Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szlovénia játékerejét nem nagyon tudtam behatárolni. Azért tettem zárójelbe ill. ?-et a végére.ultrasur írta:szlovénia is nagyon erős
Ilyet nem akarok:
Németország
Anglia
Ukrajna
MAGYARORSZÁG
Wales
Grúzia
Montenegro
Itt esélyün se lenne....
szlovénia is nagyon erős és az előtünk állo csapatok is durvák sztem:Game90 írta:Ez lenne a legkönnyebb sztem:Zozzy 5 írta:Azok a fránya kalapok...
1. Görögország
2. Lengyelország
3. Finnország
4. Magyarország
5. Izland/Szlovénia (??) kivételével KÖTELEZŐ mindenkit oda-vissza verni...szóval innen nagyjából mindegy lenne
6. Montenegrót elkéne kerülni...innen is mindegy lenne
Bár sajnos így is elég nehéz lenne az első két hely valamelyikét megszerezni...és utána pótselejtező...
Ez lenne a legkönnyebb sztem:Zozzy 5 írta:Azok a fránya kalapok...
Hát igen...De szerintem így se olyan rossz a helyzetünk. Várhidi azt nyilatkozzta, hogy az első kalapból a spanyol, olasz válogatottat, a másodikból a lengyelt szeretné. Mint tudjuk nagy szakértője az olaszoknak, úgyhogy érthető. Furcsa, de én már most bízok egy 3. (2.Zozzy 5 írta:Azok a fránya kalapok...
Azért nem kis különbség van a 3. és 4. közöttA korábbi jó eredménykeet nem vitatja el, de ezért kumma nagy kár volt moldáviai kirándulás...
Én azt nemértem, hogy ha ezek a játékosok fiatalok akkor mért őket játszatjuk miért nem azokat akik idősebbek, tapasztaltabbak, és idővel belehetne őket építeni a csapatba, de mindet egyszerre?LG írta:Amit vártam tőlük, azt megtették, és még picit többet is.barca99 írta:Egy év alatt, 20-onegynéhány éves emberektől te mit vártál el?
Köszi a linketBoixos írta:Ati, itt egy idézet az indexről, amin besz.rtam. a "kedvencedről" írták:
Egy láthatatlan ütközőember
Tőzsér Dániel úgy játszott a válogatottban, hogy 65 percen át nem csúszott be, de az öngólnál biztatott.![]()
![]()
![]()
ITT a link is, ha esetleg érdekel!
Magyar válogatotthoz szvsz. nemsok köze van, állandóan lehuzza hszeiben, ő elmondása szerint nem érdekli. Akkor miről beszélünk?LG írta:Miért neOleguer írta:Akkor minek írsz ?varga tamás írta:A mérkőzéssel nagyon nem kívánok foglalkozni.![]()
A topic neve az, h Magyar vállogatott, és nem az, h a a Magyar vállogatott meccsei. Ő mos Várhidi nyilatkozatárol, a helyzetről, és jövő beli elképzelésekről bexélt.
Miért neOleguer írta:Akkor minek írsz ?varga tamás írta:A mérkőzéssel nagyon nem kívánok foglalkozni.
hát igen, egy zakó után az ilyen dumáktól én is ideges szoktam lenni. nem kicsit. de ahogy olvasom, abban egyetértünk, h a folytatásban meg kell adni az esélyt neki.varga tamás írta: Ami viszont qummára felidegesített, az Várhidi nyilatkozata. Reggel, a 6 órás hírekben azt mondta: hogy a mérkőzés csodálatos - ismétlem: csodálatos! - volt, a fiúkkal elégedett vagyok, jó meccset játszottunk...
Hát ez nagyon nagyBoixos írta:[/url]Egy láthatatlan ütközőember
Tőzsér Dániel úgy játszott a válogatottban, hogy 65 percen át nem csúszott be, de az öngólnál biztatott.
Egy láthatatlan ütközőember
Tőzsér Dániel úgy játszott a válogatottban, hogy 65 percen át nem csúszott be, de az öngólnál biztatott.
Amit vártam tőlük, azt megtették, és még picit többet is.barca99 írta:Egy év alatt, 20-onegynéhány éves emberektől te mit vártál el?