Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Replay írta:Arrafelé köztudott, hogy az espanyol mindennél jobban utálja a Barca-t...
Lass és Ade kicsit túlzásba vitte a barnító krémet.csababarca írta: Cé meg ahogy nézem adott a barnítókrémjéből Özölnek
Már délelőtt megírtam, hogy az Espanyol leadja a meccset a Realnak, Messithebesttől meg kaptam hideget-meleget. Hát talán mégis igazam lesz...csababarca írta:Egyébként ha nem tudnám,hogy Ikert kiállították, látva az Espanyol produktumát, azt feltételezném,hogy ők vannak emberhátrányban.
Támadni 3 ember kocog fel. Emberelőnyben, gólhátrányban.
Hajtja őket a pontszerzés veszettül.
újabb érv a videóbíró mellett,a bíró viszont ettől függetlenül még mindig falloszFecooo írta:nah sztem ezzel a "lessel" el is dőlt a meccs, konkrétan itt nagy eséllyel góltól fosztotta meg a partjelző az espanyolt...
Pl ha visszaolvasol egy oldalt megtudod.csabooo írta:nem nézem a meccset, csak az eredményre nézek rá, de Casillas mire kapott pirosat ?
Xabit már 2szer ki kellett volna állítani, 1 piros lap ide v oda a madridnak még szerencséje is van a bíróval. M tuti lehívja félidőben.
Ezt meg remélem te se gondolod komolyan....bűn végtermékek ma is. Talán Marcelo és Pepe játszik jól. Az Esp. annyira béna, hogy náluk jobb a Real, de ez nem egyenlő a "jóval".galamb írta:Jól játszik Madrid, de még semmi sem dőlt el.
Majd figyeljük a ragtapasztespa11 írta:
Le is viszi Xabit, rá fognak játszani a hazaiak.
már le kellett volna küldeni. elszállt az agya,remélem a szünetig kihúzza és josé fejbebatja egy cipővel,beckhamnél működött(saf)
már le kellett volna küldeni. elszállt az agya,remélem a szünetig kihúzza és josé fejbebatja egy cipővel,beckhamnél működött(saf)espa11 írta:Le is viszi Xabit, rá fognak játszani a hazaiak.