Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ajax lesz a bajnok, mert az utolsó fordulóban:ozsimiki írta: 1.Twente 68p
2.AJAX 67p
3.PSV
Azért pár éve is volt egy hasonló szezonjuk, de akkor a Lyon lett a végén a bajnok. Idén is simán benne van, h nem ők lesznek a bajnokok, az OM csak egy pontra van. Remélem a Marseille lesz ismét a végén a nyertes.messideco írta:A Lille döntős a francia kupában.
Hihetetlen amit elművelnek. Komolyan mondom, hogy pár éve nem is hallottam erről a csapatról. Most Franciaország legerősebbcsapata. Maximális tisztelet nekik.
Jóféle...Kalap1988 írta:Azért ez nem rossz : http://nepsportv.blog.nepsport.hu/archi ... arokpassz/
Ooops, valóban.bence-barca írta:Mármint Ajaxmes_que_un_club_ írta: Luis Suarez: Groningen (majd PSV)![]()
azért ebben vannak nem kis passzok és cselek is. fiatal,gyors,technikás. gansoval packban kéne elhozni. 60ért a kettőt vagy egyikér bedobni kaka-t. neymar kellene legkevésbé,de nyilván ő is elférne a realban.kristop írta:mondjuk ezt nem értem. nyilván ő a legfiatalabb, de neki aztán tényleg egydimenziós a játéka. elindul, marhagyors, és vagy passz a végén vagy ő fejezi be, vagy belebotlik valakibe. komolyan, mint bale csak középen és kicsit brazilosabban. szerintem neki a legkevesebb az esélye, hogy az európai futballban is megmaradjon.nekem lucas kéne mindenáron
Mármint Ajaxmes_que_un_club_ írta: Luis Suarez: Groningen (majd PSV)
Tipikus. Na ezt nem bírom benne.kristop írta:al. libertadores kupa, tegnap: lő egy szép gólt és a gólöröm miatt kiállítják. mondjuk lehet jogtalan.
De milyen ez a gólöröm már? Én is kiállítottam volnakristop írta:lő egy szép gólt és a gólöröm miatt kiállítják. mondjuk lehet jogtalan.
mondjuk ezt nem értem. nyilván ő a legfiatalabb, de neki aztán tényleg egydimenziós a játéka. elindul, marhagyors, és vagy passz a végén vagy ő fejezi be, vagy belebotlik valakibe. komolyan, mint bale csak középen és kicsit brazilosabban. szerintem neki a legkevesebb az esélye, hogy az európai futballban is megmaradjon.nekem lucas kéne mindenáron
annyiért vigyétek. egyébként ma azt hallottam,hogy 40 milliótok van igazolni és mivel ebbe cesc nem fér bele támadó után néztek(és pep célpontjai közt van neymar is). ennek fényében kicsit sokallom az összeget. nekem lucas kéne mindenáron,utána ganso és végül neymar.hady írta:Neymarért 50-60 millliót ájánlottunk ( Hegyi Iván szerint is....) és Guardioláért az As Roma jelentkezett be (az új tulajnak minden pénzt megér) .