zsírosdeszka írta:
Attól, hogy ezt kész tényként írod le, attól még nem az.
Mármint most min akarsz vitatkozni hogy a közvélemény/média kit tart a világ legjobb csapatának? Mert én ezt írtam.
Mert azt hiszem ez világosan lejön mindenhonnan. Ha nem akkor lehet én élek más bolygón.
Mondjuk vannak bőven hátrányai(sőt sokkal több mint előny) is minden $zar a sokszorosával csapódik le rajtunk, elég megnézni az esküvős cuccot még az is több napig volt címlap téma mint Zsozé triplája. Holott más csapatnál is vannak hasonló dolgok.
zsírosdeszka írta:
Épp az benne a jó, hogy mindenki esélyesebbnek tartotta a Barcelona csapatát, és mégsem nyertek. Itt mutatkozik meg a 2 edző közt a különbség. Ne felejtsd el, hogy ha majd elmegy Pep Guardiola egy erős középcsapathoz, vagy egy másik nagycsapathoz, kíváncsi leszek az edzői kvalitásaira (Pl.: Frank Rijkaard)!
Persze

Szerencsére a béel történetébe most először fordult elő hogy a kevésbé esélyes csapat ment tovább és pont mind1ikre rá lehetett húzni hogy az edzők közti kvalitásbeli különbségek döntöttek.
Ne bohóckodjunk már.
A többi meg megint teljsen felesleges feltételezés, egyenlőre szerencsére itt van.
LG írta:
Amit pedig zsírosdeszka irt le Mourinhoról azzal teljesen egyet értek. Az én szememben sokkal nagyobb érdem egy Portoval meg egy Interrel BL-t nyerni, mint a világ messze legerősebb keretével rendelkező Barcával.
Hát ha az eredményeket nézzük akkor lehet de én vagyok olyan népművészeti cserépedény hogy nézzem hogy hogy értük el mert a mi saját futballfilozófiánkat asszem sokkal-sokkal nehezebb győzelemre vezetni mint a zsozé féle modern-nézhetetlen focit.
Elég megnézni az Arsenalt hányszor csináltak belőle bohócot az utóbbi években minden porondon holott sok-sok évekig nagyon erős keretük volt. Hasonló filozófiával rendelkeznek ők is.
Nagyon nagy különbség kell ahhoz általában két csapat esetében hogy a totális támadófoci felé billenjen a mérleg.
Hatékonyságban akkora hendikeppel indul a modern foci hogy csak egy atom csapattal dolgozható csak le.
A jelenkori modern foci egyik fő irányadója a portugál. Csak éppen sok 100millió ember nem azért ül a TV elé hogy ezt lássa köztük én sem.
Az meg megint komolytalan dolog hogy nem voltak a nézhető focihoz emberei. Cselziben Ancelotti

(aki nem éppen a joga TV-n nőtt fel) ellenkezőjét bizonyítja.
Interben is volt egy Maicon,Snájder,Eto'o,Miltio,Pandev fémjelezte keret.
Sokan sokkal szerényebb kerettel produkáltak nézhetőt.
Nem is vártam folyamatos atomfocit nem lett volna jogos csak azért 2-3 meccsenként produkálhattak volna TV-be illőt.