Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most erre mit lehet mondaniBudapest, április 28., 9.50 A Fradi igazgatótanácsának elnöke elmondta, miért nem kapott licencet a csapat.
Mint ismeretes, a Ferencváros első fokon nem kapott indulási engedélyt a jövő évi élvonalbeli bajnokságra. Amikor Zoran Kunticot kinevezték vezetőedzőnek, az ügyben tartott sajtótájékozatón Hermány Csaba kijelentette, nem lesznek gondok a dokumentumokkal.
Aztán kiderült, hogy mégis lettek.
- Az idei, beadott mérlegünk a tavalyinál már jobb volt, de a jelek szerint még ez sem elég - mondta Hermány. - Hiába hivatkoztunk arra, hogy a Zrt.-ben száz százalékig tulajdonos klub ad a bevételeiből, ezt sem fogadták el az illetékesek. Hivatkoztunk az ingatlantenderre is, hiába. Ugyanakkor közölték velünk, hogy van még átigazolási-díj tartozásunk, mintegy másfélmillió forintnyi összeg, de ez alapvetően nem egy olyan kifogás, amit nem lehetne kijavítani. Természetesen el kell ismerni, hogy a társaság mérlege pillanatnyilag negatív. Az elutasításban arra hivatkoznak, hogy nincs biztosítva az az összeg a következő évi bajnokságra, ami alapján a Ferencváros végig tudná játszani az idényt. Ugyanakkor nem értem, hogy a Tatabánya és a REAC miért nem kapott engedélyt, amikor a Nyíregyházának ugyanúgy nincsen világítása, mint nekik.
Aki pedig tv-n akarja nézni a meccset, mint énel fuero írta:Ja és remélem mindenki aki zöld-fehér hétfőn kijön a meccsre és megmutatjuk h ránk lehet számítani![]()
Kösz, kedves gyerek vagyVictorValdes19 írta:hajrá nyiregyházaremélem az a ####### fradi nem jut fel az NB1-be
Amíg Urbányi vagy kiféle edző van ott nem is lesz másRaziel írta:Dunakanyar Vác - Újpest 3-1
G:Vén (24., 62.), Palásthy (92.), ill. Tisza T. (41.)égés
Következőképpen tudom elképzelni a szituációt, vázlatosan:el fuero írta:Na azért ez már sokMindig csak minket b.szogat az MLSZ. Bezzeg amikor fizetni kell a jogos járondóság miatt(nem az Ftc-re gondolok) akkor húzzák az ügyet. Hogy nem sül le a bőr a képükről.
Ezek akartak EB-t rendezni? Most már én is örülök h nem kaptuk meg, összes f.sznak csak a pénz kell.
Szntem is! Azért Ősszel befigyelt rendesen az MTK...de vhogy éreztem,hogy Debrecen tavaszra magáratalál....volt aszhem úgy is,h 6 (vagy több) ponttal ment az MTK a Loki előttVictorValdes19 írta:a Debrecen simán fog vinni mindent megint magyar szinten ők a legjobbak
Biztos vagy abban amit mondtál, Raz?Raziel írta:nyíregyháza - fradi meccs jegyárak a fradistáknak max 1900ft volt...
Van ez ígyRaziel írta:Fradi - Nyíregyháza meccs jegyárait olvasva.Hazai drukkereknek a jegy KEMÉNY 500FT,a vendégeknek 3000FTvagy ezzel azt akarják elérni hogy ne legyen vendégdrukker? nemértem.
Kölcsön kenyér visszajár.Raziel írta:másmikor olvastam a mai ujságot azthittem h káprázik a szemem
a Fradi - Nyíregyháza meccs jegyárait olvasva.Hazai drukkereknek a jegy KEMÉNY 500FT,a vendégeknek 3000FT
azthittem h lesek a székről,ebből majd bejön nekik a pénz h igy lehuznak csapatokat ilyen jegyárakkal...nemsemmi pofátlanság
vagy ezzel azt akarják elérni hogy ne legyen vendégdrukker? nemértem.