Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy játékos szempontjából szerintem mindig az a legfontosabb, hogy játsszon csak az nem mind1, hogy a bundásban van keményen 1 komoly csapat a BM, (és engem most nem érdekel, hogy épp vki meg tudta őket verni. mert folyamatosan ők a bajnokok), másrészt meg épp abból a bajnokságból hoztuk el és még valami, lehet nem jövőre, de 2 év múlva már kizárólagos első kapus lehet nálunk és hát lássuk be kicsit többre lenne ítélve mint 1 dormundban.defender3 írta:Esetleg azért, mert folyamatosan játszana ami most a legfontosabb neki. Ha LE marad akkor szerintem marad ez az elcseszett kapu + BL meg bajnokság felállás.
Esetleg azért, mert folyamatosan játszana ami most a legfontosabb neki. Ha LE marad akkor szerintem marad ez az elcseszett kapu + BL meg bajnokság felállás.TripleH írta: Hagyjuk már ezt a dumát, miért is lenne jó neki egy kieső zónában lévő Dortmund, másrészt meg mire alapozod, hogy jövőre sem lehet nagyobb szerepe?
Hagyjuk már ezt a dumát, miért is lenne jó neki egy kieső zónában lévő Dortmund, másrészt meg mire alapozod, hogy jövőre sem lehet nagyobb szerepe?defender3 írta:Dortmund újra nyert de a kapott gólokat elnéze nemcsoda ha új kapust akarnak Weidenfeller helyett. Ahogy olvastam a Dortmund megvenné ter Stegent és ha van esze el is megy, mert jelen állás szerint nem fog jövőre se kezdő kapus lenni, főleg ha LE marad az edző. Mivel neki most a minél több meccs kéne, hogy rutint szerezzen. A kupában az egyik kimozdulásán egyértelműen látszott, hogy nincs meccsben ami majd a BL-ben megbosszulhatja magát.
Odalőtte ahol a pókok ''szeretkeznek''lui1698 írta:Mellesleg úgy néz ki, hogy a Dortmund végre nyerni tud. 65. percben kettővel mennek a Freiburg ellen.
Alaba meg akkora gólt vert a Stuttgart-nak, mint a ház.
tudbarca0000 írta:Ha valakit érdekel Mainz 05 0 - 2 Hertha Berlin az első félidőbe.![]()
![]()
Tud ez a Dárdai!!!
A "Várhidis" rész hatalmas, enyhén alázó úgy, hogy közben ez a teljes igazság.Boixos írta:ugye dárdai pál lett a hertha edzője.
váradi "der magnettafel" péti le is vonta a következtetéseket erről a szituról.
kloppot meg nem a mostani szezonjáról kellene megítélni és nekiállni gallyazni, felépített egy olyan csapatot dortmundban, akikkel elég szépen helyretettek pár brigádot. arról nem tehet, h a legjobb embereit alapból viszi a bajjern és más csapatok, akik pedig maradnak, azok sérültek.
és hát semmi sem tart örökké, bár ez az idei buktasorozat tényleg elég kemény és érthetetlen.
Alcantara írta:A Bundesliga sereghajtója (Dortmund)ismét vereséget szenvedett, ezúttal hazai pályán attól az Augsburgtól, aki sosem nyert még ebben a stadionban.
Ez a Klopp csak tud valamit.![]()
Azt hiszem a mai nap volt az utolsó, hogy tettem rájuk a tippmixen.