LG írta:Azt kell mondjam, h jelenleg ez a két csapat nem csak a La Liga-ból, de az egész európai mezőnyből kiemelkedik. Mind2 csapat kitűnően hozta a főpróbát, és 29-én kiderül az igazság. Úgy gondolom, h sok gólos meccsre akkor van esély, ha mi szerzünk vezetést, viszonylag korán. Onnan már bármi benne lehet a meccsben, ki is üthetjük őket, de akár fordítva is, emlékezhetünk, h az Inter 0-1 ről fordított 3-1-re.
Ha már viszonylag későn szerzünk vezetést, akkor sztem már mi is észen leszünk, és próbáljuk azt megtartani, és max rúgunk még 1-t, vagy a Madrid kiegyenlít.
Ha Madrid szerez bármikor vezetést, akkor ráülnek az eredményre, és nekünk vért kell izzadnunk az egyenlítésért. Ami vagy sikerül, v. nem. Onnantól benne van a meccsbe 1-1, v. marad a 0-1, vagy egy kontrából 0-2.
Ha bármelyik csapat két gólos előnyre tenne szert, onnan szvsz eldőlne már.
Én meg úgygondolom hogy vagyunk olyan formában, hogy akárhonnan meg tudjuk fogni vagy fordítani a meccset.
Emellett azzal sem értek egyet, hogy az egész európai mezőnyből kiemelkedne a madrid. Mert fogalmunk sem lehet hogy mire képesek a nemzetközi elitben most. Majd tél végefelé kiderül. Legkésőbb.
Bár tény, hogy most más bajnoskágokban is gyengélkednek a nagycsapatok, de azért még mindig nem láttunk semmit a madridtól ami ilyen tekintetben meggyőzhetne.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila