La Liga / Copa del Rey
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
én inkább úgy fogalmaznék,hogy van a k.nagy kettes (Chelsea,MU) meg utánuk még egy páran,aztán meg a többi csapat....Az Arsenalnak,meg a Poolnak köze nincs a banoki címhez..jó tavaj a poolnak volt valamennyi...
- chonggy
- Capitá del Barça
Sanama írta:A Spanyol ligával egy baj van. Az,hogy tök mind1,hogy Forlan és társai hány gólt lőnek, és ,hogy gólkirályok lesznek-e, a bajnoki cím vagy Barcelonaba vagy Madridba "költözik".
Ezzel ellenben Angliában azért van egy "nagy" 4es minden évben. Illetve most már a City is.
igen,de sokszor ők döntik el,hogy Barca v Madrid...mert tőlük függ,hogy melyik a 2 nagyból botlik...

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
A Spanyol ligával egy baj van. Az,hogy tök mind1,hogy Forlan és társai hány gólt lőnek, és ,hogy gólkirályok lesznek-e, a bajnoki cím vagy Barcelonaba vagy Madridba "költözik".
Ezzel ellenben Angliában azért van egy "nagy" 4es minden évben. Illetve most már a City is.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
én még ide venném Fabianot,Agüerot,esetleg Kanoutét,Tamudot is...socio66 írta:Épp azon gondolkoztam,hogy mennyire erős lett idén a gólvágók mezőnye is a ligában.
Eddig sem volt semmi,itt volt Samu,Villa és Forlán akik minden évben hozták a maguk 20-25 gólját,idén meg érkezett még az olasz,a francia és az angol liga legjobb góllövője.
Azért nem semmi,hogy mennyi potenciális Pichici-díjas játékos van most a mezőnyben; Ibra,Messi,Ronaldo,Benzema,Villa,vagy éppen Forlán.
Ez is mutatja jelenleg a Primera Division erejét.

Épp azon gondolkoztam,hogy mennyire erős lett idén a gólvágók mezőnye is a ligában.
Eddig sem volt semmi,itt volt Samu,Villa és Forlán akik minden évben hozták a maguk 20-25 gólját,idén meg érkezett még az olasz,a francia és az angol liga legjobb góllövője.
Azért nem semmi,hogy mennyi potenciális Pichichi-díjas játékos van most a mezőnyben; Ibra,Messi,Ronaldo,Benzema,Villa,vagy éppen Forlán.
Azért nem semmi,hogy mennyi potenciális Pichichi-díjas játékos van most a mezőnyben; Ibra,Messi,Ronaldo,Benzema,Villa,vagy éppen Forlán.
18. Villarreal
19. Atlético Madrid
2-2ponttal állnak a 18 és 19. helyen. Azért kicsit nevetséges szerintem.
Főleg az ATM, minden évben mondják,hogy majd most.
Látjuk.
19. Atlético Madrid
2-2ponttal állnak a 18 és 19. helyen. Azért kicsit nevetséges szerintem.
Főleg az ATM, minden évben mondják,hogy majd most.
Látjuk.
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
A végén X lett!lluisllach89 írta:Az egyenlító gól viszont gyönyörű volt!gianni írta:micsoda valenciai egyenlítés!!!!!!!!!!!
és már fordított is villa
Pablo ahogy csinálta és amennyi helye volt a labdának![]()
ATMA-nál edzőváltás nagy valenciai zakó és /vagy BL 0/1 pont szerzése esetén.

-
- Director del Fútbol
Az egyenlító gól viszont gyönyörű volt!gianni írta:micsoda valenciai egyenlítés!!!!!!!!!!!
és már fordított is villa
Pablo ahogy csinálta és amennyi helye volt a labdának

ATMA-nál edzőváltás nagy valenciai zakó és /vagy BL 0/1 pont szerzése esetén.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- ozsimiki
- Adminisztrátor
nagyon szép akció után szerezte meg az Argentin a vezetéstkanty írta:Valencia-Atletico Madrid 0-1
Aguero szezonbeli második góljával vezet a madridi csapat.

jókat mosolygok a szezon előtti esélylatolgatásokkor amikor páran odavárják őket is.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Nem is baj, reménykedem, hogy minél előbb kikászálódik a gödörből az ATMA.kanty írta:Valencia-Atletico Madrid 0-1

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

Valencia-Atletico Madrid 0-1
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Jaja, pedig a Valenciában, meg a Villareálban bíztam, most még a Sevilla maradt. Azt viszont el kell mondani, hogy szerintem ettől függetlenül idény közben majd mikor már ezeknek a közepesen erős csapatoknak kicsit jobban beindul a gépezetük, akkor megszoríthatják a nagyokat, de a pontvadászatba nem szólhatnak bele, amíg nem képesek a kötelezőket nagy százalékban hozni. Egy-egy bukás benne van, de nem szabad sokat hibázni. Jelenleg sztem ez az, ami a Valenciából hiányzik. A Villareál sem volt olyan rossz a 2. félidőben a Margit ellen, csak már késő volt akkor elkezdeni játszani. Hát abban reménykedek, hogy lesznek olyan meccsek, amikor nem a nagyok hibájának köszönhetően lesz szoros a meccs, hanem lesznek olyan kisebb csapatok (akár a Bilbao) akik megtudják majd szorongatni a Barcát és a Reált (inkább az utóbbitMQuC írta:Elég gyengécske a spanyol pontvadászat. A két nagyon kivül nem igazán tudnak majd felérni a végére sem. Ez azért szomorú

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Getafe-Valencia 2-1
hát már megint mit művel a valencia vasárnap Gijon ellen 2-2, itt meg veszésre állnak pfffff
szerk.: 3-1 hehe

hát már megint mit művel a valencia vasárnap Gijon ellen 2-2, itt meg veszésre állnak pfffff
szerk.: 3-1 hehe

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
Ronaldonak most 2 perc kellett ay első gólhoz.
Villareal-Real Madrid 0-1
Villareal-Real Madrid 0-1
hát remélem nyernek:) 

- Capon
- Llegenda del Barça
Kíváncsian várom milyen teljesítményre lesz képes a Villarreal holnap. Ha holnap sem tudnak nyerni amire lássuk be nem most van a legnagyobb esélyük, akkor már 10 pontos hátrányba kerülhetnek az élmezőnytől. Onnantól kezdve nagyon nehéz lesz odaérni a nemzetközi szereplést érő helyek közé. Nem hiszem, hogy anyagilag nagyon megengedhetnék maguknak.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Sevilla-Mallorca 2-0
Ronaldonak egy perc kellett, h gólt szerezzen.
Vezet a Real 1-0ra
Vezet a Real 1-0ra
Bizony az Atletico ellen soha nem tudhatjuk, h mire kell számitani. Gyakran megtréfálnak minket, máskor viszont lazán leverjük őket. Remélem most az utóbbi lesz. Bár Forlán szeret nekünk gólokat rugdosni.
- miihii
- KHAL
És amíg mi hét közben megyünk interbe,addig ők otthon fogadják az Apoelt.Szal hangyabokányit nehezebb derbink lesz.Fernando írta: Nagy meccs lesz. Atma győzelmi kényszerben... Tavalyi miatt visszavághatnánk. Na nem a 6-1 miattNekem kissé fájt az a vereség. Ők is tipikusan olyan csapat, akik bármikor képesek kikapni az utolsótól, és megverni az elsőt az egymást követő két fordulóban.
De ez nem magyarázkodás,le kell nyomni őket,mint a bélyeget...

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
azért ilyen baromságokat ne írogassatok már légyszi...A Real is fogja bírni mág pár fordulóig, aztán majd jönnek ez elégedetlen hangok, hogy ki mennyi időt kap a pályán, meg helyére kerül mindenki az öltözőben.
szúrja már a szemem....

madridista
- Fernando
- Llegenda del Barça
Nagy meccs lesz. Atma győzelmi kényszerben... Tavalyi miatt visszavághatnánk. Na nem a 6-1 miattmiihii írta:Sztem annyira azzal ne siessünk,mert jövő héten velük játszunkBrian 20 írta: az Atleticonak lassan nyernie kell...

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)