Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.10.19. 20:46:57

Én is hozzászólnék az eszmecseréhez!
Nagyon sokszor fordult elő az, hogy egy pár jobb meccs után azt hittük, itt tényleg elindult valami. Így volt ez 95-96'-ban, amikor a Fradi BL meccseket játszhatott, az olimpiai válogatott pedig kijutott Atlantába. Vagy említhetném Bicskei második korszakának elejét-1998-amikor remek eredményeket értünk el. Az igazi áttörés viszont nem sikerült. Meg tudom érteni Tamást is, hisz rengeteg csalódást kellett átélnünk az utóbbi években. De! Szurkolni kell, és hinni kell! Én mindaddig hiszek ezekben a fiúkban, amíg ki nem ábrándítanak. Remélem kijutunk a 2010-es vb-re. Még akkor is, ha pl kifogunk egy román, holland, francia csoportot, vagy effélét. Mert az is igaz, hogy hosszú évek óta mindig mázlink van a selejtezők csoportbeosztásánál, és a legkönnyebbek egyikét kapjuk-sajnos ez az eredményeinken nem látszik.
De most megint lehet reménykedni, és szurkolni! Ennek örüljünk!
Rivaldo-A Legnagyobb.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.10.19. 20:41:20

Szegény Tamás,csak áldozat.. :roll: :cry: [ :lol: ]
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.10.19. 20:36:43

Sharkinho írta:De most komolyan. Nem szeretnék beleszólni, de mire jó ez az egész :?: :oops:
Ne engem kérdezz! :cry:
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.10.19. 20:35:39

ozsimiki írta:
varga tamás írta:Miki!
Sajnálattal látom, hogy inkább elmentél a honlapról, minthogy 5 percet várj. Ez csak egyet bizonyít :wink:
Ez most nem is kicsit gyerekes volt Tőled :roll: :?

Mert talán vacsorázni a kedvesemmel még lehet,nem?
Én is megvacsoráztam, mégsem mnetem el a honlapról.
Amúgy, sorry. :lol:
Kép
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.10.19. 20:35:29

De most komolyan. Nem szeretnék beleszólni, de mire jó ez az egész :?: :oops:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.19. 20:33:34

varga tamás írta:Miki!
Sajnálattal látom, hogy inkább elmentél a honlapról, minthogy 5 percet várj. Ez csak egyet bizonyít :wink:
Ez most nem is kicsit gyerekes volt Tőled :roll: :?

Mert talán vacsorázni a kedvesemmel még lehet,nem?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.10.19. 20:17:40

Miki!
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.10.19. 20:05:50

ozsimiki írta:Én meg arra Téged,hogy méltóztass válaszolni egy egyszerű kérdésemre.... :wink: Ha nem teszed,az csak egyet bizonyít....
Kedves Miki!
Ne izgasd már fel magadat, és legyél türelmesebb. Mert a türelem rózsát terem.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.10.19. 20:04:47

Kedves Miklós!
Én mindig őszinte voltam, soha, senki elől nem futamodtam meg. Még akkor sem, ha kórusban zengtétek is ellenvetéseiteket, ellenvéleményeteket. Mindig elolvastam, és általában válaszoltam is rájuk. Nem félek én senkitől, és semmitől - nincs miért. És akármennyire is hiszed Te is, és sokan mások: nem vagyok nehéz felfogású, értem a kérdéseket, értem a mondandótokat. Csupán nem mindig tudok Veletek azonosulni. És mielőtt ellenségképet keresnétek bennem, ez nem azért van, mert csakazértis az ellenkezőjét akarom írni annak, amit Ti gondoltok, hanem, mert nekem ez a véleményem, én így látom a dolgokat. Ehhez jogom van, mint ahogy Nektek is jogotok van másképp látni ugyanazokat a dolgokat.
A kérdésedre pedig a válaszom. Nem hinném, hogy el kellene bújdosnom ha kijutunk egy világeseményre, nem gondolom, hogy leszegett fejjel kellene ezért járnom, nem hinném, hogy emiatt szégyenkeznem kellene. Elismerném, hogy a 20 év tapasztalata alapján leszűrt konklúziómra rácáfoltak a Várhidi-gyerekek, és megemberelve magukat, szép sikert értek el. Én is örülnék, még akkor is, ha erre ma minimális esélyt látok.
Le lehet engem (burkoltan) - nem Rád értem, nem Téges illet ez - hülyézni, de ettől még van igazság a mondandómban, nem a földtől elrugaszkodott megállapításokat tettem. Én tisztelem azt, hogy Ti bíztok, hogy reméltek. Én sajnos elvesztettem a hitemet abban, hogy lesz még jó magyar futball. De, Ti csak bízzatok, és reméljetek - és legyen Nektek igazatok. Nem fog leeseni a karikagyűrű az ujjamról, el fogom ismerni, hogy kishitű voltam - hisz nem véletlenül vagyok Tamás.
Annak pedig örülök, hogy a személyeskedésben nem lettél partner. Maradok Barca-barátsággal, és őszinte tisztelettel: Tamás.
FORCA BARCA! HAJRÁ MAGYARORSZÁG!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2007.10.19. 20:11:55-kor.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.19. 19:57:14

Én meg arra Téged,hogy méltóztass válaszolni egy egyszerű kérdésemre.... :wink: Ha nem teszed,az csak egyet bizonyít....
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.10.19. 19:50:19

Mr. Master írta:Őszinte választ szokott adni. Sajnos csak a kérdést képtelen felfogni az esetek kilencvenöt százalékában...
Ó, nagy Mr. Master, te polihisztor, korunk hérosza. Ki vagyok én Hozzád képest, aki halandó létemre nem értek meg semmit, felfogni sem tudok semmit, egyszóval: hülye vagyok. Még szerencse, hogy Te olyan okos vagy.
Megmondtam már: a személyeskedést mellőzd, vagy tartogasd meg otthonra. Tőlem nem hallottál, olvastál személyeskedést a fórumozókra, Téged sem bántottalak meg semmivel, semmi sértőt nem írtam RÓLAD, vagy Veled kapcsolatban.
Kér erre egy nehéz felfogású, gondolkodásban korlátolt embertársad.
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.10.19. 19:46:56

Ok. Ne nézd a meccseket. De attól, mert szerinted színvonaltalan, szürke, erőltetett, futballnak nem éppen nevezhető testmozgás folyik véleményed szerint a pályán foci címén, még lehet örülni, ha nyernek. Nem értem, hogy egyesek hogyan képesek hazája csapata sikere ellen szorítani. Én sem mondom, hogy lázban égnék egy válogatott derbi előtt, sőt, sokszor nem is nézem, de attól még örülök, ha nyernek. Neked is ezt kellene. Én sem szomorkodok órákon át, ha zakó a vége, de ÖRÜLÖK, ha nyernek. Ez a lényeg. Legalábbis szerintem.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.19. 19:44:58

Mr. Master írta:Őszinte választ szokott adni. Sajnos csak a kérdést képtelen felfogni az esetek kilencvenöt százalékában...
Nekem nem kell bemutatni,eleget vitáztam már vele..de szerintem felfogja,csak kellemtlen legtöbbször,azért más választ ad,mint ami maga a kérdés...remélem most rámcáfol...nos?
Kép
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.10.19. 19:43:42

Őszinte választ szokott adni. Sajnos csak a kérdést képtelen felfogni az esetek kilencvenöt százalékában...
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.19. 19:36:29

barca99 írta:
varga tamás írta:1. [...]Ha pedig nincs a tizenegyes, a vége 0-0. [...]
2. Miki: a "ha"-val kezdődő mondatoknak nincs létjogosultsága - ha a templomtoronynak gatyája lenne, az lenne a legnagyobb gyerek a faluban.
:D :D :roll:
Na akkor erről ennyit....

TAmás! Normálisan megkérdeztelek,válaszolj....mert annyira tesem lehetsz szűklátókörű,h azt hidd,sosem érünk el jó eredményt,és nem jutunk ki világeseményre...ezekben a srácokban benne van! Nem most azonnal,de amit eddig nyújtanak simán arra enged következtetni,h ők képesek megcsinálni!

Szóval ismét megkérdem,ha ott tartunk,igen HA,de ne emögé bújj el,akkor milyen érzésekkel fogsz szurkolni értük majd egy Vb-én,vagy EB-n,ha te tudod a legjobban,h addig meg magasról tettél rájuk,és még azokat is leszóltad,akik csak bíztak bennük,és a rossz időkben is mellettük álltak....a kérdés egyszerű! Nem kitérő választ szeretnék Tőled,hanem őszintét! Vagy ez nagy kérés?
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.10.19. 19:30:09

Mr. Master!
El kell keserítselek. Amíg nem zárnak ki a fórumról, addig el kell viselned idegesítő jelenlétemet. A népharag pedig nem izgat túlságosan, mivel a tények az esetek döntő hányadában engem igazoltak - még ha ez Neked nem is tetszik. Mint ahogy korábbról idéztél is engem: szabad ország, szabad a véleménynyilvánítás. Ehhez tartom magam én is, ehhez tartsd magad Te is.
Kép
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.10.19. 19:19:58

Zozzy 5 írta:
Vito írta:
2. Miki: a "ha"-val kezdődő mondatoknak nincs létjogosultsága - ha a templomtoronynak gatyája lenne, az lenne a legnagyobb gyerek a faluban.
Viszont ezt akkor is vedd figyelembe, amikor leírod, hogy "ha xy ellenfél játékosa belőtte volna a helyzetét, akkor megint sehol se lettünk volna" :wink:
Minthogy ugyanezt meg is tetted ugyanabban a hozzászólásodban pár sorral feljebb, ilyen kontextusban, hogy "ha nem lőttük volna a be a tizit, unalmas 0-0 lett volna..." Bagoly mondja verébnek. Neked egyébként jó, hogy magadra zúdítod a népharagot, mert engem kifejezetten idegesít a jelenléted már ne haragudj, báki mondhat bármit, te csak azértis az ellenkezőjét bizonygatod lekezelő beképzelt módon. Ne sértődj meg, "szabad országban vagyunk, és szabad véleménynyílvánítási jogunk van, a demokrácia alaptézisei alapján", vagy nemtom hogy fogalmaztad... Szóval próbálj meg normális beszélgetőpartnerré degradálódni és nem gerjeszteni a pökhendi stílusoddal a feszültséget...

Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.10.19. 19:11:28

Vito írta:a mai magyar válogatottban játszó focisták nem azok, akik az elmúlt 20 évben annyi fájdalmat okoztak Neked (nekünk) és utána röhögtek a markukba.
ez egy fiatal, új generáció, akik semmit sem tettek azért, hogy ne érdemeljenek bizalmat Tőlünk, szurkolóktól.
sőt!

nem fogok Juhászra, Fülöpre, Gerára, Vassra haragudni és nem fogok pálcát törni felettük azért, mert anno a Sebők Vili félék húzták az idegeimet.
Így van, ennyi a lényeg, én is ezt írtam.
Viszont ezt akkor is vedd figyelembe, amikor leírod, hogy "ha xy ellenfél játékosa belőtte volna a helyzetét, akkor megint sehol se lettünk volna" :wink:
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.10.19. 19:00:23

Na majd te is megtérsz Tamás 3-4 meccsen belül, mert látni fogod, hogy ez a csapat igenis viszi majd valamire!!!
mrmonster
Entrenador del Barça

2007.10.19. 18:32:21

varga tamás írta:Majd ha eredményeket, értékelhető eredményeket tesznek le a nemzet nagy, közös asztalára, akkor fordulhatnak hozzám bizalomért, szurkolásért, szorításért. Addig, nem.
Majd szólsz, ha mondjuk Priskin, vagy Vass bekopognak hozzád, hogy "hé, Tamás, kérlek bízz bennünk, jók vagyunk!"? Lécci szólj már majd, ok?
Amúgy én is a pesszimistábbak között vagyok, de én úgy látom, fejlődés tapasztalható, ha nem is a magyar focit tekintve, de a mai válogatottat tekintve mindenképp. A középpályánk nagyon jó, Gera és Hajnal személyében pedig elég pengés osztogatóink vannak. Kíváncsi vagyok a továbbiakra.
Előre a TITOlusokért!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.10.19. 18:25:27

barca99 írta:Tamás! Azt mondod nem érdekelnek a bari meccsek. Ha neadjisten, kedden kapunk egy hármast Lengyelország B-től, ideálltál volna, hogy kiállj a válogatott mellett, mert ez csak egy jelentéktelen barátságos mérkőzés volt? :roll: Mondtad volna, hogy ez nem számít, vagy "én megmondtam..."?
Sajnálom, hogy nem értjük egymást. A brátságos meccsek eredményei nem számítanak, ha győzünk, akkor sem, ha nyerünk akkor sem. Nem jegyzik azokat sehol. Legalábbis, én nem.
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2007.10.19. 18:19:28

Tamás! Azt mondod nem érdekelnek a bari meccsek. Ha neadjisten, kedden kapunk egy hármast Lengyelország B-től, ideálltál volna, hogy kiállj a válogatott mellett, mert ez csak egy jelentéktelen barátságos mérkőzés volt? :roll: Mondtad volna, hogy ez nem számít, vagy "én megmondtam..."?
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.10.19. 18:06:30

Úgy látom, itt a legtöbben nem értik, vagy nem akarják érteni a lényeget. Nem mi, szurkolók vagyunk a magyar válogatottért, hanem ők vannak értünk. Az elmúlt 20 év eredménytelensége, gyalázatossága után nem mi tartozunk a magyar válogatottnak, hanem ők tartoznak nekünk. Mi, én is, megadtam nekik a bizalmat, szurkoltam nekik, sírtam, ha kikaptak, és ők szemközt röhögtek. Engem érdekelt, izagott a magyar válogatott eredménye, játéka, sorsa - akik ebből éltek/élnek - mégpedig kiskirály módjára - azokat nem. Most pedig 4-5 meccs néhol javuló játéka láttán, nem fogok előttük hanyatt esni, nem fogom őket ajnározni. Majd ha eredményeket, értékelhető eredményeket tesznek le a nemzet nagy, közös asztalára, akkor fordulhatnak hozzám bizalomért, szurkolásért, szorításért. Addig, nem. És ez nem magyar-ellenesség, vagy nem szeretem a Hazám kérdése, ez ettől teljesen független. Előbb bizonyítsanak, utána tartsák a markukat. 21 évet nem ellensúlyoz egy-két jobb meccs.
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2007.10.19. 17:21:53

a mai magyar válogatottban játszó focisták nem azok, akik az elmúlt 20 évben annyi fájdalmat okoztak Neked (nekünk) és utána röhögtek a markukba.
ez egy fiatal, új generáció, akik semmit sem tettek azért, hogy ne érdemeljenek bizalmat Tőlünk, szurkolóktól.
sőt!

nem fogok Juhászra, Fülöpre, Gerára, Vassra haragudni és nem fogok pálcát törni felettük azért, mert anno a Sebők Vili félék húzták az idegeimet.

a szurkoló, az szurkoló marad, amit Tamás leírt:
Engem akkor győz meg a csapat, ill. Ti, ha egy 12 meccses tétre menő sorozat végén a továbbjutást érő helyek valamelyikén végez a csapat.
azt sokkal inkább a játékosoknak kell megfogadniuk. ők nem lehetnek jóllakottak egy Málta, vagy egy Bosznia elleni győzelemtől.

hajrá magyarok!
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.10.19. 17:18:15

varga tamás írta:Mr. Master!
Azért a Barcelona és a magyar válogatott között van egy hatalmas, ma áthidalhatatlannak tűnő különbség. Míg a katalánok játsszák a futballt, a magyarok max. ugatják.
Bennem semmi nihilizmus sincs, bár a magyarfoci majdnem egyenlő a semmivel. Nálam szakavatottabb emberek is hasonló véleményen vannak, és nem hinném, hogy egyedül vagyok a véleményemmel.
Azt hiszem ezredik alkalommal sem sikerül felfognod más ember (jelen esetben az személyem) mondanivalóját, pedig ahogy mondod, már mnem vagy fiatal. Nos, akkor elmondom, hogy a magyar válogatott szerintem sem egy világverő alakulat (egyhamar nem is lesznek, talán sohasem...), de ők a MAGYAR VÁLOGATOTT :!: Érted :?: Ez pedig egy MAGYAROKNAK szóló LABDARÚGÁS témájú fórum, és mint olyan, drukkolni szoktunk a hazánknak. Azt mondod te is a fiadnak, hogy "ne törd magad össze fiam, úgysem viszed soha semmire az életben, olyan maradsz, mint az apád!"?

Válasz küldése