LG írta:
Estére a tippem: nyerünk kettővel. Alapvetően úgy gondolom, hogy a Real jelenleg a világ legjobb csapata, de mint lejjebb írtam, kicsit fáradtak és jóllakottak lehetnek a sikerek után, mi meg majd valószínűleg nagyon meg akarjuk mutatni, és ez elég lehet. Visszavágón meg hozunk egy x-et, vagy kikapunk 1 góllal, de szerintem behúzzuk a Szuperkupát. Aztán elhisszük, hogy nagyon jók vagyunk, lendületesen kezdjük ennek megfelelően a bajnokságot, aztán szépen lassan visszaesünk, tavasszal pedig már világos lesz, hogy megint kevesek vagyunk. Kb. ezt a forgatókönyvet jósolom a szezonra.
Fáradtak és valóban jóllakottak is vagyunk, ezért örülök, hogy theo és kova fog játszani, akikre ez nem igaz és hajtani fognak rendesen. Amin múlhat a részünkről, hogy a -2 ember B és B hozza a szokásosat, vagy megmutatják miért is kezdők még egyenlőre.
Szerintem nálatok egyáltalán nem olyan drámai a helyzet középtávon, a kezdő erős, Dembele úgy is jön, Paulinho hasznos lesz egy hosszú szezon során, és a padotok is hosszabb, mint tavaly.
Egy jó Messivel és egy peches Real szezonnal ez még tripla is simán lehet.
Szerintem a fos cunami nálatok akkor fog bekövetkezni, amikor Messi és Ini végleg beoffolja a bulit, és ahogy Puyolt, Xavit szerintem őket is lehetetlen lesz ugyanazon a szinten pótolni.
Ebből az aspektusból gondolom drámának a részetekről azt, hogy az akkori talán világ legjobb csatára nem nálatok, hanem Párizsban, vagy akár nálunk fogja rúgni a bőrt.
A mai tippem egy gól gazdag mérkőzés, 2:1.től, a 2:4-ig bármi lehet.