Serie A / Coppa Italia

Foci a Barçán kívül
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.13. 16:33:41

PCsabi írta:Roma have sacked manager Rudi Garcia. (Source: @OfficialASRoma)

Spalletti?

nem hiszem h vele beljebb lesznek (99% h ő lesz, ha már nem ő most, bár ilyet még sehol nem olvastam)

mondjuk ha a bl-re felrázza őket, és kicsapják a balettet én már boldog leszek :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2016.01.13. 16:32:06

nzxtpo írta:Na végül hivatalos lett a Balogh transzfer, 2.2m € +2,8m€ a fizetési a következő 4,5 évre. Sok szerencsét neki. Ha ennyi pénzt kiadtak érte, talán nem fogják kölcsönadni, remélem ezt a félévet minimum ott tölti náluk, és tud bizonyítani. Izmot bőven lehet rá pakolni, viszont a gól mutatója nem a legjobb itthon sem, úgyhogy kíváncsian várom mi sül ki belőle.
Palermo szerintem nagyon jó válsztás, mivel Zamparini híres arról, hogy ilyenn fiatal játékosokat úgymond "felfuttat". Gondoljunk csak Dybalará, Pastoréra vagy Cavanira. Ennek fényében azt gondolom, hogy meg fogja kapni a lehetőséget, hogy bizonyítson.
A többi már csak rajta múlik...
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.13. 15:44:10

nzxtpo írta:Na végül hivatalos lett a Balogh transzfer, 2.2m € +2,8m€ a fizetési a következő 4,5 évre. Sok szerencsét neki. Ha ennyi pénzt kiadtak érte, talán nem fogják kölcsönadni, remélem ezt a félévet minimum ott tölti náluk, és tud bizonyítani. Izmot bőven lehet rá pakolni, viszont a gól mutatója nem a legjobb itthon sem, úgyhogy kíváncsian várom mi sül ki belőle.
Csak ne járjon úgy mint pár Olaszországba kikerülő játékosunk, akik aztán alsóbb osztályokban sem tudtak megragadni. :?
Én is szurkolok neki, minden játékosunk, aki kikerül külföldre már egy előrelépés.
Kép
Kép
Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.13. 15:18:54

Na végül hivatalos lett a Balogh transzfer, 2.2m € +2,8m€ a fizetési a következő 4,5 évre. Sok szerencsét neki. Ha ennyi pénzt kiadtak érte, talán nem fogják kölcsönadni, remélem ezt a félévet minimum ott tölti náluk, és tud bizonyítani. Izmot bőven lehet rá pakolni, viszont a gól mutatója nem a legjobb itthon sem, úgyhogy kíváncsian várom mi sül ki belőle.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
PCsabi
aka Game90

2016.01.13. 12:22:42

Roma have sacked manager Rudi Garcia. (Source: @OfficialASRoma)

Spalletti?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.10. 20:25:15

zola8787 írta:Az Inter elleni 11-es milyen szitu volt srácok? Már mindent beleképzelek, hogy eddig az összes idegenbeli csapat nyert és az a 95. percben lőtt tizi kííííícsit gyanús.
Tiszta 11-es volt. Elcsúszott Miranda és ráesett a támadóra és még le is rántotta. :D Ez van, de azért bajnokok leszünk!!!! 8) :lol:
Kép
Kép
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2016.01.10. 19:30:31

Az Inter elleni 11-es milyen szitu volt srácok? Már mindent beleképzelek, hogy eddig az összes idegenbeli csapat nyert és az a 95. percben lőtt tizi kííííícsit gyanús.
kanty
Llegenda del Barça

2016.01.10. 19:27:09

Már évek óta szimpatikus nekem ez a Napoli. Az idei bajnokság elég kaotikus, de azért jó lenne, ha végre nem a Juve nyerne ismét. Na meg az Inter is kerülhetne hátrébb, és a Róma előrébb. :D
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2016.01.10. 17:58:06

PCsabi írta:
Bob_Marley írta:Melo
KATT
Ez egy idióta... =;
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.10. 16:52:27

Gonzalo Higuain: 19 apps, 17 goals, 2 assists.
https://video.twimg.com/ext_tw_video/68 ... v7lEuW.mp4
Biztos valami nyugtatónak álcázott drogot adnak neki Náplyban, Camorra elintézi, hogy jó legyen. :D Kapu előtt nagyon higgadt, s ez nem mindig volt rá jellemző.
Ezzel előzték is az Intert, akik kikaptak otthon.....
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2015.12.21. 11:25:55

Bob_Marley írta:Melo
KATT
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.20. 22:52:16

Egyszer ülök le megnézni az Intert ki is kapnak. :mrgreen:

Jól játszott a Lazio, Melo jó focista lenne ha lenne agya, Montoya továbbra is "félénk", Ljajic megszerzése és Kovacic elengedése 35 millióért az év cseréje.
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.11.04. 20:13:24

kristop írta:pogba utolsó két meccsén
a torino ellen
a blben

de perverzeknek itt a meccsről az összes megmozdulása.
Az a gólpassz eszméletlenül szép volt, le a kalappal.. =D> A meccse is jó volt ahogy nézem, bár látványosan nem kerültek bele a rossz megoldásai, ami kicsit árnyalja a képet, de azért ez tényleg több mint vállalható volt.

Viszont azt valaki mondja már meg nekem, hogy olaszba nem szokás blokkolni? Nem az első nagy gólja, ami előtt teázni is lett volna ideje a védőktől, mert csak kísérik, és nem lépnek oda.. Amúgy hatalmas lövés volt, nem sokan képesek ennyi ilyen szép gólt lőni. De ezt nem bírom felfogni, hogy hogy lőhet folyton ilyen szabadon.. :D
kristop
Entrenador del Barça

2015.11.04. 16:17:43

pogba utolsó két meccsén
a torino ellen
a blben

de perverzeknek itt a meccsről az összes megmozdulása. persze tudom, hogy túl drága, meg a hype, de egyszerűen túlságosan tehetséges ahhoz hogy ne kerüljön szóba nálunk, ha eljön az ideje.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
palesz77

2015.10.25. 16:20:48

visca el barca írta:az milyen komoly h egy 16 éves kölyök védi a milan kapuját :shock:
Még hogy MAtS túl fiatal.. :mrgreen:

Dyabala kis gólja máról. =D> És Pogba nagy gólpassza. :D
defender3
Entrenador del Barça

2015.10.25. 16:17:46

visca el barca írta:az milyen komoly h egy 16 éves kölyök védi a milan kapuját :shock:
A többi kapus sérült vagy mi?
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.25. 15:55:28

az milyen komoly h egy 16 éves kölyök védi a milan kapuját :shock:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.25. 12:03:07

Tegnapi 1:1 miatt nem nagyon lehet örülni, de azért LG és Game kollégáknak küldeném ezt, hogy feledjük a bánatot. :D
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... ok-2445687

Legalábbis úgy rémlik ők is az Interért szurkolnak Olaszországban.
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.19. 01:15:33

Nálam Khedira igenis baromi jó játékos és pl simán egy lapon tudom említeni egy Matuidival vagy Motta-val vagy mással. A világ még nem érett meg a pusztulásra, legalább Koke és Griezmann megítélésében egyetértünk. :D Meg még biztos van rengeteg játékos, csak szúrta kicsit a szemem, hogy volt némi gúny Khedirával kapcsolatban a leírásodban. Mit csináljak én az ilyen játékosokat szeretem. Csak munkából lehet eredményt elérni, s Khedira rengeteget melózik. Pogba meg még mindig rohadt fiatal, biztos, hogy most kevésbé megy neki a csapat eredményein is meglátszik, de amilyen adottságokkal rendelkezik az a pali az hihetetlen. Nálam továbbra is az EB lehet egy mérföldkő, ott lesz rajta talán a legnagyobb nyomás eddigi pályafutása során és ott kell helytállni.

És finoman szólva se vagyok német fan, s így mondom ezeket Khediráról. :D

Kondogbia meg nem tudom miért nem játszott, eddig ott volt és mikor láttam nagyon meggyőző volt. Mancini szereti forgatni a lapokat, kár hogy ő is olyan, hogy az a pici plusz kéne még, mert amúgy ez a keret ígéretes de nem hozza ki belőle a maxot. Kondogbia most lehet pihent.
Kép
Kép
Kép
palesz77

2015.10.19. 01:06:02

Bob_Marley írta:Isco-t hagyjuk, engem legutóbb totál kiakasztott az ukránok ellen ezért lehet még inkább negatívan vagyok vele elfogult, de én tőle meg azon kívül, hogy rátekeredik a labdára mást nem látok.
Ezt mondom, idén nincs formában, az utolsó passzokat rendre rontotta ukránok ellen is. Ennél azért játszott már sokszor lényegesen jobban is, csak sosem hosszabb ideig. Pedig olyankor elég jó tud lenni - bár a stílusából adódóan szerintem akkor se kedvelnéd. :D
Bob_Marley írta:Ez az elit meg olyan dolog, hogy egy csapatba Khedirák is kellenek és főleg hogy ő nem fog éppen hisztizni meg mutogatni ha éppen nem kap labdát, hanem csinálja tovább és megszerzi magának.
Modric, Kroos, Gündogan, Verratti, Motta, Matuidi, Koke, Schweinie, Yaya. Most így full hasra ütés szerűen, nagyjából hasonló poszton játszók, akiket én "szintnek" tartok, mégis illik rájuk a leírásod - sőt, nálam ők javarészt elitek (néhányan csak voltak). Egyszerűen Khedirától én még nem láttam olyan teljesítményt klubszinten, ami alapján kedvelném. De majd EB-n megnézem még jobban magamnak - bár szerintem Gündi fog helyette játszani.
Nero. írta:Akkor én meg mondhatnám, hogy nem véletlenül volt alapember Mourinhonál, vagy Löwnél még akkor is amikor a Madridba már nem fért be mert a nagynevű sztárokat kellett játszatni.
Persze, ebbe is van valami, bár José meg az ő módszerei.. Modricot se akarta játszatni elég sokáig, pedig talán a legjobb ma a poszton. Na de mindegy, nekem nem kell a Madridisták véleménye ahhoz, hogy ne lássam jól játszani klubszinten évekig. Engem még nem nyűgözött le egyszer se, Pogbáért ott sokan oda meg vissza vannak, mégse kedvelem őt se. Ezzel csak arra célzok, hogy magamtól sikerült ezt a véleményt alkotni, nem kellett külső befolyás hozzá.. :D
Nero.
Llegenda del Barça

2015.10.19. 00:56:56

Akkor én meg mondhatnám, hogy nem véletlenül volt alapember Mourinhonál, vagy Löwnél még akkor is amikor a Madridba már nem fért be mert a nagynevű sztárokat kellett játszatni. Azt, hogy a madridisták mit mondtak róla azt meg inkább hagyjuk, mert ahogy azok a sajátjaikról véleményt alkotnak az több mint szánalmas.
Bob jól összegezte. Az ilyen játékosok nem csinálnak semmit, mégis mindent.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.19. 00:48:52

palesz én elhiszem neked, én is a saját szemem alapján ítélem meg és egy ilyen alázatos sokat dolgozó és mellé képzett jól passzoló ember aranyat ér minden csapatban. Ez az elit meg olyan dolog, hogy egy csapatba Khedirák is kellenek és főleg hogy ő nem fog éppen hisztizni meg mutogatni ha éppen nem kap labdát, hanem csinálja tovább és megszerzi magának. Isco-t hagyjuk, engem legutóbb totál kiakasztott az ukránok ellen ezért lehet még inkább negatívan vagyok vele elfogult, de én tőle meg azon kívül, hogy rátekeredik a labdára mást nem látok. Ad párszor gólpasszt, hurrá.....Na ez nálam nem az elittől hanem csapatjátéktól van messze. :D Itt most Khediráról van szó, neki a posztja is olyan, hogy ott nem fog hú de tündökölni meg 50 métert sprintelni a labdával. megszerzi, elosztja, kapu elé ha érkezik befejeli, belöki. Továbbra sem egy bonyolult játék ez, s ilyen játékosokra mint Khedira rohadt nagy szükség van.
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2015.10.19. 00:31:50

Nero. írta:Khedira az egyik legalulértékeltebb játékos a mai fociban Busquets mellett. Biztos vagyok benne, hogyha tavaly Madridba beteszik Kroos mellé akkor nem trófea nélkül zárják a szezont.
Juve lassan elkezdhetne nyerni ha bajnokok akarnak lenni.
Khedirát én is hasonlóan ítélem meg, a német válogatottban mindig is kiváló teljesítményt hozott, szóval annyira rossz játékos nem lehet, csak a madridistáknál divat lett a fikázása, itt meg sokan átvették tőle.
Játszott ő ott eleget, nem véletlen, hogy nem számított rá Ancelotti. Lehet csak a Reallal nem volt meg a kémia - mint Bale esetében -, nem tudom, de hogy ott nem nyújtott semmi jót, az egyszer biztos -
Elég sok játékost fel lehetne sorolni, akinek nem jött be a madrid kaland. Cambiasso, Sneijder, Robben... miután eligazoltak elég tisztességes pályafutást le tudtak hozni.
palesz77

2015.10.19. 00:26:35

Bob_Marley írta:Nem tudom honnan veszed ezeket a beidegződéseket, hogy Morata meg Khedira pl ótvar gyenge játékos lenne
...
És amúgy pl Isco meg a túlértékelt kategória, ha már Madrid.
Nem ótvarok, szimplán az én szememben messze vannak az elittől, és az infóim a két szép szememnek hála szereztem. :D Nem sok meccsen láttam őket, és azok alapján alakult ki egy szubjektív véleményem róluk. Moratát javarészt a válogatottban, azt már kiveséztük, de ott még egy meccsén nem mutatta meg milyen gyilkos is tud lenni befejezéseknél - mondjuk ma sem, de ma helyzetbe se került szerintem, vagy nem túl nagyba, mert nekem nem rémlik. Khedirát meg a Realban néztem többször is, és kifejezetten sajnáltam, hogy elmegy, annyira nem ment neki ott a játék - nem véletlen, hogy nem hosszabbítottak vele. A válogatottban jó amúgy, ezt aláírom, meg biztos nem a két szép szeméért lett a Bundás legjobbja még anno - vagy ezt behaluztam most csak? :-k -, de én még nem láttam a Realban olyan meccset, amin ő a jobbak között volt. Bl döntőben is azután kezdett el nyomni a Madrid, hogy ő lement, és Isco bejött.

Aki amúgy valóban túlértékelt kicsit, bár én inkább azt mondanám rá, hogy túl hektikus. Amikor csúcson pörög, akkor piszok jó játékos, csak nem képes tartani azt a szintjét több hónapig - egyelőre idén nem is találta még meg. Kérdés, hogy ez összejön-e neki valaha, vagy Fabregashoz hasonlóan csak egy piszok tehetséges ígéret marad.

Hogy ne legyek annyira off. Kondogbiával mi a helyzet? Miért nem játszott? Sérült, vagy csak szimplán most nem fért be? Montoya is nagyba csapatja eddig amúgy, sikerül a tavaly őszi 90 percét is alulmúlnia.. :lol: Szerencsétlen, el kellett volna mennie egy spanyol középcsapatba pár éve, akkor talán felépíthette volna magát, mert nem olyan ügyetlen gyerek azért ő, de neki ezzel a befuccsolt kölcsönnel végleg reszeltek szerintem - nem csak nálunk, hanem a nagyobb csapatoknál is -, meg kéne céloznia egy spanyol középcsapatot, aztán mindent újrakezdeni - legfőképp fejben.
Nero. írta:Khedira az egyik legalulértékeltebb játékos a mai fociban Busquets mellett. Biztos vagyok benne, hogyha tavaly Madridba beteszik Kroos mellé akkor nem trófea nélkül zárják a szezont.
Játszott ő ott eleget, nem véletlen, hogy nem számított rá Ancelotti. Lehet csak a Reallal nem volt meg a kémia - mint Bale esetében -, nem tudom, de hogy ott nem nyújtott semmi jót, az egyszer biztos - ettől eltekintve.. :D
Nero.
Llegenda del Barça

2015.10.19. 00:16:32

Khedira az egyik legalulértékeltebb játékos a mai fociban Busquets mellett. Biztos vagyok benne, hogyha tavaly Madridba beteszik Kroos mellé akkor nem trófea nélkül zárják a szezont.
Juve lassan elkezdhetne nyerni ha bajnokok akarnak lenni.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Válasz küldése