Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez várható volt...papíron sokkal jobbak vagytok. Mondta is Révész hogy a döntetlen már bravúr lenneÁdám02 írta:Vezetünk HAJRÁ LILÁK!Radulovic Go!Mihu írta:HAJRÁ SZPARI!!!!
Nemsokára megérkezik Ordog is szerintem, neki biztos jót fog tenni.Scorpio írta:Szegény Újpest!
A világ legnagyobb hülyesége volt elküldeni Mészölyt Újpestről. Ha most is ő lenne az edző sztem simán behúznátok a bajonki címet.Ádám02 írta:Én is csak nevetek sajnos nem értem ez a hülye(urbányi) mér nem monnd már le mindenkinek jobb lenne...Scorpio írta:Szegény Újpest!ilyet meg kellett hogy éljek hát brávó urbányi...
milyen durva lett volna ha ver 1-t az újpestnekÁdám02 írta:Igen játszik de csak barátságosokon tétémérkőzésen nem!bouba írta:felcsúton játszik még az orbán vitya?
el fuero írta:Nem fogunk összekerülniÁdám02 írta:Hát az volt a Paks és a ti játékotok is egyébként télleg rátok fér az erősítés meg erősitsetek is mert ha kupában összekerülünk ...Scorpio írta:Elvileg jó igazolások lennének! Csak sikerüljön az igazolás!
Tegnapi 0-0 szégyen, főleg az első félidő!![]()
![]()
Felcsút-Újpest 3-1
van egy ismerősöm aki bonyhádon játszik !!el fuero írta:Magyar Kupa, 3. forduló, eredmények:
Celldömölk (NB III)-Sopron 0-3
G: Thana (2), Belic
Komló (NB II)-Kaposvár 1-3
G: Gelencsér ill. Alves, Grúz T., Farkas Z.
Bonyhád (NB III)-ZTE 0-10
G: Diawara (3), Lukács (2), Pekic, Tóth N., Meje, Vulin, Hosnyánszki Zs. (öngól,)
Sárosd (Megyei I.)-REAC 2-8
G: Kovács Z. (2) ill. Torma (4), Nyerges (2), Madar, Polonkai
Szekszárd (NB III)-Siófok 2-2
A Siófok gólszerzői: Forgács (11-es), Melczer
MOTIM (NB II)-Tatabánya 2-3
G: Szalai, Bene ill. Németh A., Horváth P., Hajdú N.
BKV (NB II)-Fehérvár 0-5
G: Dvéri (2), Sitku (2), Nagy D.
Felcsút-Újpest még tart...
Nem fogunk összekerülniÁdám02 írta:Hát az volt a Paks és a ti játékotok is egyébként télleg rátok fér az erősítés meg erősitsetek is mert ha kupában összekerülünk ...Scorpio írta:Elvileg jó igazolások lennének! Csak sikerüljön az igazolás!
Tegnapi 0-0 szégyen, főleg az első félidő!![]()
Kint voltam a meccsen!el fuero írta:Elmaradt mérk. az nbI-ből:
Nyíregyháza-Győr 1-0
Gól: Hegedűs (44.)
Pedig most a győr felléphetett volna a Honvéd mögé...