Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
LG írta:Ez idegesit, h szinte minden évben kitömjük a nagy debreszenyt, és mégis ők a bajnokok
OkRaziel írta:Csak vicceltem,hát az eredmény szerint jobb.De szerintem bajnok lesz a Debrecen.
Mi van akkor, ha csak simán jobb az UTE?Raziel írta:UTE - DVSC 2-0 eddig ,84.percben.Lehet h a debrecen otthon akarja ünnepelni a bajnoki cimet![]()
Los Banditos írta:Ma 108 éves a mi szeretett csapatunk, a Ferencváros.![]()
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT FRADI!!!
NemAtesz írta:Ez komolyan???Game90 írta: Az utolsó 10 percben beállt Urbán Flóri is és lerúgta a Fradi játékosokat![]()
![]()
Az utolsó 10 percben beállt Urbán Flóri is és lerúgta a Fradi játékosokatozsimiki írta:NEM ELÉG![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NEM ELÉGLos Banditos írta:2x20 perces meccs volt 30 perces félidővel.A góljukat Proci rúgta.![]()
Hány perces volt? Mert nem hinném, hogy a Lúzerek kibírták volna a 90 percetLos Banditos írta:9-1-re nyert a Fradi a Lúzer FC ellen.Állítólag nagyon szánalmas volt és sokan elis jöttek a félidőben.![]()
Los Banditos írta:9-1-re nyert a Fradi a Lúzer FC ellen.Állítólag nagyon szánalmas volt és sokan elis jöttek a félidőben.![]()
na végre ,remélem a fradi marad az nb2ben,inkább a nyiregy jöjjön fel,jó kis meccseket szoktunk játszani itt msikolconfcjoc írta:Örülök, hisz Nyíregyházi vagyok! Így tovább.. már nincs messze a végemely egy feljutást jelenthet