ab1daL írta: Az AS is tud kavarni:
http://www.hatharom.hu/article/f2daa1-k ... lona-ellen
Az AS is tud kavarni:csababarca írta:http://hvg.hu/sport/20110222_messi_rona ... nycipo#rss
Ezek szerint a madrid különbejáratú lapja, a Marca hiába erőlködik, az európai aranycipő góljait korrekt módon számolják
Milyen felállásnál tudnád megmondani?9Dave írta: Ezzel a felállással meg nem mondom kik lövik a gólokat, de szerintem:
Bocs, nem tom a Lyon felállásátdaffy írta:hát lisandro biztos nem,ugyanis nem játszik9Dave írta: Tippem: Lyon 1 - 2 Real Madrid.
Ezzel a felállással meg nem mondom kik lövik a gólokat, de szerintem:
Lyon: Lisandro
RM: Adebayor, CR
hát lisandro biztos nem,ugyanis nem játszik9Dave írta: Tippem: Lyon 1 - 2 Real Madrid.
Ezzel a felállással meg nem mondom kik lövik a gólokat, de szerintem:
Lyon: Lisandro
RM: Adebayor, CR
Tippem: Lyon 1 - 2 Real Madrid.daffy írta:eljött a várva várt nap. a kezdő: Casillas; Ramos, Pepe, Carvalho, Arbeloa; Khedira, Lass, Alonso; Ronaldo, Özil és Adebayor
------------------------------casillas--------------------------------
ramos-------------pepe----------------carvalho-------------arbeloa
----------------khedira--------lass------------xabi------------------
--------cr------------------------------------------------özil---------
-----------------------------adebayor---------------------------------
ha valamikor,akkor idén uralkodni fog a spanyol foci. egyedül a manchestert érzem veszélyesnek,talán még a chelsea,ha összekapják magukat. a többieknek nem szabadna megállítani a barca-real párost.az olaszok esélytelennek tűnnek,a többi "kis csapat" pedig meglepetésre lenne ott a 4ben. aztán majd meglátjuk...Bob_Marley írta:Nagy taktikai csata lesz, ezekben Mourinho nagyon erős, itt nem az a cél, hogy 10et kell rúgni, akár egy 0:0 is jó idegenben!Egy korai gól azért lökést adhat a meccsnek!Ha rúg gólt a RM és a vereséget is elkerüli idegenben tovább fog jutni, ami a spanyol foci szempontjából is jó lenne!Jó meccs lesz ez
Nagy taktikai csata lesz, ezekben Mourinho nagyon erős, itt nem az a cél, hogy 10et kell rúgni, akár egy 0:0 is jó idegenben!Egy korai gól azért lökést adhat a meccsnek!Ha rúg gólt a RM és a vereséget is elkerüli idegenben tovább fog jutni, ami a spanyol foci szempontjából is jó lenne!Jó meccs lesz ezdaffy írta:eljött a várva várt nap. a kezdő: Casillas; Ramos, Pepe, Carvalho, Arbeloa; Khedira, Lass, Alonso; Ronaldo, Özil és Adebayor
------------------------------casillas--------------------------------
ramos-------------pepe----------------carvalho-------------arbeloa
----------------khedira--------lass------------xabi------------------
--------cr------------------------------------------------özil---------
-----------------------------adebayor---------------------------------
elég biztonságinak tűnik a felállás és szerintem idegenben egyértelmű célunk az,hogy ne kapjunk ki és valahogy egy gólt tuszkoljunk be. kevés gólos meccsre számítok és a tippem a döntetlen lenne. 1-1. vereségre nem gondolok,akkor már inkább a győzelmet tudom elképzelni. a kp nagyon stabilnak és elég védekezőnek tűnik. arbeloa nem fogja nagyon a támadásokat támogatni,de egyértelműen jobban védekezik,mint marcelo. ha nagy gáz lenne,jöhetne egy arbeloa-marcalo csere és a khedira-lass páros egyike is lejöhet és ez esetben visszaállna a szokásos 4-2-3-1. nem várok se szép,se jó meccset. nagy küzdelem lesz.
Ebbe nem az a gáz, hogy ilyenekkel dobálóznak, hanem hogy ekkor bakit ejtenek. Ez vicces....Capon írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/02/22 ... ore2679338
Ez egyben ciki és szánalmas is, de jellemzően pitiáner is!
Mekkora marhák!Capon írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/02/22 ... ore2679338
Ez egyben ciki és szánalmas is, de jellemzően pitiáner is!
Ezt már évek óta mondogatja az öreg, aztán mégis mindig marad. Szerintem az infarktus fogja elvinni egyszer a pálya széléről...Boixos írta:...
de azért ott figyel az is, h a munájtednél az öreg nagy valószínűséggel leteszi az edzői lantot az idény végén...
Már elég régóta foglalkoztat a gondolat, hogy Mourinho az esetleges távozását készíti elő ezekkel a műbalhéival. Ha esetleg úgy alakul és távozik az év végén, akár még sikertelen évzárás után is eljátszhatja a mártírt, hogy őt nem hagyja dolgozni Valdano, ő nem futamodna meg a kihívásoktól, csak nem engedik kibontakozni etc...ha egy ilyen forgatókönyv pörögne mostanában, akkor nagyon keményen össze kell szedniük magukat a madridi menedzsmentben az embereknek és radikális változásokat kell kialakítaniuk a hozzáállásukban, mert különben a zsé lekoccol a szezon végén
Hát igen, kb. ez a lényeg. Na meg Morientest is elüldözték, illetve egy időben Raul középpályást játszott, ami szintén nem volt okos dolog. Szóval sztem hosszútávon bukás volt a galaktikus Madrid.Tocy írta:Casillas-Salgado,Helguera,Pavón,R.Carlos-Figo,Makelele,Cambiasso,Zidane-Raúl,Ronaldo kb ez volt az utolsó összerakott Madrid. A középpálya nem teljesen így volt, lehet hogy Zidane volt beljebb és Solari a szélen, vagy nem is tudom már. De mikor Figo azért át kellett vinni a túloldalra, hogy Beckham beférjen, és Makelele ki legyen paterolva, akkor lett elszúrva az egész. 2 csatár+Becks, Zizou, Figo ezt egy csapat sem bírná el, főleg Roby Carlossal hátul, aki nincs is hátul. Pavón-Helguera meg nem a legnagyobb védők közül valók.
Én is nagyjából így gondolom, de azért a Madridnál a nyolcaddöntőben sosem tudni. Sztem óriási rajtuk már a nyomás az elmúlt évek sikertelensége végett, és ilyen nyomást elviselni nem könnyű. + azért a Lyon igencsak masszív csapat, persze a Madridnak jóval erősebb a kerete, és illene ütniük őket. Ha azt mondtuk, h számunkra az Arsenal elleni párharc meghatározó a szezonunk szempontjából, akkor a Madridra talán még jobban igaz. Szezon elején, mikor jól ment a Madridnak azt mondtam, h na most ez csapat biztos túljut a nyolcaddöntőn, azóta kicsit elbizonytalanodtam, de még mindig azt mondom, h meg lesz nekik. De egy 35 százalékot adok a Lyon továbbjutására.Lyon szerintem lesimázzák, nem lepődnék meg ha oda-vissza vernék meg őket.
a bíráskodás vicc volt, de szerencsére az oda-vissza hibákból kijött kb egálra. Ezúttal nem tudta elrontani a bíró a meccset. Persze így is zavaró.daffy írta:nem foglalkozom,de nehéz tisztelettudóan írni ilyenkor,mikor egy ember csak azért,mert feléri a billentyűzetet és a szülei engedték,hogy tv-t nézzen,már egyből "valakinek" képzeli magát. dühítő,de képes vagyok nyugodtan törni-zúzni és nem a forumot hányni összeIlúvatar írta:daffynak szeretném üzenni, hogy ne foglalkozzon a xbalix nevű fórumozóval.
ON:
Szerencsére most megmaradt az 5 pont előny.
3-1 esetében azt mondanám,hogy megérdemeltétek. így annyira nem egyértelmű. a bíráskodás vicc volt. a bilbao azt tette,amit kellett. tördelte a játékot és a játékosokat. messinek kicsit komolyabb fejmosásra lesz szüksége,nehogy elszálljon.
nem foglalkozom,de nehéz tisztelettudóan írni ilyenkor,mikor egy ember csak azért,mert feléri a billentyűzetet és a szülei engedték,hogy tv-t nézzen,már egyből "valakinek" képzeli magát. dühítő,de képes vagyok nyugodtan törni-zúzni és nem a forumot hányni összeIlúvatar írta:daffynak szeretném üzenni, hogy ne foglalkozzon a xbalix nevű fórumozóval.
ON:
Szerencsére most megmaradt az 5 pont előny.
A spanyol bajnokságban MINDIG a következő a helyzet:Logan10 írta:akkor most 20:00 kor v agy 21:00 kor lesz a meccs?? mert egy két helyen más van kiírva