Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen ez érdekes. Én nem tudtam hogy funkcionális analfabéták is fórumoznak, de ez akkor más megvilágításba helyezi a dolgokat.S.Agüero írta:Mi ebben az ellentmondás, hogy a Clásicokon jobbak voltunk, és ha 100%-ot nyújt mindkét csapat, mi vagyunk a jobbak, de összességében a szezon során ti voltatok a kiegyensúlyozottabbak?! Magyarázd már el.
Papolsz itt az érvekről, erre benyögsz egy ilyet, hogy belénk nem szorult értelem.![]()
![]()
Kicsit ironikus.![]()
Ja, borzasztó volt tényleg.csabooo írta: Ne haragudj, de meg a madridistak is, az uj evtol egesz mondjuk marciusig atkoztak sokszor, elkuldtek volna CRt. Olvass vissza a forumotokon ha nem hiszed. Azert az Aranylabdat, ne hogy mar 2,3 jo meccsre adjak oda, mert akkor azzal kb. ertekelek is a dij presztizset...![]()
Pedig nem túl bonyolult, a kollégának mégsem állt össze ez a komoly szakértelmet igénylő logikai sorMotaro írta:Nincs itt semmi ellentmondás, a klasszikusokon és a rangadókon általában jobban teljesített a Barca, a Real viszont a kicsik ellen húzta be a kötelezőket, ami a szezon végére 3 pont előnnyé állt össze.EBbetyar írta:tehat a Real a jobb csapat mert kiszolgaltak CRt de mindkét classicon hangoztattátok, hogy mennyivel jobb csapat a Barca.
olyan ellentmondásokba hozzátok saját magatokat hogy az elképesztőnem beszélve az érvekről, miszerint "Messi jobb mert csak"
Nincs itt semmi ellentmondás, a klasszikusokon és a rangadókon általában jobban teljesített a Barca, a Real viszont a kicsik ellen húzta be a kötelezőket, ami a szezon végére 3 pont előnnyé állt össze.EBbetyar írta:tehat a Real a jobb csapat mert kiszolgaltak CRt de mindkét classicon hangoztattátok, hogy mennyivel jobb csapat a Barca.
olyan ellentmondásokba hozzátok saját magatokat hogy az elképesztőnem beszélve az érvekről, miszerint "Messi jobb mert csak"
Mi ezzel a probléma?EBbetyar írta:nem beszélve az érvekről, miszerint "Messi jobb mert csak"
Bingo!ericco írta: A CR-rel kapcsolatban pedig amit írtok, madridistaként is elismerem. Messi jobb focista, ezt a vak nem látja. Ebből következik, hogy jelenleg a Madrid a jobb csapat. Egységesebb, jobban össze van rakva a keret, taktika, stb.
Ne haragudj, de meg a madridistak is, az uj evtol egesz mondjuk marciusig atkoztak sokszor, elkuldtek volna CRt. Olvass vissza a forumotokon ha nem hiszed. Azert az Aranylabdat, ne hogy mar 2,3 jo meccsre adjak oda, mert akkor azzal kb. ertekelek is a dij presztizset...Veidt_madridista írta:Én mindig is Messit tartottam komplettebb (vagy ha úgy tetszik: jobb) játékosnak, de ez nem zárja ki azt, hogy egy bizonyos időszakban (pl. januártól a jelenig, ugye ez számít eddig az Aranylabdába) jobb teljesítményt nyújtson nála CR. Úgy érzem, az említett időszakban ez megtörtént.Chino írta:
Persze, azt a részt csak Ronaldo fals megítéléséhez írtam, úgy összességében.Chino írta: Csak itt most az Aranylabdáról volt szó. Ebben elvileg teljesen irreleváns, hogy Krisztus előtt mit művelt. És most elvileg erről a szezonról van szó.
Annak, aki legtöbbször vezére tudott lenni a csapatnak. Ez pedig egyértelműen Ronaldo volt idén. Bale meg Benzema amúgy is csak a citromdíjért versenyezhetne.Chino írta:Most teljesen objektíven kérdezlek.
Tedd a szívedre a kezed! Ha Balet/Benzemát/Iscot hívnák Ronaldonak és fordítva, Te kit emelnél ki vagy kinek adnád egyértelműen az Aranylabdát a csapatból?
Én mindig is Messit tartottam komplettebb (vagy ha úgy tetszik: jobb) játékosnak, de ez nem zárja ki azt, hogy egy bizonyos időszakban (pl. januártól a jelenig, ugye ez számít eddig az Aranylabdába) jobb teljesítményt nyújtson nála CR. Úgy érzem, az említett időszakban ez megtörtént.Chino írta:Másrészről ha Messi Gipsz Jóska lenne, Cr meg Kerekes Gazsi és más klubban fociznának kit és mennyivel tartanál jobbnak?
Nem felmentették őket, hanem elfogadták a fellebezést, és csak egy átigazolási szezonra lett eltiltva a Madrid, mivel jóval kevesebb játékos volt éritnve, és a Real végig sokkal jobban együttműködött a nyomozókkal, mint a másik két klub. Anno erről egy rakás cikk, hivatalos közlemény volt.barca0417 írta:Pont most láttam egy Interrel kapcsolatos hírben hogy az Atletico fellebbezését nem fogadták el. Ennek függvényében érdekes lenne ha a Realt meg felmentenék, miután sem minket sem az Atletit nem mentették fel. De hát ők a Real..recrea írta:Srácok, a Real igazolhat a nyáron? Mi lett a vége az ügynek?
Csak itt most az Aranylabdáról volt szó. Ebben elvileg teljesen irreleváns, hogy Krisztus előtt mit művelt. És most elvileg erről a szezonról van szó.Veidt_madridista írta:Mindenki érti h miről beszélsz, csak nem értenek vele egyet. Gólfosó csatárok tényleg voltak korábban is, csak nem olyanok akik 10 szezonon keresztül meg 32 évesen is hozták a szintet. (éppen ezért is nonszensz CR-t egy szorgalmas atlétának titulálni. az ilyen embereknek nem ártana visszanézni pár videót a 2006 és 2013 közötti időszakból).Rivaldo11 írta:Erről beszélek. Az Inzaghis hasonlatot meg lehet kedvencnek választani, de érteni kéne először miről beszélek. Gólfosó csatárok voltak korábban is. A jelenlegi Ronaldo pedig már középcsatár. Ennyi és nem több-játékban sem. Ezért írtam, hogy ha mondjuk Benzema fog ki 3 meccset így, és dönt, akkor most ő lenne az aranylabda fő várományosa...?
Nincs lenézve, csak egész egyszerűen nem méltó arra, hogy ugyanannyi zsugája legyen, mint Messinek. Merthogy ég és föld a két pali tudása között a különbség. Ezt tartom.
A mostani szezonjához annyi, hogy a 3 eldöntött meccs meg valójában 10-12 körül volt.
Ezerszer leírtam már, nem szeretem CR-t, nem érdekel az Aranylabda sem, de az enyhén szólva is nevetséges, amikor valaki a góllövést próbálja úgy beállítani mintha az nem érne semmit, mikor a sportág legmérhetőbb és legnagyobb jelentőséggel bíró részéről van szó. Az meg a másik ilyen, hogy Messi mellett az van felhozva, hogy több gólt rúgott idén mint CR, csak az nem hogy sokkal több rangadón is sült fel mellé. Mindenki úgy szemezget a releváns statisztikákból, hogy az ő kedvence jöjjön ki jobbnak.
Pont most láttam egy Interrel kapcsolatos hírben hogy az Atletico fellebbezését nem fogadták el. Ennek függvényében érdekes lenne ha a Realt meg felmentenék, miután sem minket sem az Atletit nem mentették fel. De hát ők a Real..recrea írta:Srácok, a Real igazolhat a nyáron? Mi lett a vége az ügynek?
Ha jól tudom csak télen nem igazolhattak, de lehet akkor is igazolhattak volna. Nyáron biztosan megtehetik.recrea írta:Srácok, a Real igazolhat a nyáron? Mi lett a vége az ügynek?
Ezt én is bíromMessias2 írta:Te vagy a nevetséges, hogy egy jobban sikerült Real szezon után átjössz ide osztani az igét.EBbetyar írta: attol hogy ezt tobbszor irod be meg nem lesz kevesbbe nevetseges. tenyleg elkepeszto hogy beszeltek a rivalisrolde itt irta is valaki hogy az aranylabda titeket mar jobban erdekel mint messit. szerintem o is pont letojja hogy mennyi van neki meg crnek.
Te vagy a nevetséges, hogy egy jobban sikerült Real szezon után átjössz ide osztani az igét.EBbetyar írta: attol hogy ezt tobbszor irod be meg nem lesz kevesbbe nevetseges. tenyleg elkepeszto hogy beszeltek a rivalisrolde itt irta is valaki hogy az aranylabda titeket mar jobban erdekel mint messit. szerintem o is pont letojja hogy mennyi van neki meg crnek.
Teljesen egyetértek minden szavával.Rivaldo11 írta: Messi totál más dimenzió, mint bárki más. Egyszerűen szintekkel áll a portugál fölött, messze nem egy kategória a két emberke. Ha ezt nézem, tényleg neki kéne adni folyamatosan, mert a közelében sincs senki.