Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Emberek, kicsit túl reagáljátok ezt az egészet.MatyiG írta:A horvátok mellett mind a szlovákok, mind a walesiek nálunk jobb jatekosallomannyal rendelkező válogatottak. Mit vártál, hogy majd küzdünk az első helyért, alig kapunk gólt?
Nem értem. Papíron a második leggyengébb csapat vagyunk a csoportban, erre itthon vertük a horvátokat és Walest, de ezek szerint ennek nem szabad örülni, mert szerencsénk volt. Bezzeg a szlovákoknak vagy a horvátoknak ellenünk nem volt szerencséje.
Egy győzelemre vagyunk az eb kijutastol, ami már önmagában bravúr és szép teljesítmény, persze karogni egyszerűbb.
Korhut mint fiatal...na bravó! 30 éves..és attól,hogy eltalált egy lövést, attól még nem lesz képzett játékos. Rossiról csak annyit, hogy ha normális edző lenne (ráadásul olasz) akkor legalább védekezni megtaníthatná a srácokat, plusz rájöhetett volna, hogy nincsenek megfelelő játékosok a szélső védős játékhoz, amit erőltet, de hiába. Valóban fejlődik a csapat, hiszen csak Azerbajdzsán kapott nálunk több gólt,és valóban jók a fiatalok, hiszen csak háromszor vertek meg bennünket a Horvátok,minden korosztályban. Tele vagyunk a nemzetközi szinten is meghatározó játékosokkal, akik mind taktikailag, mind technikailag magasan képzettek...pl Kádár. De ide sorolhatnám a kivételes képességű Kleinheistlert is...és a legjobb a kapusunk, aki a gólvonalon állt végig, amíg Modric vezette a kapuja felé a labdát, kb 30 méteren keresztül...talán ha kicsit megpróbálhatta volna zárni a szöget, ahogy Ter Stegen szokta, ha már Barcások vagyunk....vicc. De majd meglátjukStalkyard írta:Wales-t konkrétan lefociztuk egész meccsen, de sebaj. Ennél nagyobb öröme ne legyen az ilyennek az életben, minthogy majd károghat, hogy ő megmondta.![]()
Egyébként meg cseszettül nem mindegy, mert itt számunkra elsősorban nem is feltétlenül a kijutásról szól ez, hanem, hogy végre olyan magyar csapatot láttunk (már aki, ugye) játszani többször is, amelyik a mai élfutballhoz hasonlatos dolgokat csinált, felépített labdakihozatalok, labdajáratás akár percekig, és egy láthatóan megtervezett, felépített játékot. Erre az elmúlt 20 évben talán csak egy példa akadt még, a 16-os EB. Semmi más. Vannak ígéretes fiatalok, és szerintem alakul egy olyan mag, amitől joggal lehet majd szép eredményeket várni a jövőben, megfelelő edzői munka mellett persze. Nagy Ádi, Sallai, Szoboszlai, Orbán, de akár ide vehető Nagy Dominik vagy Korhut is.
Bármi is lesz a vége, szerintem egyértelműen pozitív ez a selejtezősorozatbeli szereplés, és nagyon remélem, hogy Rossi folytathatja majd a munkát, mert nagyon régen volt ilyen jó szövetségi kapitányunk, mint ő.
Dehogynem.MatyiG írta:Nem kell megverniük, ha ma nem kapnak ki Walesben.Vakmacska írta:Hát, gyerekek, ezt most megúsztuk.
Ha a horvátok megverik a tótokat (meg kell verniük, hogy tuti elsők legyenek), és mi megverjük a walesieket, akkor meg lesz a 2. hely.
Nem kell megverniük, ha ma nem kapnak ki Walesben.Vakmacska írta:Hát, gyerekek, ezt most megúsztuk.
Ha a horvátok megverik a tótokat (meg kell verniük, hogy tuti elsők legyenek), és mi megverjük a walesieket, akkor meg lesz a 2. hely.
Nem is rád gondoltam elsősorban egyébként.mess2009 írta:mivel úgy is téma híján vagyunk...:csababarca írta:Azért szövegértelmezési problémák nem múlnak.
Akik írták (köztük én is), hogy hozható volt, azok a meccs képe alapján írtuk ezt.
Maga a játék képe alapján jobbnak tűntünk, szlovákok az első gólt a semmiből rúgtàk (plusz nagy les is volt).
Szóval itt szigorúan a tegnapi meccs alapján írtuk ezeket, nem az évtizedek óta létező problémák alapján.
látom meg vigasztaltad magad...( a hülyéi, nem értik...)
nos az értelmezési segédleted is sántít, sajna. azt én írtam, hogy a játék képe alapján jobbnak tűnt a csapat, mint amit vártam! de nem mint az ellenfél. "szóval simán hozható lett volna".... ha:....nem kapunk kettőt...,ha hármat rúgunk,...ha győzünk...., ha nem kapunk ki...,stb
sajna azonban nem hoztuk. se simán se nehezen. egyébként kár... rajtam igazán nem múlott, szurkoltam ezerrel.
A lesgól miatt valóban igazságtalanul kerültünk hátrányba, de sikerült az egyenlítés, onnan meg már csak magunknak köszönhetjük, hogy mégis kikaptunk.csababarca írta:Azért szövegértelmezési problémák nem múlnak.
Akik írták (köztük én is), hogy hozható volt, azok a meccs képe alapján írtuk ezt.
Maga a játék képe alapján jobbnak tűntünk, szlovákok az első gólt a semmiből rúgtàk (plusz nagy les is volt).
Szóval itt szigorúan a tegnapi meccs alapján írtuk ezeket, nem az évtizedek óta létező problémák alapján.
mivel úgy is téma híján vagyunk...:csababarca írta:Azért szövegértelmezési problémák nem múlnak.
igen? ha ez így lenne, akkor hoztuk volna.csababarca írta:Simán hozható lett volna ez, nagy kár érte.
Így most megint nehéz lesz, de még nem ment el a hajó.
.
Remek kérdés. Bár, ez még szabad szemmel is gyanús volt elsőre már.Zozzy 5 írta:Azt magyarázza már el nekem valaki, hogy ha Európában és szerte a világon képesek voltak már bevezetni a vart, akkor milyen okból hagynak ki ebből bizonyos tornákat, versenyeket? Ez így csak még idegesítőbb, hogy itt pont nem volt, a partjelzo meg pont vak volt, meg pont les volt, és amúgy durván befolyásolta a meccset az első gól..mi a megfontolás emögött az iszonyú irritáló lépés mögött?
Érdekes, nekem máshogy jött le. Dzsudzsáknak remek meglátásai és keresztlabdái voltak, Sallai meg hiába tekergett a baloson, mint valami brazil cigánygyerek, kb. egy jó beadására vagy lövésére nem emlékszem. Nem láttam még sokat játszani, tudom, hogy volt valami komoly sérülése, én most csak a tegnapi meccsről beszélek.csababarca írta: Dzsudzsákot elfelejteném, akárki jobb lenne helyette, értem hogy gólok után meg szögleteknél behergeli a szurkolókat, de ezt megcsinálom én is. Nem szint már, főleg látva pl Sallaihoz viszonyítva.