Vagy csak jobban lett sztárolvaDemonhunter írta:Rooney klasszisokkal jobb mindkettőjüknélG-Jay írta:Nem is értem h ilyen srácokkal mért nem számolnak mint Németh, Szalai. Nyílván még fiatalok, de Rooney se volt sokkal öregebb válogatott...

Vagy csak jobban lett sztárolvaDemonhunter írta:Rooney klasszisokkal jobb mindkettőjüknélG-Jay írta:Nem is értem h ilyen srácokkal mért nem számolnak mint Németh, Szalai. Nyílván még fiatalok, de Rooney se volt sokkal öregebb válogatott...
depth írta:
Nem, a Real Madrid Castillaban játszik és az a harmadosztály egyik csoportját vezeti.
Rooney klasszisokkal jobb mindkettőjüknélG-Jay írta:Nem is értem h ilyen srácokkal mért nem számolnak mint Németh, Szalai. Nyílván még fiatalok, de Rooney se volt sokkal öregebb válogatott...
Nem, a Real Madrid Castillaban játszik és az a harmadosztály egyik csoportját vezeti.rszergej írta: Én úgy tudom, hogy Castellonban játszik, az meg a spanyol másodosztályban van a 4-ik helyen. De ha tévedtem, bocs!
Spanyol harmadosztály, nem?rszergej írta:Én is kiváncsi lennék Szalaira. Csak az a kérdés nálam, hogy a német másodosztály és a spanyol másodosztály között mennyi a különbség? (szerintem a spanyol erősebb És Szalai ott rugdossa a gólokat, lehet kikéne őt próbálni Sanyi helyére, mert ha jól tudom több gólt is rúgott a spanyol másodosztályban, ilyen meccseken kéne neki lehetőségeket adni, és összevetni Torghival
"2 meccsen lőtt golt, ennyi"kabekabe írta:2 meccsen lőtt golt, ennyi. Feczesin nagyon kedvelem, örülök a behivásához. Szalait majd megláttjuk. SZTEMchi omega írta:ööö, lehet én vagyok a hülye, de mintha torghelle mostanában rúgdosná a gólokat válogatott mezben.
de igazad van, tényleg érthetetlen a behívása. nem is értem, miért nem eto'o van ott helyette. vagy ő nem magyar?
szalai behívása remek húzás, és feczesin is megérdemli a formája alapján. jó látni, hogy koeman nem vaskalapos, hanem nagyon is szemmel tartja ő és a stábja a magyar légiósokat.![]()
![]()
aktuális forma, nem pedig az összteljesítmény alapján jár a válogatottság. persze vannak kihagyhatatlan emberek, de a csatárposzt az pont nem ilyen. annak van ott a helye, aki JELENLEG a leggólerősebb.Los Banditos írta:Ez jó![]()
Torghellét és Eto'ot egy lapon említeni
Priskin 18 válogatott meccsen 7 gólt lőtt, míg az agyonmagasztalt Torghelle 29 meccsen csak kettővel lőtt több gólt. Ráadásul még mielött kirakták volna a válogatottból 5 meccsen 5 gólt szerzett.robertfcb írta:Priskin meg már évek óta nem lőtt gólt a válogatottban, amikor berakták alig ért labdához és amikor helyzetbe került elrontotta.
2 meccsen lőtt golt, ennyi. Feczesin nagyon kedvelem, örülök a behivásához. Szalait majd megláttjuk. SZTEMchi omega írta:ööö, lehet én vagyok a hülye, de mintha torghelle mostanában rúgdosná a gólokat válogatott mezben.
de igazad van, tényleg érthetetlen a behívása. nem is értem, miért nem eto'o van ott helyette. vagy ő nem magyar?
szalai behívása remek húzás, és feczesin is megérdemli a formája alapján. jó látni, hogy koeman nem vaskalapos, hanem nagyon is szemmel tartja ő és a stábja a magyar légiósokat.
Nem naon fogunk kikapni...takivini írta:Megvan a keret Észak-Írország ellen:
KAPUSOK: Babos Gábor (NEC Nijmegen), Fülöp Márton (Sunderland)
VÉDŐK: Bodnár László (Red Bull Salzburg), Juhász Roland (RSC Anderlecht), Vaskó Tamás (Avellino), Vanczák Vilmos (Sion), Vermes Krisztián (Sparta Rotterdam)
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Gera Zoltán (Fulham), Vadócz Krisztián (Osasuna), Dárdai Pál (Hertha BSC), Halmosi Péter (Hull City), Tóth Balázs (Racing Genk), Dzsudzsák Balázs (PSV Eindhoven), Huszti Szabolcs (Hannover 96)
TÁMADÓK: Rudolf Gergely (DVSC-TEVA), Torghelle Sándor (Augsburg), Feczesin Róbert (Brescia), Szalai Ádám (Real Madrid Castilla)
Nem lehülyéztelek, csak azt mondtam, h naiv vagy, h elhitted amit a barátod mondott neked.gonosz írta:Ok, hogy finoman lehülyéztél...de az az igazság, hogy bár reménykedem benne, de nem hiszem, hogy megélem, hogy a magyar válogatott vb-t nyerne...uh akár annak is nagyobb az esélye, hogy Obama sárga.... Ilyen szempontból sztem mindenki naiv, aki hiú reményeket táplál a válogatottunkkal kapcsolatban (főleg amíg ilyen "csatárunk" van
)...de ne legyen igazam!
Eléggé naiv vagy, már bocs.gonosz írta:Egyik barátom mondta, hogy megnézte egy fogadóiroda honlapját (már nemtom melyik volt, de ilyen hülyeségekre is lehetett fogadni) és nagyobb az oddsa annak, hogy Elvis él, mint hogy a magyar válogatott megnyeri valaha a vb-t. Azért ez kemény!