Elképesztő,hogy milyen állatságokat lehet olvasni egy két nemzetközi fórumon!Azt írják,hogy a Barca csak azért ilyen jó,mert gyenge a spanyol bajnokság.Vicc!Mert hogy nincs vetélytársuk a LaLigában!Namost kispofáim,szól ez azoknak akik ezt így gondolják,igazatok van!
A Barca azért ilyen jó mert nincs vetélytársa,az egész VILÁGON!Namost,ha egy csapatnak nincs vetélytársa a világ,akkor az a legjobb!Sztem ez érthető!
Tudom az itt fórumozók ezt nem így vélik,de gondoltam megosztom a csodás nézeteket,melyeket egyes vak emberek vallanak világszerte
És a legjobb,hogy egyre több úgynevezett szakértő is valja ezt!És persze a vetélytársak száját is elhagyják baromságok!Most pl ezt hozta föl amúgy Del Nido is,a humorherold,hogy nincs igazi vetélytársa a Barcának meg a Realnak,és ez rossz a spanyol futballnak,mert már a német bajnokségot is a spanyol elé sorolják!
Az angolt se fogadom el,de még megértem,node a NÉMET?????Micsoda?????Hát a ma kikapott Espanyol,olyan 4et rúgna egy Bundesliga ALLSTARNAK!Hát hagyjuk már!Vagy ha nem akkor meg null null,úgy hogy minden spanyol hordágyon távozik,a bíró meg nem fúj,mert németeknek nagy befolyása van az UEFAra,ugy kb ennyit a német fociról!
Elegem van már abból,hogy mindenki lebecsmérli a spanyol bajnokságot,újabban ez divat lett,de nem értem miért.Jó nyilván értem,nem hoz olyan sok pénzt a fogadásoknál,mert tuti nyer a 2 nagy,és ezért haragszik Európa.Ugye a pénz faktor!Nyílván jövedelmezőbb lenne,egy néha botladozó,4 csapat kiélezett csatája.Mint a döntetlen véggel záruló bajnokság!Mikor a Real jobb egymás elleni eredménnyel lett bajnok.Hát abban az évben olyan meccsek voltak,hogy ott abban semmi érthető nem volt,tuti le volt játszva az egész a háttérben,a bukik meg kaszáltak!No hagyjuk.
Csak azért húz föl,mert ész érvek alapján nem lehetne megkérdőjelezni a spanyol bajnokság elsőségét.Igen 2 csapatról szól.DE EZ JELEN ESETBEN KIT ÉRDEKEL???NEM AZ A KÉRDÉS ITT HOGY HÁNY CSAPATRÓL SZÓL HANEM MELYIK AZ ERŐSEBB!A 2 csapat közül.az egyik képes bármikor megverni,az másik megalázni is(sejtjük melyikre gondolok)egész Európa összes csapatát.Szóval szerintem ezért a spanyol bajnokság a legerősebb,mert a 2 legerősebb csapat itt van.És mindemellett,nem olyan rosszak a vetélytársak,csak túl jó a 2 nagy és hozzájuk képest rosszak.node hozzájuk képest mindeki rossz Európa szerte!

És igen a Real is kiemelkedik,mert tény játékban sehol nincsenek,de eredményben tudják tartani alépést,míg pl a
Valencia nem.És most jön a lényeg!Nézzük a tényeket.
1. Ott van a mostanság gyengélkedő Valencia,akit nem tudott megverni a MU az OldTraffordon!
2. Az Atletico simán szétverte az Intert!
3. A Real simán oda vissza alázta az olasz listavezető Milant!
4. Spanyolország világbajnok!
Fordítsuk le ezt Barca nyelvre:
1. úgy hogy még közel sem volt a Barca csúcs formában,köszönhetően a nagyszámú VB részvételnek,megvertük a Valenciat 2-1re
2. megvertük szintén formán kívül az Atleticot,idegenben 2-1-re,4 héttel korábban az Inter sírva ment haza(2-0)
3.Belejüttönk a játékba egy 8-0 után,sima megszégyenítő 5ös a realnak,úgy hogy kb nem értek labdába!
A Milan valahogy mást játszott velük,vagy akár az Ajax vagy a francia Auxerre...
4. A spanyol keretben 6 Barca játékos volt fix kezdő,ebből 5 saját nevelés,plusz a padon is fel lehetett fedezni néhány ismerős arcot...

,a többi Real, Valencia,Villareal.Namost szétverték Európát,majd a világot!
Szóval,foglajuk össze.Előszőr Barca részről.Mindenkit megaláztunk,aki megalázta korábban Európa nagy csapatait!Nagyrészben saját neveléssel,szép játékkal,kb a valaha volt legszebbel,legtöbb rúgott góllal,minimál kapottal.A világ legjobb 3 játékosa itt van,és saját nevelésű,az abszolút vitathatalan legjobb,szintén itt,és saját nevelésű évi átlag kb. 60 góllal,meg 20 asszisztal szal ilyen 80gól miatta születik!Az edzőnk első évben mindent,6ból 6ot nyert,amire azt mondták lehetelen,azóta még 2t,és a mostani szezon kezdet a valaha volt legerősebb!Másik részről.A Real kb meg minden mutatóban a 2. jelenleg!A spanyol válogatott kb 96%-a spanyolhonban játszik,megjegyzem kb 70%uk Barca,Real.Tavaly Messi 4et rúgott egymaga az Arsenalknak,a nagy erős angol ligabélinek,az Inter ellen kicsaltak minket.A tavalyi szezonban 3 tét meccset buktunk,abból Sevilla ellen jogtalan kiállítás,Inter bunda,Kazany viccbuda,és tét nélkül!És nem feledjük a Real eredményben azért végig ott volt mögöttünk!
Namost innetől értem én hogy olyanna teszi a Barca a futballt,mint Schumacher anno a forma1-et,és ez nem érdeke az UEFAnak, FIFAnak...meg azoknak akik őket pénzelik.
Node attól még ne állítsunk baromságokat!
Európa 2 legerősebb csapata Spanyolországban van,a többi spanyol klub is komoly problémákat okoz mindenkinek,legyen szó Interről vagy Mu-ról,akkor miről is beszélünk???Német bajnokság LaLiga előtt???Hol is van az angol????
Értem én hogy ezt kell mondaniuk,meg...millió ok miért mondanak ilyeneket,de attól még irritál!!!Ennyit akartam.Visca el Barca!!!!