzések topic :wink:
Válasz küldése