Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, sajna kimaradt, előzetesen őt is betettem, de nem lehet 12 embert.Sanama írta:Iniesta?
A német bajnokoknak ugyan nem túl fényes a szereplésük, de pl. a Schalke, vagy Leverkursen, de korábban a Bremen, Stuttgart csapatok is azért szépen hely álltak a BL-ben. A Valenciát is legütőbb viszonylag simán ejtette ki a Schalke. Most is csak a két nagy maradt a BL-ben, és a jelenlegi erőviszonyokat nézve ez nem is meglepő.barca99 írta:Csütörtökön Atleticó - Lazio.LG írta:Igaz, h a Ligában van egy Barca, meg a Real, akik Európában is talán a két legjobb csapat, de onnan lefelé lévő csapatok szvsz jóval gyengébbek, mint pl. az angol, vagy német, részben olasz hasonló helyen tanyázó csapatok. Ami azért szomorú.![]()
Egyébként én nem hiszem, hogy sokkal gyengébbek lennének. Ott vannak például az utóbbi évek német bajnokai. A Bayernt kivéve nem túl fényes a szereplésük.
A spanyolok valamelyest gyengültek, de annyira talán nem rossz a helyzet. A két nagy emelkedik ki mocskosul, de mit várjunk egy Valenciától, ha a Barca az angol bajnokot kétszer is lejátssza a pályáról a BL-döntőben?
Csütörtökön Atleticó - Lazio.LG írta:Igaz, h a Ligában van egy Barca, meg a Real, akik Európában is talán a két legjobb csapat, de onnan lefelé lévő csapatok szvsz jóval gyengébbek, mint pl. az angol, vagy német, részben olasz hasonló helyen tanyázó csapatok. Ami azért szomorú.
De még a 18. Racing is 10 ponton belül. De sajnos ez is a bajnokság gyengeségét jellemzi. Jelenleg a spanyol bajnokságban van egy nagyon motivált, sikerre éhes Real Madrid, aki magabiztos vezet, van egy óriási potenciállal rendelkező, de motiválatlan Barca, aki második, jelentős hátránnyal a Madriddal szemben, és jelentős előnnyel a 3. helyezett előtt. A 3. egy jó közepes Valencia, aki szintén meglépett az üldözőktől. Utána meg jön a többi, langyos csapat. Igaz, h a Ligában van egy Barca, meg a Real, akik Európában is talán a két legjobb csapat, de onnan lefelé lévő csapatok szvsz jóval gyengébbek, mint pl. az angol, vagy német, részben olasz hasonló helyen tanyázó csapatok. Ami azért szomorú.messideco írta:![]()
A negyedik (Levante) és a kilencedik (Bilbao) között négy 2 pont a különbség. Na, ez igen...
bence-barca írta:Srácok!
Villarealban hány J. Oriol van? Mert livescoren láttam, h J. Oriol kaptt egy sárgát. Majd még egyet. Majda a harmadik után leküldték a pályáról...![]()
Szóval több J. Oriol van, a livescore van vicces kedvében vagy esetleg a bíró ügyeskedett?
Az Estrada volt. De tényleg furcsa, hogy ilyen állatok vannak a Sociedadban is. Szerencsére Busi gyorsan felépül.Barcaman1993 írta:Nem ez az idióta Carlos Martinez sérítette le Alexist 2 hónapra? Azért ez a Sociedad szépen tudja hosszabbítani a sérültjeink listáját. Köszönet nekik
Ez a ..... Espanyol#David Villa# írta:Nézte valaki a Bilbao-Espanyol meccset? Hihetetlen fordulatos mérkőzés volt.
értem én de egy getafe,mallorca szintű csapatban simán elférne és azért 32 gól (ha jól emlékszem) azért szép eredmény.Messidona10 írta:Talán éppen azért, mert másodosztályú gólkirály, és nem egy ificsapatban szeretné tölteni a pályafutását. 26 évesen ha akarták volna, már régen a nagycsapathoz tartozna, és gondolom ezt ő is felfogta.Zsolti95 írta: Játszott ez a xamaxban ami most nagy carban van. Am nem értem minek mennek ilyen csapatokhoz pl:soriano 2. osztályú gólkirályként a Salzburghoz.
Talán éppen azért, mert másodosztályú gólkirály, és nem egy ificsapatban szeretné tölteni a pályafutását. 26 évesen ha akarták volna, már régen a nagycsapathoz tartozna, és gondolom ezt ő is felfogta.Zsolti95 írta: Játszott ez a xamaxban ami most nagy carban van. Am nem értem minek mennek ilyen csapatokhoz pl:soriano 2. osztályú gólkirályként a Salzburghoz.
Játszott ez a xamaxban ami most nagy carban van. Am nem értem minek mennek ilyen csapatokhoz pl:soriano 2. osztályú gólkirályként a Salzburghoz.Lionel85 írta:Újabb volt Barça-nevelés lett az Espanyol játékosa. Ő nem más, mint Víctor Sánchez.
Hát engem sem győzött meg. De azért vmiért csak próbálkozott vele Pep is, + vmi csak ragadt rá nálunk. Lehet, még sem akkora favágó, csak nálunk nem tudott kibontakozni. Majd meglátjuk az Espanolnál mire megy.noname írta:Helyes. Hadd szabotálja őket.Lionel85 írta:Újabb volt Barça-nevelés lett az Espanyol játékosa. Ő nem más, mint Víctor Sánchez.![]()
Mióta egy a Barcának szurkolok, ami azért már van kb 8 év, azóta sose láttam nála rosszabb középpályást a csapatban. Nemtom mit látnak benne.
Helyes. Hadd szabotálja őket.Lionel85 írta:Újabb volt Barça-nevelés lett az Espanyol játékosa. Ő nem más, mint Víctor Sánchez.
A Racingot! Egyébként a végén még rúgtak egyet, így 1-2! A San Mamésben nem lesz könnyű dolguk, de túl sok veszítenivalójuk nincs, talán még képesek egy újabb csodára, de valóban már az is figyelemre méltó hogy idáig eljutottak!bence-barca írta:Úgy látszik eddig tartott a Mirandesnél a csoda. 35.p hazai pályán 0-2re állnak a Bilbao ellen. Nem akarom temetni őket, de innen nem hiszek nagyon bennük. Nagy grat nekik persze így is!!
Amúgy kiket búcsúztattak? Espanyol, mintha Villareal és asszem még egy első osztályú csapatot...