La Liga / Copa del Rey

Foci a Barçán kívül
Initom
Entrenador del Barça

2010.12.19. 21:05:00

Szerintem a Laliga nem olyan jó mint az angol bajnokság!
Közel se.2x 3x akkora iram van ott! Tényleg bármi megtörténhet pl: Cselzi-Sun. 0-3.Sokkal nézhetőbbek a meccsek,kiélezettebb a bajnokság,sokkal többen szólnak bele.Egy villareal pl sztem teljesen elveszne a Pl be.Szvsz nagyon nem összehasonlítható a 2 bajnokság.A játékstílus sem ugyan az.Angilában egy kiscsapat meghalna a győzelemért,míg itt néha egy Malaga,Soceidad feltett kézzel jön ki a pályára.
Spanyolországban úgy látszik mostanában csak 1 klub van ám,most feljövőben van a Real is,míg a Premier L. ben 3 esélyes a bajnokság.

A lényeg:Szerintem a Pl veri a Laligát.
további sorrend: 2.Laliga,3.Bundesliga,4.Francia b.,5.Seria A.

Igen nálam a Seria a egy semmi.
Alapjában jellemzi a bajnokságot,hogy ez a Milan vezeti a bajnokságot.
Egy szenny,maffiózó társaság az egész.
Tán a Juve,a Napoli és Roma emelkedik ki.
Az Intert és a Milánt nem jellemezném.
Őszintén szólva a piros-feketéket 2 szóban tudom jellemezni: maffiózó csapat :lol: :lol:

bocs ha hosszú lett :wink: :wink:

szerk:

LG: "...az angolok gyengeségét elnézve..." ezt mire érted? :)
ezzel nem értek egyet.
ha a válogatottra gondolsz,akkor persze oké.
Abi & Tito
Tocy
Director del Fútbol

2010.12.19. 20:50:54

LG írta:
noname írta:
Bestbarca írta:
Én is így gondolom, h idén mindenképp javulni látszik a helyzet. Hiszen mi eddig sokkal jobbak vagyunk, mint tavaly, a Real is javult, illetve ahogy noname mondta a Villarreal-Valencia kettős sem rossz. Tavaly sem volt már annyira rossz a helyzet, ugye mint ott voltunk a legszűkebb elitben, a Real mondjuk megcsinálta a megint a szégyent, de az Atletico nyert egy EL-t és Európai Szuper kupát. Az előtte lévő évben ugye mi vittünk mindent, a többi spanyol csapat sehol sem volt.
De az előtte levő két szezon biztos, h a spanyol bajnokság legsötétebb két éve volt! Gondoljunk bele, az a RM lett mind2 a bajnok, amely Európában nem képviselt semmilyen játékerőt. Mi is csak úgy jutottunk el BL elődöntőbe, h komolyabb ellenféllel nem találkoztunk. Azóta sztem folyamatos a javulás. Jelenleg én az első helyre tenném a spanyolt, az angolok és az olaszok gyengeségét elnézve.
Most látom csak ezt a hsz-t, és maximálisan egyetértek vele! Az olasz bajnokság már egy vicc, ez a Milan az első...szégyen. Az angollal én szintén nem vagyok kibékülve, és ha a Villarreal Európában egy picit tudna nagyobbat villantani, jogos lenne a La Liga első helye :wink:
Tocy
Director del Fútbol

2010.12.19. 20:48:33

Közben az AtMa 3at gurított a Malagának...a szokásos hihetetlen formaingadozás...utoljára kb ellenünk játszottak jól, azóta össze-vissza :?
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.12.19. 15:20:09

noname írta:
Bestbarca írta:
Én is így gondolom, h idén mindenképp javulni látszik a helyzet. Hiszen mi eddig sokkal jobbak vagyunk, mint tavaly, a Real is javult, illetve ahogy noname mondta a Villarreal-Valencia kettős sem rossz. Tavaly sem volt már annyira rossz a helyzet, ugye mint ott voltunk a legszűkebb elitben, a Real mondjuk megcsinálta a megint a szégyent, de az Atletico nyert egy EL-t és Európai Szuper kupát. Az előtte lévő évben ugye mi vittünk mindent, a többi spanyol csapat sehol sem volt.
De az előtte levő két szezon biztos, h a spanyol bajnokság legsötétebb két éve volt! Gondoljunk bele, az a RM lett mind2 a bajnok, amely Európában nem képviselt semmilyen játékerőt. Mi is csak úgy jutottunk el BL elődöntőbe, h komolyabb ellenféllel nem találkoztunk. Azóta sztem folyamatos a javulás. Jelenleg én az első helyre tenném a spanyolt, az angolok és az olaszok gyengeségét elnézve.
Deus
Boixos Nois

2010.12.19. 13:30:29

Nos, e miatt kaptak tőlünk egy ötöst büntetésből :twisted:

http://www.imagebam.com/image/13abd7111531468
KépKép
noname
Llegenda del Barça

2010.12.19. 08:15:16

Bestbarca írta:Európa 2 legerősebb csapata Spanyolországban van
Khm...Khm...khm.
Nos, mi vagyunk jelenleg a legerősebb csapat a világon, ez tény, de a dobogón utána az MU-Cselzi duó következik, utána már a Milan,Inter,Bayern,Real, stb nagyjából hasonló játékerőt képvisel.
Nem a madridistákat akarom hergelni, de azt nem lehet odarakni 2. helyre, aki az utóbbi időben csak azért nyert 2 bajnokságot, mert mi játszottunk x@arul.

Tény h a Liga gyenge. Az is tény ugyanakkor h más bajnokságban is hasonlóan nagy menetelésünk lenne.
A Ligával a nagy probléma h csak 2 nagy van. A Villarreal jó kis csapat, mostmár kiheverték Pelle távozását, de nincs elég erős keretük ahhoz h velünk megküzdjenek. A Vale most biztató, de nem az igazi. atletico-jó keret, de örök vesztes csapat. Depor tönkrement. Bilbao: egész jó, de gyenge keret. Espanyol dettó.
Hiányzik 2-3 csapat, amelyiknek megvan az anyagi háttere és a kerete a 2 naggyal rivalizálni. Ameddig Angliában az utóbbi években erre ott vagy az Arsenal, Pool, esetleg City, Tottenham, a Ligában csak 2 City/Spurs szintű csapat van(Vale, Vill.).

Lehet h hüéyán hanzik, de én úgy látom h az utóbbi éveknél biztatóbb a helyzet most. Nagy különbség lesz az első 2 és a 3. közt, de ezúttal a 3. is erősödhet, van lehetősége a fejlődésre.
1.Villarreal: kiheverték Pelle távozását, jó keretük van, BLben se fognak leégni jövőre. Anyagilag se állnak rosszul, lesz pénzük erősíteni a BL-re.
2.Vale. Az utóbbi évek leggyengébb, mégis legsikeresebb kerete. Végre nem nyomja rá a bélyegét a csapatra a csődközeli álapot, ez meglátszik. Hazai berkekben se rosszak, a BLben kimondottan jók. A Schalket ki fogják verni. A sok eladással már stabilizálódott az anyagi helyzetük, most pedig a BL-el sok pénz befolyt már, ha továbbjutnak, mégtöbb be fog. Nyárra lesz egy összeszokott csapatuk, viszonylag bő kerettel, sőt, még némi költőpénz is akadhat.

Ebben a 2 csapatban több potenciál van, mint az utóbbi években bármikor, alaposan megerősödhetnek idővel, főleg utóbbi. Ezek miatt biztatónak látom a helyzetet.

Amúgy a nagy negatívum az Atletico. Egy örök vesztes csapat. Felfoghatatlan h miért nem tudnak beszerezni egy normális edzőt végre. Olyan keretük van h igazi élcsapatok is megirigyelnék.
De Gea, Godin,Filipe,Reyes,Siamo,Agüero,Forlan
Érthetetlen h ilyen névsorral hogy tudnak évről évre ilyen pocsék teljesítményt nyújtani.
Hasonló érvényes a Sevillára is sajnos.

A Villarreal és a Vale lehet a következő években az úgymond kihívó, míg az Atletico és Sevilla lehet amolyan sötét lő(Everton, Tottenham, stb Angliában), csak kéne hozzanak normális edzőket.
A Fifa egy szégyen
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.12.19. 08:14:15

Bestbarca írta: 1. Ott van a mostanság gyengélkedő Valencia,akit nem tudott megverni a MU az OldTraffordon!
az Inter ellen kicsaltak minket.A tavalyi szezonban 3 tét meccset buktunk,abból Sevilla ellen jogtalan kiállítás,Inter bunda,Kazany viccbuda,és tét nélkül!És nem feledjük a Real eredményben azért végig ott volt mögöttünk!
Azért az a döntetlen nem egy nagy szám, ha megnézzük, h az MU a 3. számú kapusával állt ki. Amikor még tétje volt Spanyolországban nyertek... :roll:
Könyörgöm, hagyjuk már ezt a kicsaltak dolgot, el kell fogadni, gondoljatok 2 éve mit mondhattak a Chelsea szurkolók? Kb azt, h extraextraextra prémiumot fizetett Laporta Överbönek...
Sevilla elleni iállításra most nem emlékszem, azt nemtudom mennyire volt jogos-nem jogos.
Kazany ellen meg koránt sem volt tét nélküli az a meccs, amikor kikaptunk, csoportbeli 2. v 3. meccsünk vt, de inkább 2. sztem
Tehát annyira ne túlozz ezekkel a vereségekkel! :)
messideco
Presidente del Barça

2010.12.19. 07:11:44

http://realmadridcf.blog.nepsport.hu/ar ... haboruban/

Amiről már olyan sokat beszélünk: a spanyol bajnokság szintjének esése. Bár madridista blog, én nem találok kivetnivalót benne :)
Kép
"And my heart will leave you never."
Bestbarca
Entrenador del Barça

2010.12.19. 02:34:10

Elképesztő,hogy milyen állatságokat lehet olvasni egy két nemzetközi fórumon!Azt írják,hogy a Barca csak azért ilyen jó,mert gyenge a spanyol bajnokság.Vicc!Mert hogy nincs vetélytársuk a LaLigában!Namost kispofáim,szól ez azoknak akik ezt így gondolják,igazatok van!A Barca azért ilyen jó mert nincs vetélytársa,az egész VILÁGON!Namost,ha egy csapatnak nincs vetélytársa a világ,akkor az a legjobb!Sztem ez érthető!

Tudom az itt fórumozók ezt nem így vélik,de gondoltam megosztom a csodás nézeteket,melyeket egyes vak emberek vallanak világszerte

És a legjobb,hogy egyre több úgynevezett szakértő is valja ezt!És persze a vetélytársak száját is elhagyják baromságok!Most pl ezt hozta föl amúgy Del Nido is,a humorherold,hogy nincs igazi vetélytársa a Barcának meg a Realnak,és ez rossz a spanyol futballnak,mert már a német bajnokségot is a spanyol elé sorolják!

Az angolt se fogadom el,de még megértem,node a NÉMET?????Micsoda?????Hát a ma kikapott Espanyol,olyan 4et rúgna egy Bundesliga ALLSTARNAK!Hát hagyjuk már!Vagy ha nem akkor meg null null,úgy hogy minden spanyol hordágyon távozik,a bíró meg nem fúj,mert németeknek nagy befolyása van az UEFAra,ugy kb ennyit a német fociról!

Elegem van már abból,hogy mindenki lebecsmérli a spanyol bajnokságot,újabban ez divat lett,de nem értem miért.Jó nyilván értem,nem hoz olyan sok pénzt a fogadásoknál,mert tuti nyer a 2 nagy,és ezért haragszik Európa.Ugye a pénz faktor!Nyílván jövedelmezőbb lenne,egy néha botladozó,4 csapat kiélezett csatája.Mint a döntetlen véggel záruló bajnokság!Mikor a Real jobb egymás elleni eredménnyel lett bajnok.Hát abban az évben olyan meccsek voltak,hogy ott abban semmi érthető nem volt,tuti le volt játszva az egész a háttérben,a bukik meg kaszáltak!No hagyjuk.

Csak azért húz föl,mert ész érvek alapján nem lehetne megkérdőjelezni a spanyol bajnokság elsőségét.Igen 2 csapatról szól.DE EZ JELEN ESETBEN KIT ÉRDEKEL???NEM AZ A KÉRDÉS ITT HOGY HÁNY CSAPATRÓL SZÓL HANEM MELYIK AZ ERŐSEBB!A 2 csapat közül.az egyik képes bármikor megverni,az másik megalázni is(sejtjük melyikre gondolok)egész Európa összes csapatát.Szóval szerintem ezért a spanyol bajnokság a legerősebb,mert a 2 legerősebb csapat itt van.És mindemellett,nem olyan rosszak a vetélytársak,csak túl jó a 2 nagy és hozzájuk képest rosszak.node hozzájuk képest mindeki rossz Európa szerte! :twisted: És igen a Real is kiemelkedik,mert tény játékban sehol nincsenek,de eredményben tudják tartani alépést,míg pl a Valencia nem.És most jön a lényeg!Nézzük a tényeket.
1. Ott van a mostanság gyengélkedő Valencia,akit nem tudott megverni a MU az OldTraffordon!
2. Az Atletico simán szétverte az Intert!
3. A Real simán oda vissza alázta az olasz listavezető Milant!
4. Spanyolország világbajnok!

Fordítsuk le ezt Barca nyelvre:
1. úgy hogy még közel sem volt a Barca csúcs formában,köszönhetően a nagyszámú VB részvételnek,megvertük a Valenciat 2-1re
2. megvertük szintén formán kívül az Atleticot,idegenben 2-1-re,4 héttel korábban az Inter sírva ment haza(2-0)
3.Belejüttönk a játékba egy 8-0 után,sima megszégyenítő 5ös a realnak,úgy hogy kb nem értek labdába!A Milan valahogy mást játszott velük,vagy akár az Ajax vagy a francia Auxerre...
4. A spanyol keretben 6 Barca játékos volt fix kezdő,ebből 5 saját nevelés,plusz a padon is fel lehetett fedezni néhány ismerős arcot... :D,a többi Real, Valencia,Villareal.Namost szétverték Európát,majd a világot!

Szóval,foglajuk össze.Előszőr Barca részről.Mindenkit megaláztunk,aki megalázta korábban Európa nagy csapatait!Nagyrészben saját neveléssel,szép játékkal,kb a valaha volt legszebbel,legtöbb rúgott góllal,minimál kapottal.A világ legjobb 3 játékosa itt van,és saját nevelésű,az abszolút vitathatalan legjobb,szintén itt,és saját nevelésű évi átlag kb. 60 góllal,meg 20 asszisztal szal ilyen 80gól miatta születik!Az edzőnk első évben mindent,6ból 6ot nyert,amire azt mondták lehetelen,azóta még 2t,és a mostani szezon kezdet a valaha volt legerősebb!Másik részről.A Real kb meg minden mutatóban a 2. jelenleg!A spanyol válogatott kb 96%-a spanyolhonban játszik,megjegyzem kb 70%uk Barca,Real.Tavaly Messi 4et rúgott egymaga az Arsenalknak,a nagy erős angol ligabélinek,az Inter ellen kicsaltak minket.A tavalyi szezonban 3 tét meccset buktunk,abból Sevilla ellen jogtalan kiállítás,Inter bunda,Kazany viccbuda,és tét nélkül!És nem feledjük a Real eredményben azért végig ott volt mögöttünk!

Namost innetől értem én hogy olyanna teszi a Barca a futballt,mint Schumacher anno a forma1-et,és ez nem érdeke az UEFAnak, FIFAnak...meg azoknak akik őket pénzelik.

Node attól még ne állítsunk baromságokat!

Európa 2 legerősebb csapata Spanyolországban van,a többi spanyol klub is komoly problémákat okoz mindenkinek,legyen szó Interről vagy Mu-ról,akkor miről is beszélünk???Német bajnokság LaLiga előtt???Hol is van az angol????

Értem én hogy ezt kell mondaniuk,meg...millió ok miért mondanak ilyeneket,de attól még irritál!!!Ennyit akartam.Visca el Barca!!!!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.12.18. 09:04:39

Azért az mekkora poén, h a kieső helyen álló Malaga több gólt lőtt, mint a 4.! Espanyol... :lol:
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.12.16. 12:27:50

Egy kisebb csapatban lehetne önbizalmat szerezni, ráadásul állandó kezdő lenne, ez garantált. Jó váltás lehet neki a Málaga, úgyis ott most nagy csapatot akarnak építeni az arabok.
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.12.16. 11:21:41

Lionel85 írta:Sajtóhírek szerint a Málaga fél évre kölcsönveheti Júlio Baptistát az AS Romából. Nem lenne rossz vétel a napospartiaknak, Eliseu mellé kell mégegy sztár.
Az lehet, de Baptista is egyre mélyebbre süllyed, pedig a Sevillában még nagyon nagy király volt, nem hiába vitte a Madrid, sőt anno még mi is érdeklődtünk iránta. Onnan viszont folyamatos lejtő, a Madridban az ellenünk lőtt gólját leszámítva semmire maradandóra nem emlékszem, az Arsenalban egy mesternégyest leszámítva semmi, és hát Romába is 0, amit művelt. De talán egy Malaga szintű csapatba még jó lehet.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.12.16. 09:45:22

Sajtóhírek szerint a Málaga fél évre kölcsönveheti Júlio Baptistát az AS Romából. Nem lenne rossz vétel a napospartiaknak, Eliseu mellé kell mégegy sztár.
Kép
Kép
Kép
Mental_Theo
Capitá del Barça

2010.12.15. 21:55:02

torrentkiller írta:
detabarca írta:Inkább ide írom. NSO szavazás:

José Mourinhóval a Real Madrid képes lesz-e elhódítani a spanyol bajnoki címet a Barcelonától?

Több mint 50ezer válasz után 50-50% az igenek és nemek aránya.
És mindez "csak" Mou miatt.
Ebből is látszik, hogy nem akkora 'hűdenagyedző' Murinnyó (persze elismerem a tudását), de a hírnevéhez legalább annyit a média is hozzátesz: pl ezt a Mou-faktor. Szerintem a világ legnagyobb baromsága. A klasszikuson pl hol volt ez a bizonyos faktor? Vagy ha nincs Mou akkor 8at kapnak :?:

A madridi 50% meg bizonyára nem látta a fent említett futball mérkőzést :twisted:
Igaz,de a madridiak is elhiszik, hogy Mourinho miatt jobbak, és jobban játszanak
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.12.15. 21:31:15

A partjelzővel mozogtak a szurkolók az egyik meccsen

http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... video.html

Mennyi beteg ember van. :lol: De vicces, hogy mindenki benne van a buliban. :D
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.12.14. 16:13:23

torrentkiller írta:

José Mourinhóval a Real Madrid képes lesz-e elhódítani a spanyol bajnoki címet a Barcelonától?

Ebből is látszik, hogy nem akkora 'hűdenagyedző' Murinnyó (persze elismerem a tudását), de a hírnevéhez legalább annyit a média is hozzátesz: pl ezt a Mou-faktor. Szerintem a világ legnagyobb baromsága. A klasszikuson pl hol volt ez a bizonyos faktor? Vagy ha nincs Mou akkor 8at kapnak :?:

A madridi 50% meg bizonyára nem látta a fent említett futball mérkőzést :twisted:
Sztem pedig van Mou-faktor! Lehet, h most ellenünk nem látszott, de rengeteg más meccsen pedig igen! Vagy te úgy gondolod, h a tavalyi Inter más edzővel nyerhetett volna BL-t? Vagy a Porto? Vagy mi van a hazai veretlenségi szériával?
Sztem nincs azzal sem baj, amit a Madriddal mutat, ha mi nem lennénk ekkora formában, akkor ezzel a teljesítménnyel simán, utcahosszal hoznák a ligát. A BL-ban meg majd meglátjuk, h tavasszal mire mennek, sztem sokra hivatottak.
detabarca
Capitá del Barça

2010.12.13. 22:00:09

daffy írta:...
Én is úgy gondoltam, hogy Mou jelenléte pozitív irányba tolta a mérleget. Neki köszönheti a Madrid az 50%-ot, mert egyébként nem sok sanszuk lenne idén. Sztem!!!!
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
daffy
Madridista

2010.12.13. 21:47:49

torrentkiller írta:

nekem pedig szent meggyőződésem,hogy a fő baj nem az edző személye madridban. ott minden belülről rohad,a sajtó,a hangulat,a játékosok,a személyzet...minden. bármelyik edzőnek beletörne a bicskája(kivéve talán SAF)
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.12.13. 21:43:18

Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.12.13. 21:24:23

Hát ez nagyon szomorú hír, akár igaz akár nem!Viszont kennyke04 abban igaza van, hogy nincs olyan doppingszer amivel Messi vagy Xavi leszel, DE fizikai sport, s elveszti a sportjellegét ha valaki doppingol!Nagyon faramuci helyzet, mert szerintem mondható mindenki csinálja, valaki nagyban valaki kicsiben!És ez miért baj, mert szerintem többek között azért is a legnépszerűbb sport a foci, mert semmi másra nincs szükséged csak egy labdára!Ledobsz 4 pólót azt mehet a bugi, a többi csapatsporthoz azért kell egy csarnok, korcsolya stb....pénz nélkül is lehet befutni, de hát ha már dopping is van....hol vannak az egyenlő feltételek!Az se normális, hogy 1-2 héten belül épülnek fel játékosok olyan sérülésekből, hogy hihetetlen!Nincs illúzióvilágom, mert nem teljesen igaz, de nagy pénz nagy foci......S miután sokkal gyorsabb a játék mint akár csak 15 éve, s iszonyat fizikai harc van, a dopping igenis döntően befolyásolja az egész sportágat!Jobb fizikai adottságokkal lehet a reakcióidőt fejleszteni, terhelést stb....és ezek nag előnyök lehetnek!Hangsúlyozom még egyszer, itt nem a játékosok a hibásak, s Xavi Iniesta akkor is legendás 6,8as lesz a szememben s ámulva lehet nézni a spanyolokat, de ez egy fekete folt, sajnos!

És ami a legjobban zavar (elnézést a német fanoktól, de ebben a témában nagyon németellenes vagyok, elfogultsággal), hogy a németek érdekes módon nem kerülnek soha a képbe!54es VB ok legutóbb kiderült, de hát ott akkora a sportdiplomácia, hogy ezt is csak 56 év után mondták ki!Számomra teljesen ellentétes futballal rendelkeznek, s nem azért, mert kemények, s ahogy mindig elmondják harcolnak küzdenek, hanem mert ezt alattomosan sunyi módon teszik, minden retorzió nélkül!VB-n is a legtámadóbb csapat bla bla, közben minden meccsen addig rugdosódtak, míg az első 15 percben gólt lőttek, s hát a mai fociban 1 gól előny már aranyat ér....Argentinek ok kikaptak, de Klose amit le tud művelni minden felugrásnál, az valami kritikán aluli!De a németeknek lehet könyökölni, mert Beckenbauer papa elintézi!Mindent elmond, hogy az egyik leghíresebb focistájuk Beckenbauer......Mészöly bácsival a 2 legnagyobb favágó volt a 60-70es években.........
Elnézést a hosszú hsz-ért s a kitérőért, s mindenkitől akinek a Nationalelf a kedvence!

szerk: detabarca betudnád linkelni a Real topikban megemlített 20as listát!Mondtad, hogy nem egyszerűen találtál rá, így én nem kezdenék neki a goal.com-on szörfözni
detabarca
Capitá del Barça

2010.12.13. 20:58:40

Inkább ide írom. NSO szavazás:

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
zsuni
Capitá del Barça

2010.12.13. 17:42:30

Onnantól kezdve nem is figyelem ezeket a híreket mikor nem is tudom hirtelen melyik Olimpián volt egy két dopping eset (szokás szerint) és az USA felszólította a szervező országot (talán pont Kínában volt) és az ezzel foglalkozó ellenőröket, hogy ha az ő sportolóikat elkezdik vizsgálgatni akkor "kivonulnak" az Olimpiáról.
a legutóbbi olimpián szólt az USA a doppingellenőröknek hogy "he, azért ezt a Bolt gyereket meg kéne nézni mert tul gyors".
Jamaica meg visszaszólt, hogy "he, a ti kis úszófiacskátok hány rekordot döntött meg és hány aranyat nyert?".
és ennyiben amradt az ügy :lol:
messideco
Presidente del Barça

2010.12.13. 17:09:58

lui1698 írta:.
Ez van. Rossz vesztes vagyok. Megy egy p.ü.
Kép
"And my heart will leave you never."
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.12.13. 16:53:16

ha létezik olyan dopping szer, amitől úgy fogom kezelni a labdát min Ini vagy olyan passzokat fogok tudni adni csuklóból és nem szökő évente, mint Xavi, neadj Isten, úgy rúgok majd a gólokat tőle, mint Villa, akkor könyörgöm, szánjon meg vki... Fociban szerintem, akkor jelentősége nincs a doppingnak és még azt se lehet mondani, hogy kimagaslottak volna, pl futás szempontjából. Maximum "sérülés megelőző doppingokat" tudok elképzelni, de ebbe már lehetne kötekedni, hogy mi számít annak pl. műtét miért is nem?
Ne vicceljünk már, Zsombit Neocitran miatt meszelték el anno fél évre, akkor pont a labdarúgás legmagasabb szintjén, ne tudnák kiszűrni? Blikk, Hot és a többi szemét...
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
lui1698
Llegenda del Barça

2010.12.13. 16:40:45

messideco írta:Puff neki. S még mi voltunk a rosszak, hogy megkérdőjeleztük a sikert...
Hogy ennyire ne tudd elviselni, hogy lecsapták a csapatodat az hihetetlen.
Folyamat szapulod nyár óta a spanyolokat.
Az én csapatomat speciel egy négyessel zavarták haza a németek és mégse nyomatom, hogy mocsok csaló összeszedett válogatott. Ez van, majd lesz következő vb.

A hír meg egy gyenge vicc kategória...
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Válasz küldése