Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
LG írta: ↑2020.08.13. 12:50:28Igen. Semmit nem fejlődött a 2015-ös önmagához képest, sőt, Messi árnyéka sok hiányosságát eltakarta anno. Ő már nem fog szintet lépni. Mbappé pályafutásában viszont ha nem jön valami komolyabb törés, akkor az elkövetkezendő 10 év egyik legmeghatározóbb játékosa lehet.Barca_10 írta: ↑2020.08.13. 09:10:11neymarral ugyanaz a baj 5 éve. 8 embert kiakar cselezni aztán nem marad ereje a lövésre. Messivel is ez volt a baj 19 évesen, de ő fejlődött, direktebb, gólratörőbb lett. Neymar nem hiszem hogy ezt ki fogja nőni. A fake age Mbappe elég patent játékos, ha a psg behúzná a bl-t talán nem jutna eszébe Madridba költözni.
Neymar úgy kell(ene) a Barcának, mint éhezőnek egy falat kenyér....kreativitás....szerintem nincs ezen mit részletezni
Igazából nem tudom, hogy kell e neki fejlődnie, elvárható e tőle. Sosem volt és nem is lesz olyan jó,mint a fiatal Messi vagy a brazil Ronaldo, de ez mindenki másra is igaz.LG írta: ↑2020.08.13. 12:50:28Igen. Semmit nem fejlődött a 2015-ös önmagához képest, sőt, Messi árnyéka sok hiányosságát eltakarta anno. Ő már nem fog szintet lépni. Mbappé pályafutásában viszont ha nem jön valami komolyabb törés, akkor az elkövetkezendő 10 év egyik legmeghatározóbb játékosa lehet.Barca_10 írta: ↑2020.08.13. 09:10:11neymarral ugyanaz a baj 5 éve. 8 embert kiakar cselezni aztán nem marad ereje a lövésre. Messivel is ez volt a baj 19 évesen, de ő fejlődött, direktebb, gólratörőbb lett. Neymar nem hiszem hogy ezt ki fogja nőni. A fake age Mbappe elég patent játékos, ha a psg behúzná a bl-t talán nem jutna eszébe Madridba költözni.
Igen. Semmit nem fejlődött a 2015-ös önmagához képest, sőt, Messi árnyéka sok hiányosságát eltakarta anno. Ő már nem fog szintet lépni. Mbappé pályafutásában viszont ha nem jön valami komolyabb törés, akkor az elkövetkezendő 10 év egyik legmeghatározóbb játékosa lehet.Barca_10 írta: ↑2020.08.13. 09:10:11neymarral ugyanaz a baj 5 éve. 8 embert kiakar cselezni aztán nem marad ereje a lövésre. Messivel is ez volt a baj 19 évesen, de ő fejlődött, direktebb, gólratörőbb lett. Neymar nem hiszem hogy ezt ki fogja nőni. A fake age Mbappe elég patent játékos, ha a psg behúzná a bl-t talán nem jutna eszébe Madridba költözni.
Ez alapján akkor elég sok csapat BL-elődöntőt érdemelne.de a sok szívás után a PSG-nek kijöhetett már a lépés
Szerintem sem lesz sima, de a BL-rutin ugyanúgy döntő faktor lehet, mint a tegnapi meccsen. Amúgy a Lipcsének szurkolok, ők amúgy is szimpatikusak nekem, azt Atma pedig nagyon nem, de úgy érzem, egy szoros meccsen elvéreznek.
Ahogy egy mbappe sem artana. De végülis a menedzsment ért a fantasztikus cserékhez Arthur-Pjanicsból kiindulva, biztos el tudnának intézni egy SR-Neymar és egy Grizes-Mbappe cserét is
Értettem hogyan érted, csak arra gondoltam, hogy szigorúan nézve egyik csapat sem tűnik olyannak,hogy kérdés nélkül végiggázolna a mezőnyön (aztán meglátjuk.)csababarca írta: ↑2020.08.12. 23:52:13Arra értettem egyrészt hogy vértizzadva mentek tovább ma, illetve másrészt elvertek ők is egy valag pénzt, de MBappé és Neymar mellett elég kevés tényleges elit játékos van.
Arra értettem egyrészt hogy vértizzadva mentek tovább ma, illetve másrészt elvertek ők is egy valag pénzt, de MBappé és Neymar mellett elég kevés tényleges elit játékos van.
Nyugi, továbbjutunk! Ma estétől elkezdődik a menetelés a BL trófeáig. Utána a sikercsapatot szétkapják a tehetős PL csapatok, viszik az edzőmágust is .NovaProspekt írta: ↑2020.08.08. 15:37:39egyébként én nem láttam ezt a Real meccset, úgyhogy érdekelne Mark Watney és a múltkori madridista elemzők értékelésecsak mert múltkor a Real bajnoki aranya után olyan jókat írtak itt, mostmeg sehol nem látom az értekezésüket.
nem kell ám megvárni az estét vele, amikor is valszeg mi is kizúgunk.
minősítés nélkül.... a leírásod a játékról lényegében ül, (valami hasonlót írtam magam is)Guardiola filozófiája a labdabirtoklásról ma is gyakorlat nála ez lejött tegnap is. hogy a tiki-takához így mennyi köze maradt ? nézőpont kérdése.miro. írta: ↑2020.08.08. 13:28:30
Ha elvakult fan vagy akkor Guardiola korszerusitette a tiki-takat,de amugy nem,mert ez nyomokban sem volt tiki-taka.
Direktebben jatszik,inkabb mondanam Klopp fele mentalitasnak.
Sok presszinggel, labaszerzes utan nyilegyenesen kapu fele toressel,par passz utan lovessel befejezett tamadas vezetessel.
Guardiolanak leesett vegre,hogy a tiki taka itt se mukodne sokaig,mint ahogy a barcan kivul sehol sem mukodott.
De nem is lehetne Sterlingekkel meg Walkerekkel.