Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Őszintén szólva, nagyon nem csipáztam/csipázom ezt a gyereket, örülök hogy eligazolt... Amikor nálunk játszott, téptem a hajam a játéka láttán, baromira veszélyesen játszott ránk nézve...Lionel85 írta:Újabb volt Barça-nevelés lett az Espanyol játékosa. Ő nem más, mint Víctor Sánchez.
No comment#David Villa# írta:A bajnokságban még nem előztük meg a Madridotmost egy kicsit levsztem
![]()
![]()
![]()
#David Villa# írta:Egy kicsit igen![]()
Jólvan, azért az akkor szériánkat nézve, hogy a Valencia, a Bilbao, és a Sociedad ellen is X-et értünk el, megfordult a fejemben, hogy megelőznek
de mostmár nem tartok ettől.
#David Villa# írta:Én inkább örülök. Mivel nemrég még a sarkunkat taposták, volt, amikor csak 2 vagy 3 pont választotta el a Barcaát és a Valenciát![]()
Én inkább örülök. Mivel nemrég még a sarkunkat taposták, volt, amikor csak 2 vagy 3 pont választotta el a Barcaát és a Valenciát#David Villa# írta:Hát ez az Osasuna-Valencia meccs kritikán aluli volt. Volt itt minden, csak labdarúgás nem. Valencia most nagyon gyenge. Előző fordulóban vereség, most döntetlen, ráadásul piros lapot is összeszedtek.
Szerintem hamarosan visszacsúsznak! Mögöttük van a Sevilla, Malaga, Espanyol, Bilbao négyes, mindegyikük minőségibb kerettel, és ez jelenti a különbséget hosszútávon. Nyilván mindig vannak meglepetések, esetleg éppen hogy odaérhet az egyik, de nem tartom valószínűnek.S.Agüero írta:az azért kemény, h lassan fél távnál a 4-5. helyen a Levante és az Osasuna áll.
szerintetek a kettő közül az egyik ott lesz az EL-es helyeken?
a 10-ben tuti benne lesz mindkettő, de én azt is kinézem, h EL-re jelölt lesz az egyik.
Szerintem a Levante el fogja érni legalább az Európa Ligát, de az Osasunának is van esélye.S.Agüero írta:az azért kemény, h lassan fél távnál a 4-5. helyen a Levante és az Osasuna áll.
szerintetek a kettő közül az egyik ott lesz az EL-es helyeken?
a 10-ben tuti benne lesz mindkettő, de én azt is kinézem, h EL-re jelölt lesz az egyik.
Ez a nevetséges. Sevilla is minden jött menttel leikszel, sőt néha ki is kap (pl. Granada ellen otthondaffy írta:valencia nagyon nem zárkózott. otthon kikapni egy sociedadtól... az több mint mulatságos. nem baj,a reális helyük amúgy is 10+ ponttal van a második alatt
Elvileg összerúgta a port az edzővel és ezért távozott.MessiFan írta:Meglep ez a transzfer, hiszen nagyon sokat játszott az Espanyolban. De biztos unta már a banánt és a Malaga egy feltörekvő csapat amiből lehet is valami. Bevallom, nekem 2007 óta az egyik kedvenc kapusom és sajnálom hogy nem ért el nagy sikereket. Kameni, Palop, Canizares, Abbondanzieri, Franco. Ők azok akik emlékeimben mindig ott lesznek, pedig igazán maradandót egyik sem alkotott.ab1daL írta:Kameni a Málagahoz igazol, és a Barca ellen debütálhat a hétvégi mérkőzésen.
Meglep ez a transzfer, hiszen nagyon sokat játszott az Espanyolban. De biztos unta már a banánt és a Malaga egy feltörekvő csapat amiből lehet is valami. Bevallom, nekem 2007 óta az egyik kedvenc kapusom és sajnálom hogy nem ért el nagy sikereket. Kameni, Palop, Canizares, Abbondanzieri, Franco. Ők azok akik emlékeimben mindig ott lesznek, pedig igazán maradandót egyik sem alkotott.ab1daL írta:Kameni a Málagahoz igazol, és a Barca ellen debütálhat a hétvégi mérkőzésen.
Ezt a jelenetet kerestem a meccs óta!ab1daL írta:Villarreal féle tiki-taka:http://www.youtube.com/watch?v=4QXudHiH ... r_embedded#!