Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én nagyon jó edzőnek tartottam Pellegrini-t és gondoltam h visszaesik a Villareal de hogy ennyire...gygerike írta:Most néztem a tabellát , azért az komoly hogy 7 mecs után a Villareal a sereghajtó. Ennyit számitott ott Pellegrini ?? Vagy gyengült a keretük ? MEg az At. Ma. is elég durva , 2 bl-re esélyes csapat durván beragadt . Végén a kiesés ellen kell küzdeniük
Nem olyen erős a keretük. A védelmük nagyon gyenge, és ezt semilyen csatársorral nem lehet kompenzálni. Hasonló a helyzet, mint az argentin válogatottnál. Igy nem lehet semmit elérni...egy kiváló védelemmel, gyengébb támadókkal lehet, fordítva nem.kanty írta:Ez az Atletico egy vicc.gekkodan írta:Na az Atletico Madrid játékosai egyre nagyobb sikerrel buktatják az edzőjüket, míg 2 hete nem tudtak annyira kakák lenni, hogy ne nyerjenek, most szépen és velősen zavarják el a saját fiai Abel Resinot.
Bár az a csapat, aki Osasunában ég 3-0ra a félidőben, ne csak az edzője miatt szégyelje magát.
Az örök "mikor, ha most nem" Atletico Madrid büszkén harcol az idei "loser díjért" is.![]()
Ilyen kerettel még a bajnoki cimért is partyba lehetnének.
A legnagyobb hibás szerintem a vezetőség. Nekik kellene gatyába rázniuk a társaságot, ha megvonnák a több milliós fizetéseket akkor bisztos, h a játékosok is másképp állnának a dolgokhoz.
Kár értük, jót tenne egy versenyképes Atletico a La Ligának.
Ez az Atletico egy vicc.gekkodan írta:Na az Atletico Madrid játékosai egyre nagyobb sikerrel buktatják az edzőjüket, míg 2 hete nem tudtak annyira kakák lenni, hogy ne nyerjenek, most szépen és velősen zavarják el a saját fiai Abel Resinot.
Bár az a csapat, aki Osasunában ég 3-0ra a félidőben, ne csak az edzője miatt szégyelje magát.
Az örök "mikor, ha most nem" Atletico Madrid büszkén harcol az idei "loser díjért" is.
Igazából el is mondtad, hogy miért lehet bajnok, csak a másik oldalát mondtad el.senkialfonz40 írta:Ezzel azért még várnék, mert minden viszonylagos!ElBartimaeus írta: Ha viszont a Sevilla így fog játszani mindig, akkor akár bajnok is lehet.Csak azt akarom ezzel mondani, hogy nagyon "ziláltak" a támadók, de, hogy ez ellenünk mire lesz elég, az adott meccsen dől el. Kíváncsi leszek arra, hogy mi mennyire leszünk stabilak hátul, vagy mi is csak nyomozni fogjuk a "zsét"? Azt is megkockáztatom, hogy, hiába vernének meg minket is még akkor is lehetnének harmadikak vagy negyedikek, mert a bajnokságban a kiegyensúlyozott teljesítmény számít!
Bár most elég jól bekezdtek, ha az első zakó helyett győznek, akkor 6-ból 6, de nagyon sok van még vissza! De, ami elmúlt azt nem lehet visszacsinálni, ezért a megérdemelt helyünkön vagyunk ismét!
Meg a BLban meglehetne nézni, h a négy nagy angol az elmúlt 3 évben abszolút dominált, a legjobb négyben volt mindig 3 angol, 1x a Milan, 2x a Barca. És idén??? A Milan ugye mostanában nem fog oda érni, marad a Barca, aki felveheti a versenyt ismét az angolokkal. Lehet, h sokan biznak pl. a Realban, Interben, vagy a Juventusban, de szvsz nincs értelne, ezek egyike sem tudná kiverni az Arsenal, Mu, Chelsea, Barca négyes valamelyikét. Sőt, én még akiben a legtöbbet látok, h meglepetést okozhat, az a Lyon, ő talán megszorithatja vmelyik nagyot. Idén a Pool gyenge, most ők nem fognak oda érni, még a csoprtkörben is komoly gondjaik lesznek/vannak. A Milan, a Bayern meg csak árnyékaik régi önmaguknak.Sanama írta:Igaz. De azért a bajnok és a 3. között nem 20pont különbség van.Zsolti írta:én inkább úgy fogalmaznék,hogy van a k.nagy kettes (Chelsea,MU) meg utánuk még egy páran,aztán meg a többi csapat....Az Arsenalnak,meg a Poolnak köze nincs a banoki címhez..jó tavaj a poolnak volt valamennyi...
Ezzel azért még várnék, mert minden viszonylagos!ElBartimaeus írta: Ha viszont a Sevilla így fog játszani mindig, akkor akár bajnok is lehet.
Helyre bizony. Viszont vigyázni kell hogy a köv. fordulóban nehogy mi is úgy járjunk mint a reál. A valencia otthonában nem lesz könnyű 90 percünk, pláne hogy válogatott meccsről jönnek vissza a fiúk.Asys írta:Helyre állt a világ rendje
Igen. Európai porondon és a kupában is szintén elsők lesznek. Persze csak, hogy ha le nem makkolja őket a Xerez.ElBartimaeus írta:Ha viszont a Sevilla így fog játszani mindig, akkor akár bajnok is lehet.
Jesusra nem lehet panasz...Remélem Jesus mester és Kanouté megvillannak!
Ja és mindig az MU vagy a Chelsea nyer...de legalább lehet szavazni a többiekre isSanama írta:A Spanyol ligával egy baj van. Az,hogy tök mind1,hogy Forlan és társai hány gólt lőnek, és ,hogy gólkirályok lesznek-e, a bajnoki cím vagy Barcelonaba vagy Madridba "költözik".
Ezzel ellenben Angliában azért van egy "nagy" 4es minden évben. Illetve most már a City is.
Igaz. De azért a bajnok és a 3. között nem 20pont különbség van.Zsolti írta:én inkább úgy fogalmaznék,hogy van a k.nagy kettes (Chelsea,MU) meg utánuk még egy páran,aztán meg a többi csapat....Az Arsenalnak,meg a Poolnak köze nincs a banoki címhez..jó tavaj a poolnak volt valamennyi...