Magyar Válogatott
szuper! futsaloznod kellene....
-
- Llegenda del Barça
A videó címéből arra következtetek, hogy a Loki17-es csapatában játszol. Jól gondolom?Laza írta::D
am az egy szabadnapos hangya...
és az esőtől szaladt el...
am tenyleg en vok! és ha beirod a keresőbe h laza91 akkor meg van 3 video is:D:D es amikor a műfön vagyok akkor 1 cserebogár..
-
- Jugador del Barça
Cool!! Am nemtom észrevette-e valaki, de 1:10-nél elszalad a kép előterébe egy egér
[/quote]
És tényleg

És tényleg

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ez te vagy??? Not bad...
Hozzám télleg közel van a Szusza, szóval benézek a bőrgyáriakhoz ha már itt lakom:DD Meg majd intézek néhány keresetlen szót a Kovac fivérekhez, mit képzélnek azok, azthiszik gólt lőhetnek nekünk?? pfff
Jó kis nap lesz az már érzem előre:D
- Marci
- Capitá del Barça
Bíztató volt a játék, néhol csodás labdakihozatalokkal. Komolyan csak ámultam néhány esetben, nagyon jó érzés volt.
Várhidinél az elején Priskin sok gólt lőtt, de a vége felé egyáltalán nem volt hatékony a támadójáték. Most azzal, hogy Husztit rakta úgymond előre, rengeteget javultunk, és élénkebbek voltunk mindenhol, úgyhogy ha ez így megy, akkor sztem nem muszáj mindig erőltetni 1 éket. Sanyit én nem erőltetném de most úgy vagyok vele, hogy ha Koeman lát benne fantáziát.... 100%osan megbízom az edzőnkben, örülök hogy holland, örülök a vérmérsékletének, az optimizmusának, mindennek.
Külön örülök, hogy nem erőlteti Tőzsért. Be se hívta, hál' Istennek. Nem is értem mit szeretett benne annyira Várhidi.
Hol lesz a magyar-horvát meccs? Ki kéne menni
Várhidinél az elején Priskin sok gólt lőtt, de a vége felé egyáltalán nem volt hatékony a támadójáték. Most azzal, hogy Husztit rakta úgymond előre, rengeteget javultunk, és élénkebbek voltunk mindenhol, úgyhogy ha ez így megy, akkor sztem nem muszáj mindig erőltetni 1 éket. Sanyit én nem erőltetném de most úgy vagyok vele, hogy ha Koeman lát benne fantáziát.... 100%osan megbízom az edzőnkben, örülök hogy holland, örülök a vérmérsékletének, az optimizmusának, mindennek.
Külön örülök, hogy nem erőlteti Tőzsért. Be se hívta, hál' Istennek. Nem is értem mit szeretett benne annyira Várhidi.
Hol lesz a magyar-horvát meccs? Ki kéne menni

Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
- takivini
- Capitá del Barça
Azt mondta Koemannak a meccs után hogy 0-0-nál megadta volna, miután Erwin kérdőre vonta őt.Csak a Barca! írta:Szép volt gyerekek! Ez a végeredmény a csalós holland bírónak köszönhető. Biztosan utálja Koemant. Végig ellenünk fújt. 2 tizenegyest sem adott meg nekünk. Erről ennyit.

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Én is ezt állapítottam meg, hogy olyan törpealakulatból áll a válogatott, mint a Barca. A rövidpasszos játék is meg van.Ordog írta:Asszem ilyen törpe játékosokkal olyan játékot kell játszanunk mint a Barca:) Itt is és ott is a kis emberek dominálnak...

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Szép volt gyerekek! Ez a végeredmény a csalós holland bírónak köszönhető. Biztosan utálja Koemant. Végig ellenünk fújt. 2 tizenegyest sem adott meg nekünk. Erről ennyit.
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Jaaa télleg, Németh... Hírtelen eszembe se jutott. Akkor nincs itt probléma skacok...
Asszem ilyen törpe játékosokkal olyan játékot kell játszanunk mint a Barca:) Itt is és ott is a kis emberek dominálnak...

Asszem ilyen törpe játékosokkal olyan játékot kell játszanunk mint a Barca:) Itt is és ott is a kis emberek dominálnak...
-
- Director del Fútbol
Szerintem Németh Krisztián megoldaná a csatárgondokat egy jó időre, formában van és hihetetlen tehetséges. A liverpool b-ben is a legjobb lett.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
- takivini
- Capitá del Barça
Buzsákynak hívják, aztán ott van még Halmosi, és egy vkp Vass...Ordog írta: Hajnal-Dzsudzsi-Huszti-Gera-Vadócz-Dárdai és még a másik angliában játszó fószer nem jut eszembe a neve. Nem irigylem Koeman-t... Kellemes problémái lesznek a csapat összeállításnál.

No és Németh Krisz(persz a mi Sanyink is kéne)Ordog írta:hogy Koeman végre behívja Torghelle "páncélököl" Sándor-t mert olyan szinten csatárhiánnyal küszködik a csapatunk, hogy rossz nézniHát őőőő sztem egy jó megoldás lenne ezekben a szűkös időkben.
SANYIIIIIIIIIIT A CSAPATBA:DDD
Egyetértek. HAJRÁ MAGYAROK!Ordog írta:Gyerünk srácok és Koeman!! Bizonyítsatok!!:D

Most nem gondolok senkire konkrétan szóval akinek nem inge ne vegye magára, de amint látom nálunk az a menő, vagy nem is tudom hogyan fejezzem ki, hogy szidjuk a magyar válogatottat bármi is legyen. Kistelekit én sem szeretem de ez most teljesen más. Azok akik ma és mostanában pályára léptek a magyar válogatottban igenis mindent megtettek a sikerért, ha nem is elvárják de jól esik nekik a bíztatás és nem csak az "építő kritika", ami sokszor nagyonis bántó lehet számukra. A válogatott nagy része már nem is Magyarországon játszik, ami jó mert a játékosoknak nagyobb kihívás mert erősebb az angol másodosztály is, ahol fejlődhetnek. viszont rossz mert a magyar liga így még alacsonyabb szintre jut, de ki tudja... Ennyi a véleményem az egészről, a lényeg, hogy most elindult egy úton a válogatott, pont most kéne támogatni mögéjük állni, viszont az is igaz h nem szabad elbízni magunkat. Szóval hajrá fiúk, hajrá Magyarország!
Ollók,bicskák, kések - de nem sokat
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Szétaláztunk egy sétáló görög vállogatottat:DDD A 3-2 nem reális eredmény, sok jobban voltunk náluk mint 1 gól!
Ez egy nagyon szeretni való csapat! Tele csupa-csupa tehetséggel és frankó játékossal. A középpályánk nem kicsit durva. Hajnal-Dzsudzsi-Huszti-Gera-Vadócz-Dárdai és még a másik angliában játszó fószer nem jut eszembe a neve. Nem irigylem Koeman-t... Kellemes problémái lesznek a csapat összeállításnál.
Azt már többször is láthattuk, hogy megy a csapatnak barátságos meccseken 50-60%-kal játszó ellenfelek ellen. Az igazi erőpróba majd a vb-selejtezőkön lesz. De ez a keret egyre jobb és jobb. Egyre tapasztaltabb. Remélem oda-vissza elverjük majd a Portugálokat és Svédeket is
És nagyon remélem, UGYE ANTII???:) hogy Koeman végre behívja Torghelle "páncélököl" Sándor-t mert olyan szinten csatárhiánnyal küszködik a csapatunk, hogy rossz nézni
Hát őőőő sztem egy jó megoldás lenne ezekben a szűkös időkben.
A véleményem pedig az az edzőváltásról, amiben most lett 100%-os a véleményem, hogy igen is kellett ide egy új edző, mert Várhidi nem tudná ezt a vállogatott max-ra kipörgetni! Elindított egy folyamatot, felfedezte és beépítette a mostani játékosokat. Nagyon sokat tett ő is ezért a csapatért, de túl kellett lépni. Most az egyszer belátom igaza volt Kistelekinek!!!
Gyerünk srácok és Koeman!! Bizonyítsatok!!:D
Ez egy nagyon szeretni való csapat! Tele csupa-csupa tehetséggel és frankó játékossal. A középpályánk nem kicsit durva. Hajnal-Dzsudzsi-Huszti-Gera-Vadócz-Dárdai és még a másik angliában játszó fószer nem jut eszembe a neve. Nem irigylem Koeman-t... Kellemes problémái lesznek a csapat összeállításnál.
Azt már többször is láthattuk, hogy megy a csapatnak barátságos meccseken 50-60%-kal játszó ellenfelek ellen. Az igazi erőpróba majd a vb-selejtezőkön lesz. De ez a keret egyre jobb és jobb. Egyre tapasztaltabb. Remélem oda-vissza elverjük majd a Portugálokat és Svédeket is

És nagyon remélem, UGYE ANTII???:) hogy Koeman végre behívja Torghelle "páncélököl" Sándor-t mert olyan szinten csatárhiánnyal küszködik a csapatunk, hogy rossz nézni

A véleményem pedig az az edzőváltásról, amiben most lett 100%-os a véleményem, hogy igen is kellett ide egy új edző, mert Várhidi nem tudná ezt a vállogatott max-ra kipörgetni! Elindított egy folyamatot, felfedezte és beépítette a mostani játékosokat. Nagyon sokat tett ő is ezért a csapatért, de túl kellett lépni. Most az egyszer belátom igaza volt Kistelekinek!!!
Gyerünk srácok és Koeman!! Bizonyítsatok!!:D
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Barátságos meccsentenkl írta:megvertük a Világbajnok Olaszokat, az európabajnok Görögöket, de nem vagyunk kint az EB-n.

Egyébként ez a mai meccs azért adhat egy kis okot bizakodásra. Szépen, érdeményesen is játszottunk.
in to exile
megvertük a Világbajnok Olaszokat, az európabajnok Görögöket, de nem vagyunk kint az EB-n. 

Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
-
- Director del Fútbol
Nem láttam a meccset, de gratulálok! Jó dolog legyőzni egy nagy csapatot, bár messzemenő következtetést kár levonni. Csak nehogy megint mgnőjön az a bizonyos mellény.
De szép volt! Grat!
De szép volt! Grat!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
-
- Jugador del Barça
senki ne értsen félre le a kalappal a magyarok előtt... de ne felejtsük el hogy két hét és a görögök EB-ét játszanak
szoval kb. olyan magyar - olasz filingje volt

-
- Jugador del Barça
Hát azért ennyire ne bizd el magad. Egy párszor már beleléptünk ebbe a ....-ba. "Aláztunk" a köv mecsen pedig koppant az állunk, hogy hopp mégse vagyunk olyan jók. Azért gratulálok a Fiúknak, szépen játszottak magukhoz képest, de ezek a nagyorrú görögök szinte végigsétálták a mecset.kleno04 írta:3-1 alázunk mindjárt itt a negyedik is esélyük sincs a görögöknek talátak egy gólt az első félidő végén és ennyi meg is állta tudományuk![]()
nagy kamu volt amikor megnyerték ezek az Eb-t iszomyat nagy mázlijuk volt de azóta semmit az ég egy atta világon nem mutattak föl, hogy istenitette őket mindenki amikor megnyerték (véletlenül) az EB-t és tessék lenullázuk őket![]()
![]()
HARJRÁ MAGYAROK![]()
![]()
![]()
- takivini
- Capitá del Barça
Hát, azért ez szerintem erős túlzás. Tudnak jobban is játszani, de mindig eléggé utálatos stílusban tolták, és nagy szerencséjük volt.aronba írta:Szemmel láthtó hogy tudásuk 30-40 százalékát nyújtják csak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára takivini 2008.05.24. 21:33:47-kor.

- fUtBoLiStA
- Jugador d'estrella
Ez a mai nap úgy tűnik a magyar válogatottak napja volt hál' istennek! Több ilyennek kellene lennie! Még egyszer grat az utánpótlásnak és a felnőttnek is! 

„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”
Miguel Angel Lotina
Miguel Angel Lotina