Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt én is nagyon remélem!!! sztem a fiúk a kupa visszavágóra készülnek, a bajnokság nem oszt nem szoroz, tök mindegy, hogy 6., vagy 8. lesz a csapat!!! a kupa döntő most mindennnél fontosabb!!! 3x csak nem kap ki a Diósgyőr a Debrecentől zsinórban!!!Raziel írta:no comment.nem láttam a meccset,de nem vesztettem vele sokatGame90 írta:Elég csúfos vereség lehetettLos Banditos írta:Diósgyőr-Debrecen 1-5![]()
Raziel?grat a debrecennek,remélem bajnokok lesznek....a kupa visszavágó remélem más eredményt hoz
![]()
Nem jött össze Kuntics bemutatkozásaLos Banditos írta:Tuzsér - Ferencváros 1-1
nekem nincs semelyik csapattal bajom,na jó kicsit a fradivalGame90 írta:Azt hittem, hogy csak a Fradival van bajodRaziel írta:jobban örülök ha ők nyernek mindent mint egy fővárosi majomparádé csapat.
Azt hittem, hogy csak a Fradival van bajodRaziel írta:jobban örülök ha ők nyernek mindent mint egy fővárosi majomparádé csapat.
Ez így van! Ők érdemlik meg a legjobban,és meg is nyerik!Raziel írta:jobb csapat is mint bármelyik az nb1-benLG írta:A Debrecen fog mindent megnyerni![]()
ááá, jobb is hogy nem nézem a borso ligát, csak idegeskednék rajta.
![]()
no comment.nem láttam a meccset,de nem vesztettem vele sokatGame90 írta:Elég csúfos vereség lehetettLos Banditos írta:Diósgyőr-Debrecen 1-5![]()
Raziel?
Elég csúfos vereség lehetettLos Banditos írta:Diósgyőr-Debrecen 1-5
Nem is azért röhögtem, mert [auto_cenzúra] a csapat meg utálom őket, csak télleg elég sokszor szídták már itt a fradit dvtk drukker(ek).ozsimiki írta:Nem is röhögtem,csak el fuero reakcióját magyaráztam meg...és tényleg nem lehetett röhögni rajtuk,mert jól nyomták,csak volt párszor h Raziel ugyanezt tette a Fradi ellenSubinho írta:sztem röhögni semmiképp nem lehetett a diósgyőrieken, mert nem játszottak alárendelt szerepet! a debrecen viszont elég gyenge volt, de ennyi a különbség a 2 csapat között! a klasszis 1 helyzetből is gólt tud lőni, amíg más 10-ből sem...
Ez jó volt LGLG írta:Hát akkor télleg nagy suttyok lehettek.túl intelligens voltam ahhoz a közeghez
Hát akkor télleg nagy suttyok lehettek.túl intelligens voltam ahhoz a közeghez