Szerintem a spanyol football kiegyensúlyozatlanságát csak a külföldi tőke beáramlásával lehetne orvosolni.
Szerintem is tök jó lenne, ha valaki megvenné a Valenciát.
A Manchester Cityt azért nem szeretik sokan mert egy nívótlan csapat, nincsen semmi múltja. Bár én szeretem hangoztatni, hogy a football azért [auto_cenzúra] mert sok csapat a múltja miatt azt hiszi hogy azt csinálhat amit akar.
De egy feltörekvő Valenciát úgy fogadna mindenki mint egy régi jó barátot.
A Manszitinél úgy volt, hogy "kiafaxvagyte"
Amúgy meg az arab tőke beáramlása nem azért van mert ők presztizsnek tartják egy csapat birtoklását, hanem az ottani bankrendszer miatt.
Az arab bankok ugyanis az iszlám előírások miatt nem kérhetnek kamatot. Erkölcstelen dolognak tartják. Így akkor, honnan van pénze egy banknak?
Úgy hogy az arab bankok óriási pénzzel fektetnek be vállalatokba, amikből visszafolyhat sok pénz. Na most gondoljatok bele: egy jól menő focicsapat nagyon sok lét tejelhet. A sikerek révén a világ megismeri a csapatot, a szurkolók elkezdenek a csapat címerével ellátott bögrét,sálat,táskát,labdát,mezt,órát,szappant,tollat,WCpapírt,óvszert,vibrátort venni és így nagy a bevétel. Ez megy a banknak. És ebből a pénzből adják a kölcsöneiket. A mai közgáz óra végetért