verona-torino 2-2
palermo-carpi 2-2
empoli-napoli 2-2
sassuolo-atalanta 2-2
akiben van egy kis kraft az az esti inter-milanra tol egy 2-2-t, 12x pénzért

Sajna tegnap szereztek egyet otthon a Chievo ellen a játékvezető segítségével.Boixos írta:korán van még nagyon, de tetszik.
Gyenge volt. Szinte egész meccsen hisztizett, mint egy ovódás. Nagyon nagy lett az arca. Ami nem lenne akkora gond, ha lenne mögötte legalább ekkora tudás is, de ez nincs meg. Nyáron mehet a Citybe, ott jó helye lesz.palesz77 írta:Pogba miatt meg akartam nézni, de nem vitt rá a lélek. Hogy játszik?
Ha nyerne az Inter több góllal, akkor vissza is állna a rend.LG írta: Juve két meccs, két vereség. Bár nyilván fel fognak jönni, a bajnoki cimre is őket tartom a legnagyobb esélyesnek, de azért most jó ott látni őket hátul.
Leszögezem, nem szeretném, hogy jöjjön hozzánk, de nálunk nem hinném, hogy ezt meg merné csinálni, hisz csak sokadik lenne a sorban.és az sem hiányzik a barcából, h úgy viselkedjen, mint ezen a meccsen, amikor örjöngve üvöltözve osztotta a púpos játszótársát, mert nem jól adta neki a zsugát.
ő volt ma a juventus khedirája. sztem azt hitte csak belőle áll a csapat, hol a saját ötösén, hol az ellenfél szöglet zászlójánal nyomta. sok haszna azonban sehol nem volt. minden este imádkozom h nehogy idejöjjön. még egy féllábú gündögannak is jobban örülnék mint ennek a gyereknek.palesz77 írta:Pogba miatt meg akartam nézni, de nem vitt rá a lélek. Hogy játszik?
Akkor jobb is, hogy nem néztem, csak újra felhúztam volna magam a gondolattól, hogy meg akarjuk szerezni 80 millióért..Alcantara írta:Szerintem nokedli volt ma!
Szerintem nokedli volt ma!palesz77 írta:Pogba miatt meg akartam nézni, de nem vitt rá a lélek. Hogy játszik?
Ja, aztán kb. 2 centin múlott, h nem hozták vissza X-re emberhátrányból.Alcantara írta:Rendesen cumiztatják a Juvét. Pjanic gyönyörű szabadrúgásgólja után Dzeko is beköszönt fejjel.
Oda igen, de inkább a belga válogatottból szemezgessél!visca el barca írta:újpestre azért jók lennénekhank1ee írta:Ritka gyenge a mostani olasz keret amúgy.
újpestre azért jók lennénekhank1ee írta:Ritka gyenge a mostani olasz keret amúgy.
Ha bármilyen aktuális keretet akarsz nézni, akkor Transfermarkt. Ritka gyenge a mostani olasz keret amúgy.albicelesteX írta:Köszönöm!
A jelenlegi Olasz válogatott keretet nem tudná valaki megmutatni?
Kerestem az azzurri oldalon, de ott nem találtam az éppen aktuálisat.
Wikipédia a barátnőd.albicelesteX írta:Köszönöm!
A jelenlegi Olasz válogatott keretet nem tudná valaki megmutatni?
Kerestem az azzurri oldalon, de ott nem találtam az éppen aktuálisat.
12 - sirigualbicelesteX írta:http://vivoazzurro.it/wp-content/upload ... 40x420.jpg
Üdv Urak!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.A mellékelt képen szereplő játékosok kilétét szeretném tudni. Nyilván van akit felismerek simán, de mivel nem követem az Olasz focit naprakészen nem ismerek mindenkit.Köszönöm.