Bob_Marley írta:Nem tudom honnan veszed ezeket a beidegződéseket, hogy Morata meg Khedira pl ótvar gyenge játékos lenne
...
És amúgy pl Isco meg a túlértékelt kategória, ha már Madrid.
Nem ótvarok, szimplán az én szememben messze vannak az elittől, és az infóim a két szép szememnek hála szereztem.

Nem sok meccsen láttam őket, és azok alapján alakult ki egy szubjektív véleményem róluk. Moratát javarészt a válogatottban, azt már kiveséztük, de ott még egy meccsén nem mutatta meg milyen gyilkos is tud lenni befejezéseknél - mondjuk ma sem, de ma helyzetbe se került szerintem, vagy nem túl nagyba, mert nekem nem rémlik. Khedirát meg a Realban néztem többször is, és kifejezetten sajnáltam, hogy elmegy, annyira nem ment neki ott a játék - nem véletlen, hogy nem hosszabbítottak vele. A válogatottban jó amúgy, ezt aláírom, meg biztos nem a két szép szeméért lett a Bundás legjobbja még anno - vagy ezt behaluztam most csak?

-, de én még nem láttam a Realban olyan meccset, amin ő a jobbak között volt. Bl döntőben is azután kezdett el nyomni a Madrid, hogy ő lement, és Isco bejött.
Aki amúgy valóban túlértékelt kicsit, bár én inkább azt mondanám rá, hogy túl hektikus. Amikor csúcson pörög, akkor piszok jó játékos, csak nem képes tartani azt a szintjét több hónapig - egyelőre idén nem is találta még meg. Kérdés, hogy ez összejön-e neki valaha, vagy Fabregashoz hasonlóan csak egy piszok tehetséges ígéret marad.
Hogy ne legyek annyira off. Kondogbiával mi a helyzet? Miért nem játszott? Sérült, vagy csak szimplán most nem fért be? Montoya is nagyba csapatja eddig amúgy, sikerül a tavaly őszi 90 percét is alulmúlnia..

Szerencsétlen, el kellett volna mennie egy spanyol középcsapatba pár éve, akkor talán felépíthette volna magát, mert nem olyan ügyetlen gyerek azért ő, de neki ezzel a befuccsolt kölcsönnel végleg reszeltek szerintem - nem csak nálunk, hanem a nagyobb csapatoknál is -, meg kéne céloznia egy spanyol középcsapatot, aztán mindent újrakezdeni - legfőképp fejben.
Nero. írta:Khedira az egyik legalulértékeltebb játékos a mai fociban Busquets mellett. Biztos vagyok benne, hogyha tavaly Madridba beteszik Kroos mellé akkor nem trófea nélkül zárják a szezont.
Játszott ő ott eleget, nem véletlen, hogy nem számított rá Ancelotti. Lehet csak a Reallal nem volt meg a kémia - mint Bale esetében -, nem tudom, de hogy ott nem nyújtott semmi jót, az egyszer biztos -
ettől eltekintve..