Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fizikálisan mindenképpen a legjobb forgatókönyv, mentálisan nem tudom... Ma elment nekik a BL, ha hétvégén kikapnak, valószínűleg elmegy a bajnokság is. Élet halál harc lesz az nekik.
Kétlem hogy volt ilyen de cáfolj rám esetleg egy linkkel.csababarca írta: ↑2025.03.13. 00:09:49Értem.
Akkor pech.
Egyébként a lentebbi gondolatmenetedhez annyit, hogy olyan is volt már, hogy a kapus kimozdult de a tizi bement.
A bíró újrarúgatta, mert a kapus kimozdult, a másodikat meg kihagyta a rúgó.
Ilyenkor ki a sértett és ki az elkövető akit büntettek, ha már a törvény nyelvén beszélünk egy sportról?
Igazából nem tudom az Arsenal most örül vagy búslakodik. Ha mi lennénk az angolok helyében nem biztos, hogy bánkódnék a madridi párharc eredménye miatt.Troym írta: ↑2025.03.13. 00:27:03Ja a műszer mutatta akkor megnyugodhat a reál tv, ezen a héten is csak a spanyol bírókról kell anyagokat gyártaniamúgy miért egy Barca fórum véleménye érdekel, fel nem fogom.
De én személy szerint pont nem izgulok a Madridtól, délutáni is írtam, hogy inkább a Real, mint a Bayern.
Szerénység kolléga, szerénység. Egy ilyen moslékosvödör továbbjutás után van mire.
Szerintem nem volt elég az eltiltás, folytatódik a hergelés?
Ja a műszer mutatta akkor megnyugodhat a reál tv, ezen a héten is csak a spanyol bírókról kell anyagokat gyártani
Ja kozben rajottemMessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.13. 00:20:07Nem hiszem hogy recrea Realos lenne, de mindegy![]()
Attól függetlenül szánalom és kabaré és túlzó ez a mostani szabályozás.
Egy olyan szabály amit arra találtak ki, hogy ne lehessen beijeszteni, vagy a játékosnak saját magát helyzetbe hozni a "megtolom a 11-es pontról fél métert és berúgom 5 méterről"-féle akciókkal, abból az jött ki hogy esetleg, talán, nem szándékosan egy ezredmilimétert hozzáérhetett becsúszva, ezzel fél tized centivel arrébb repült a labda = szándékos szabálytalanság, gól megnemadása ismétlési lehetőség nélkül az olyan mintha azt mondanák hogy mostantól ami kapufát is ér 0.01%-ban az onnantól akkor sem gól ha befele esik.![]()
Biztos, hogy ezt vmi rendszer állapította meg, mert századszor nézem de nekem ez messze nem perdöntő. Azért motoszkál bennem a kisördög hogy ez fordítva is egy sima érvénytelenített büntető-e.
Végülis lehetséges, hogy jól tippelnek és ahogy elrúgta még pont oda csúszott a támaszkodó lába és azon irányt változtatott.Messa írta: ↑2025.03.13. 00:08:26Nem tudom szabad-e yt-t linkelni, de ezt találtam most így: https://www.youtube.com/shorts/v0UfXMm2AJU
Értem.
Ja, lehet, de alapvetően sajnos mindegy, két érintés volt, de ez megmagyarázná, miért nem látszik rendesen a képen. Persze az akkor se látszana, ha 1 milis érintés volt.
Nem tudom szabad-e yt-t linkelni, de ezt találtam most így: https://www.youtube.com/shorts/v0UfXMm2AJU
Ja, tényleg, így még ez is egyértelmű, így működik a félautomata, eszembe sem jutott.babaking írta: ↑2025.03.13. 00:03:49CBSen (ahol többek között Henry a szakértő) nyilatkozott egy FIFA szabály szakértő, aki azt nyilatkozta, hogy a félautomata lesrendszer miatt van olyan technológia ami pontosan jelzi, hogy mikor történik labdaérintés, és itt ez a rendszer meg tudja mondani, hogy hány érintés volt.
Mert csak akkor van gól, ha a labda teljes terjedelmével átment a gólvonalon.csababarca írta: ↑2025.03.12. 23:59:20ha a kapus szabálytalanul véd, akkor az miért nem gól automatikusan?
Leírta Gránit, olvasd el.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.13. 00:01:27Ennyi erővel ha a kapus elmozdul a vonalról akkor úgy is legyen érvényes gól legyen a 11-es rúgás ha a lövő a stadionból is kilövi.![]()
Ha direkt megtolta volna ballal, hogy utána jobbal rúgja azt mondom oké, de ezt meg minden feltétel, fellebbezés, megkérdőjelezés nélkül úgy érvénytelenítették mintha felszúródott volna a felsőkapufára és kidurrant volna a labda, ahelyett hogy a kapuban landolt volna.
Ha így is van, szánalmas a szabályzás hogy a kapus elmozdulhat és max újrarúgatják, de ilyen miatt a támadó gólját meg érvénytelenítik, újrarúgás lehetősége nélkül.
Ennyi erővel ha a kapus elmozdul a vonalról akkor úgy is legyen érvényes gól legyen a 11-es rúgás ha a lövő a stadionból is kilövi.
De az is egy fekete-fehér szabály. Azt épp lehetne szidni, de ettől még ha a kapus védte, és vonalon kívülről indul, akkor már csak azért is újrarúgás, mert gól a cél, nem adhatnak gólt valamire, ha nem rúgta be senki.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.12. 23:52:22De nem olyanról van szó hogy lepasszolja saját magának, belecsúszott miközben az érintés ténye is kérdéses, ami max sima technikai hiba, mint ahogy egy kapus pont nem érinti a saját vonalát az elrúgás pillanatában, ami egyenlő az újrarúgással, nem pedig azzal hogy automatikusan elvétel.bence0330 írta: ↑2025.03.12. 23:50:19Szerintem sajna jó dömtés született. Nem érhetsz kétszer a labdába, ez van, szerintem tiszta sor. Újrarúgatni meg pláne miért kéne, ez technikailag ugyanaz, mintha előrepasszolnád a labdát és belerúgnál egyet. Elvégezted, kész.
Elég rossz lehetett a pálya, Vini is kicsit megcsúszott.