Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Persze, hogy nem, és ez válasz a példádra is. De Mindkét esetben, kihasználják, vagy ugye gázszerelő barátunk esetében kihasználtatják a rendszer adta lehetőségeket.Stalkyard írta: És attól még, hogy elnézik nekik, szimpatikusabbak lesznek? Vagy nem értem.
Mészáros Lőrinc szimpatikusabb attól, hogy a rendszer elnézi neki, amit csinál? Nagyon OFF, de a példa kb releváns.
És attól még, hogy elnézik nekik, szimpatikusabbak lesznek? Vagy nem értem.csababarca írta: de erről ki tehet? van valami FFP amit itt bőszen szoktak hangoztatni egyesek, ha éppen 30 millióért akarunk igazolni, hogy jaj nem lehet mert FFP. Röhej.
Nem a psg tehet róla hogy engedi ezeket az uefa, meg a társszervezetei. kihasználják a helyzetet, és ennyi a sztori.
de erről ki tehet? van valami FFP amit itt bőszen szoktak hangoztatni egyesek, ha éppen 30 millióért akarunk igazolni, hogy jaj nem lehet mert FFP. Röhej.Stalkyard írta:Én mondjuk azért, mert egy ország költségvetését használják fel arra, hogy megvegyék egy másik topcsapat sztárját.
mert egy múlt nélküli, gusztustalan, okádék, utolsó alja moslék csapatS.Agüero írta:Amúgy miért utálják ennyire sokan itt a PSG-t?
S.Agüero írta:Ne csináld ezt.A Real-PSG meccsét nagyon fogom várni. Idejét sem tudom mikor szorítottam a Real csapatáért (talán soha) most végre eljött az idő. Testhez álló feladat lesz a Madridnak és meg is fogják oldani.![]()
Amúgy miért utálják ennyire sokan itt a PSG-t?
Ney miatt, vagy mert nem engednek el onnan hozzánk senkit?
Ne csináld ezt.A Real-PSG meccsét nagyon fogom várni. Idejét sem tudom mikor szorítottam a Real csapatáért (talán soha) most végre eljött az idő. Testhez álló feladat lesz a Madridnak és meg is fogják oldani.
Azért a Spurs és a Csuzli legkevésbé se örülhet, szerintem ők pottyannak is ki. A többieknek viszont tényleg bejött.Bob_Marley írta:Egy spanyol már elveszett, a többiek belenyúltak. "Nyolcas pályán" az angolok örülhetetnek.
Én is örülök. Téli erősítéssel meg lesz szerintem a párharc, de szeretném a Cityt is és végén egy Classikus döntőtmiro. írta:Nagyon orulok a Psgnek nalunk.
Kiderul hogy milyen a csapatunk.
Ti is belehuztatok,kellemetlen csapat a Cfc..
2-0 már...Cestus írta:Úgy látom a PSG már be is kapott egy gólt. Vicces lesz, ha megint tolnak egy 6-1-et ellenük, másodikak lesznek, nekünk meg hivatalból kisorsolják őket.
Ezt most én se ertem hogy ebben mi az okosság. Samper valószínűleg most lőtte főbe magát.visca el barca írta:a világ vicce h egy tétnélküli sörmeccsnek is a legerősebb kerettel/kezdővel megyünk neki. remélem megsérül vagy 3 játékosunk.
Egyetértek, de a City sem fogja ezt bírni. A PSG-t ilyen szempontból tartom esélyesebbnek. Jóval kevesebb ki ki meccset játszanak. A Madrid és mi is ott lehetünk egy kis mákkal. A Bayernt sem írnám le, tavaszra bőven jók lehetnek, még ha most nem is brillíroznak.davi10 írta: Hát lehet őket nem szeretni, de a két legstabilabb csapat jelenleg. Real bukdácsol, nekünk évek óta a leggyengébb a keretünk (erre az eredmények rácáfolnak, de hosszú még a szezon), a Bayernnél meg már szeptemberben menesztették a vezetőedzőt.
A PSG, mégha egy gyenge Bayern ellen is, de gálázik a nemzetközi kupákban is és bomba keretük van.
A Citynél meg ott van egy hihetetlen edző, végtelen pénzzel (amit ráadásul okosan is költenek), és veretlenül vezetik a világ legszorosabb (és talán legerősebb) bajnokságát.
Nálam egyértelműen a City az esélyes.
Hát lehet őket nem szeretni, de a két legstabilabb csapat jelenleg. Real bukdácsol, nekünk évek óta a leggyengébb a keretünk (erre az eredmények rácáfolnak, de hosszú még a szezon), a Bayernnél meg már szeptemberben menesztették a vezetőedzőt.Messias2 írta:Megnéztem oddsokat BL győzelemre, és meglepően láttam, hogy a PSG-t és a City-t tartják a legesélyesebbnek.![]()
Nem mondom, hogy nincs alapja. De nem is tudom, mikor fordult elő olyan utoljára, hogy nem Real,Barca,Bayern volt a top3.