Magyar Válogatott
- ronaldinho89
- Capitá del Barça
Kár hogy már jó ideje mindig csak reménykedünk, de elítélem a rosszalló hangokat a magyarokkal szemben. Egy jó kis meccset várok, és természetesen hajrá Magyarok! ( ui.: szép ez a Wembley)
-
- Entrenador del Barça
Valaki egy linket?Nem megy egy se es nincs Sport 1-em 

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Gondolom Gera is megy most,mint a mérgezett egér és remélem bebizonyítja Koeman-nak,hogy kár volt egy évig mellőzni.Szerintem biztos jobb lesz Egervárival a csapat!Hajrá magyarok!Lionel85 írta:Nem várok túl nagy meglepetést a magyaroktól, egy szoros vereség is benne van. Mivel újjáalakuló válogatott vagyunk, így nincsen kiindulási alap. A Koeman-féle taktika megbukott, Egervári az előzetes formáció szerint 4-4-2-vel áll ki, elől Gerával és Rudolffal. Vélhetően Gera Rudolf mögött lesz és a középpályát biztosítja.
Kíváncsian várom a meccset!
HAJRÁ MAGYAROK!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nem várok túl nagy meglepetést a magyaroktól, egy szoros vereség is benne van. Mivel újjáalakuló válogatott vagyunk, így nincsen kiindulási alap. A Koeman-féle taktika megbukott, Egervári az előzetes formáció szerint 4-4-2-vel áll ki, elől Gerával és Rudolffal. Vélhetően Gera Rudolf mögött lesz és a középpályát biztosítja.
HAJRÁ MAGYAROK!
HAJRÁ MAGYAROK!

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Csak azért kérdeztem, mert a text-en is 20-kor van, bár nem kizárt, hogy képesek 1 órát beszélni a meccs előtt!Valbali írta:Helyi idő szerint 20.00, magyar idő szerint 21.00
Helyi idő szerint 20.00, magyar idő szerint 21.00P.U.Y.O.L. írta:Nem 20:00-kor lesz?Fecooo írta:Sport1 adja 21től

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Nem 20:00-kor lesz?Fecooo írta:Sport1 adja 21től
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
gratula a Magyar U21-es válogattotnak

Nekem 0:1 a tippem.Gera góljával nyerünk!ozsimiki írta:Mi adja az Angol-Magyart?
Tippek? szntem 3-1 körüli eredmény lesz.

Sport1 adja 21től 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Mi adja az Angol-Magyart?

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
vezetünk Németh góljával! a meccs nagy részében az ívelgetős semmilyen focit játszottuk, mégis megvan a vezetés! szép volt Krisztián! Hajrá Magyarok!
szerk: 0-2, Gosztonyi! ennyi!
szerk: 0-2, Gosztonyi! ennyi!

http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20 ... esrol.html hat igen ok tenyleg nagyok voltak bar lenne meg egy ilyen csapata magyarorszagnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A magyar válogatottnál nem a kapussal van baj,hanem a többi kutyaütővel.....a németek ellen is hiába védett Király,ha a többiek 1 forintot nem értek....
Mondjuk én úgy tudom, az NB I. legstabilabb kapusa, külföldön meg nincs olyan magyar kapus, aki jó megoldás lenne.visca el barca írta:minek akarod honositani? mert tegnap védett háromszor? hagyjatok már...
A honosításban meg nem foglalok állást.
- visca el barca
- Presidente del Barça
minek akarod honositani? mert tegnap védett háromszor? hagyjatok már...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Fernando
- Llegenda del Barça
Vannak itt csodás ötletek azért.
Én egyenlőre azt mondom tartsunk ki Fülöp Marci és Király Gabi mellett, majd idővel pedig jöhet Gulácsi, vagy Megyeri.

Én egyenlőre azt mondom tartsunk ki Fülöp Marci és Király Gabi mellett, majd idővel pedig jöhet Gulácsi, vagy Megyeri.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Így van most attól,hogy tegnap kiválóan védett,még nem kell egyből a magyar válogatottba...sjd írta:Erre van valami szabály?forlán10 írta: DE felbomlott Szerbia és Montenegró, így ez nem számít válogatott meccsnek. Tehát ha honosítanánk játszhatna itt is
Amúgy 4 válogatott meccse van a transfermarkt szerint, tehát semmiképpen nem játszhat
(arról ne is beszéljünk h mit akarsz egy 36 éves nb1es kapussal, miközben van nekünk egy Fülöpünk meg egy Gulácsink)

-
- Jugador d'estrella
Fülöpöt inkább haggyuk. Van két jó kapusunk a jövőbe. Gulácsi + Bogdán. Szntem Király és Fülöp nincs nemzetközi szinten. Igaz Sztevanovics sincs....sjd írta:Erre van valami szabály?forlán10 írta: DE felbomlott Szerbia és Montenegró, így ez nem számít válogatott meccsnek. Tehát ha honosítanánk játszhatna itt is
Amúgy 4 válogatott meccse van a transfermarkt szerint, tehát semmiképpen nem játszhat
(arról ne is beszéljünk h mit akarsz egy 36 éves nb1es kapussal, miközben van nekünk egy Fülöpünk meg egy Gulácsink)
"Két csapatnak szurkolok. A Barcának és a Real eheti ellenfelének" a három tenor egyik tagja. Javi Martínezt a Barcába!!!

Erre van valami szabály?forlán10 írta: DE felbomlott Szerbia és Montenegró, így ez nem számít válogatott meccsnek. Tehát ha honosítanánk játszhatna itt is
-
- Jugador d'estrella
DE felbomlott Szerbia és Montenegró, így ez nem számít válogatott meccsnek. Tehát ha honosítanánk játszhatna itt is#Neymar# írta:2002-ben mutatkozott be a válogatottban a Japán – Szerbia és Montenegró (1 – 0) mérkőzésen.Úgyhogy ez nem jó ötletforlán10 írta:Bocsi, lehet h hülye ötlet és sokan kiröhögtök de szntem jó ötlet. Megnéztem h Sztevanovics volt-e már szerb válogatott és nem. Mi lenne ha honosítanánk és védene a válogatottban???
"Két csapatnak szurkolok. A Barcának és a Real eheti ellenfelének" a három tenor egyik tagja. Javi Martínezt a Barcába!!!

-
- Jugador d'estrella
KÖszfcbarca0827 írta:Akkor honosítanánk és ha meghívnák a válogatottba, lehet, hogyvédene. Szívesen.forlán10 írta:Bocsi, lehet h hülye ötlet és sokan kiröhögtök de szntem jó ötlet. Megnéztem h Sztevanovics volt-e már szerb válogatott és nem. Mi lenne ha honosítanánk és védene a válogatottban???

2002-ben mutatkozott be a válogatottban a Japán – Szerbia és Montenegró (1 – 0) mérkőzésen.Úgyhogy ez nem jó ötletforlán10 írta:Bocsi, lehet h hülye ötlet és sokan kiröhögtök de szntem jó ötlet. Megnéztem h Sztevanovics volt-e már szerb válogatott és nem. Mi lenne ha honosítanánk és védene a válogatottban???

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Akkor honosítanánk és ha meghívnák a válogatottba, lehet, hogy védene. Szívesen.forlán10 írta:Bocsi, lehet h hülye ötlet és sokan kiröhögtök de szntem jó ötlet. Megnéztem h Sztevanovics volt-e már szerb válogatott és nem. Mi lenne ha honosítanánk és védene a válogatottban???

Tényleg nem?forlán10 írta:KÖsz . De nem így értem.

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2010.08.06. 11:34:25-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt