Mint fradi drukker én is ezen az állásponton vagyok. Fölösleges lenne szenvednünk az nb1be. Az MLSZ meg elmehet a ....ba.Ordog írta:Biztos úgy gondolkoznak, hogy ha jogtalanul leküldték öket az NBII-be, akkor most érdemtelenül visszajuttatják öket:)))
Egyébként a Ferencváros szurkolói az ftc.hu-n kijelentették, hogy még 1 évet az NBII-ben akarnak tölteni, nem akarnak érdemtelenül feljutni.
Ez már vicc.......ennél már csak az egész szánalmas MLSZ a viccesebbScorpio írta:Mégis az élvonalban folytatja a Fradi?
Lapértesülés szerint az MLSZ mai elnökségi ülésén elhangozhat a javaslat, hogy emeljék az első osztály létszámát 16-ról 18 csapatra...
Bár elvileg eldőlt, hogy a Fradi melyik osztályban indul, a Népszava szerint elképzelhető, hogy a mai MLSZ-elnökségin az egyik tag azt javasolja: emeljék fel az NB I létszámát 16-ról 18 csapatra, így az FTC is első osztályú tag lehetne.
A Kincstári Vagyoni Igazgatóság közben kiírta az FTC 6+2 hektáros ingatlan tulajdonjogára vonatkozó pályázatot. Az érdeklődők 45 napig jelentkezhetnek. Sikeres tender esetén az állam 4,164 milliárd forintot vesz le magának a vételárból, a győztesnek ezen felül 800 millió forintot kel költenie az FTC Zrt. részvényeire, 1,8 milliárdért válthatja meg a használati jogot, és 1,44 milliárdot kell fordítania az Üllői úti stadion felújítására. A közelmúltban érdeklődőként emlegetett brit cég és bank, a Sarborough és a Bank of Scotland írásban erősítette meg részvételi szándékát.
http://www.radio.hu
8 csapat, 4 kör az 28 forduló! Szerintem nem kevés! Ha csapat számra mondod, akkor szerinted van 16 csapat?Raziel írta: 8-10 az meg kevés sztem...jó ez igy ahogy van.
8-10 az meg kevés sztem...jó ez igy ahogy van.Scorpio írta:Nem is lenne baj, ha maradna a 16, hisz 16 csapat sincs! Én 8 vagy 10 csapatos bajnokságot csinálnák!Raziel írta:Nem lesz NB1-es minden fog ugy maradni ahogy van,egy ember miatt meg főleg nem lesz NB1-es,mindig kitalálnak vmit hogy a fradi feljuthasson,majd jövőre.
Nem is lenne baj, ha maradna a 16, hisz 16 csapat sincs! Én 8 vagy 10 csapatos bajnokságot csinálnák!Raziel írta:Nem lesz NB1-es minden fog ugy maradni ahogy van,egy ember miatt meg főleg nem lesz NB1-es,mindig kitalálnak vmit hogy a fradi feljuthasson,majd jövőre.
Ez a harmadik!el fuero írta:Nem is tudom hanyadik nekifutásból, de remélem ez már sikerrel jár.
Nem hiába, akkor még jó csapatunk volt! Sajnos ma már csak állom!el fuero írta:A 2003-04es bajnokság őszi szezonját még Garamival kezdtük. Elég jók voltunk és ha jól emlékszem akkor megnyugtató pontkülönbséggel vezettünk az Újpest vagy a DVSC előtt. És télen Garami helyett jött Pintér. Volt olyan sorozatunk h nem nyertünk 4-5 meccsen és az uccsó meccsen 3-1re megvertük a debrecent és az MTK-Újpest meccsen nekünk kedvező eredmény született és ezzel megnyertük a 28. bajnokságunkat.
És ne feledjük h az a csapat vitézkedett utána az UEFA kupában. Akkori játékosok: Szűcs,Vukmir, Dragóner, Gyepes, Leandro, Rósa, Kapic, Lipcsei, Gera, Tököli, Sasu...
Elég nehéz kérdés! Hisz játékosok ismét kapják a fizut, ha ól olvastam! Sajnos a fiatalok hozzáállása nevetséges, ami edző hiba is de lehet nem lehet velük mit csinálni!el fuero írta:Azért én nem jelenteném ki hogy jobb. Mert Pintérnek megvoltak a kész játékosai. És azokban az időkben még bajnok esélyesnek számítottunk. Most meg! Fiatalokat kell beépíteni a csapatba és még annyi pénz sincs mint akkoriban.
el fuero írta:Azért én nem jelenteném ki hogy jobb. Mert Pintérnek megvoltak a kész játékosai. És azokban az időkben még bajnok esélyesnek számítottunk. Most meg! Fiatalokat kell beépíteni a csapatba és még annyi pénz sincs mint akkoriban.
Semmit? Kupa győztes, bajnos csapat edzője!el fuero írta:Csodálkoztam is volna ha visszahozzák azt a hulladék Pintért. Semmit nem tud.