Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ne engem kérdezz!Sharkinho írta:De most komolyan. Nem szeretnék beleszólni, de mire jó ez az egész![]()
Én is megvacsoráztam, mégsem mnetem el a honlapról.ozsimiki írta:Ez most nem is kicsit gyerekes volt Tőledvarga tamás írta:Miki!
Sajnálattal látom, hogy inkább elmentél a honlapról, minthogy 5 percet várj. Ez csak egyet bizonyít![]()
![]()
Mert talán vacsorázni a kedvesemmel még lehet,nem?
Ez most nem is kicsit gyerekes volt Tőledvarga tamás írta:Miki!
Sajnálattal látom, hogy inkább elmentél a honlapról, minthogy 5 percet várj. Ez csak egyet bizonyít
Kedves Miki!ozsimiki írta:Én meg arra Téged,hogy méltóztass válaszolni egy egyszerű kérdésemre....Ha nem teszed,az csak egyet bizonyít....
Ó, nagy Mr. Master, te polihisztor, korunk hérosza. Ki vagyok én Hozzád képest, aki halandó létemre nem értek meg semmit, felfogni sem tudok semmit, egyszóval: hülye vagyok. Még szerencse, hogy Te olyan okos vagy.Mr. Master írta:Őszinte választ szokott adni. Sajnos csak a kérdést képtelen felfogni az esetek kilencvenöt százalékában...
Nekem nem kell bemutatni,eleget vitáztam már vele..de szerintem felfogja,csak kellemtlen legtöbbször,azért más választ ad,mint ami maga a kérdés...remélem most rámcáfol...nos?Mr. Master írta:Őszinte választ szokott adni. Sajnos csak a kérdést képtelen felfogni az esetek kilencvenöt százalékában...
barca99 írta:varga tamás írta:1. [...]Ha pedig nincs a tizenegyes, a vége 0-0. [...]
2. Miki: a "ha"-val kezdődő mondatoknak nincs létjogosultsága - ha a templomtoronynak gatyája lenne, az lenne a legnagyobb gyerek a faluban.
Minthogy ugyanezt meg is tetted ugyanabban a hozzászólásodban pár sorral feljebb, ilyen kontextusban, hogy "ha nem lőttük volna a be a tizit, unalmas 0-0 lett volna..." Bagoly mondja verébnek. Neked egyébként jó, hogy magadra zúdítod a népharagot, mert engem kifejezetten idegesít a jelenléted már ne haragudj, báki mondhat bármit, te csak azértis az ellenkezőjét bizonygatod lekezelő beképzelt módon. Ne sértődj meg, "szabad országban vagyunk, és szabad véleménynyílvánítási jogunk van, a demokrácia alaptézisei alapján", vagy nemtom hogy fogalmaztad... Szóval próbálj meg normális beszélgetőpartnerré degradálódni és nem gerjeszteni a pökhendi stílusoddal a feszültséget...Zozzy 5 írta:Vito írta:Viszont ezt akkor is vedd figyelembe, amikor leírod, hogy "ha xy ellenfél játékosa belőtte volna a helyzetét, akkor megint sehol se lettünk volna"2. Miki: a "ha"-val kezdődő mondatoknak nincs létjogosultsága - ha a templomtoronynak gatyája lenne, az lenne a legnagyobb gyerek a faluban.
Így van, ennyi a lényeg, én is ezt írtam.Vito írta:a mai magyar válogatottban játszó focisták nem azok, akik az elmúlt 20 évben annyi fájdalmat okoztak Neked (nekünk) és utána röhögtek a markukba.
ez egy fiatal, új generáció, akik semmit sem tettek azért, hogy ne érdemeljenek bizalmat Tőlünk, szurkolóktól.
sőt!
nem fogok Juhászra, Fülöpre, Gerára, Vassra haragudni és nem fogok pálcát törni felettük azért, mert anno a Sebők Vili félék húzták az idegeimet.
Viszont ezt akkor is vedd figyelembe, amikor leírod, hogy "ha xy ellenfél játékosa belőtte volna a helyzetét, akkor megint sehol se lettünk volna"2. Miki: a "ha"-val kezdődő mondatoknak nincs létjogosultsága - ha a templomtoronynak gatyája lenne, az lenne a legnagyobb gyerek a faluban.
Majd szólsz, ha mondjuk Priskin, vagy Vass bekopognak hozzád, hogy "hé, Tamás, kérlek bízz bennünk, jók vagyunk!"? Lécci szólj már majd, ok?varga tamás írta:Majd ha eredményeket, értékelhető eredményeket tesznek le a nemzet nagy, közös asztalára, akkor fordulhatnak hozzám bizalomért, szurkolásért, szorításért. Addig, nem.
Sajnálom, hogy nem értjük egymást. A brátságos meccsek eredményei nem számítanak, ha győzünk, akkor sem, ha nyerünk akkor sem. Nem jegyzik azokat sehol. Legalábbis, én nem.barca99 írta:Tamás! Azt mondod nem érdekelnek a bari meccsek. Ha neadjisten, kedden kapunk egy hármast Lengyelország B-től, ideálltál volna, hogy kiállj a válogatott mellett, mert ez csak egy jelentéktelen barátságos mérkőzés volt?Mondtad volna, hogy ez nem számít, vagy "én megmondtam..."?
azt sokkal inkább a játékosoknak kell megfogadniuk. ők nem lehetnek jóllakottak egy Málta, vagy egy Bosznia elleni győzelemtől.Engem akkor győz meg a csapat, ill. Ti, ha egy 12 meccses tétre menő sorozat végén a továbbjutást érő helyek valamelyikén végez a csapat.
Azt hiszem ezredik alkalommal sem sikerül felfognod más ember (jelen esetben az személyem) mondanivalóját, pedig ahogy mondod, már mnem vagy fiatal. Nos, akkor elmondom, hogy a magyar válogatott szerintem sem egy világverő alakulat (egyhamar nem is lesznek, talán sohasem...), de ők a MAGYAR VÁLOGATOTTvarga tamás írta:Mr. Master!
Azért a Barcelona és a magyar válogatott között van egy hatalmas, ma áthidalhatatlannak tűnő különbség. Míg a katalánok játsszák a futballt, a magyarok max. ugatják.
Bennem semmi nihilizmus sincs, bár a magyarfoci majdnem egyenlő a semmivel. Nálam szakavatottabb emberek is hasonló véleményen vannak, és nem hinném, hogy egyedül vagyok a véleményemmel.