Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
R.I.P.lui1698 írta:Awful news coming out of Germany: VfL Wolfsburg's Junior Malanda has tragically died in a car crash. He was only 20-years-old. RIP - The SPORT Bible
A francba!lui1698 írta:Awful news coming out of Germany: VfL Wolfsburg's Junior Malanda has tragically died in a car crash. He was only 20-years-old. RIP - The SPORT Bible
Nem nagyon követem a Dortmund bajnokijait, de a Hoffenheim ellenit megnéztem. A Borussiában újra játszott Hummels, meg Gündogan is kezdi visszanyerni formáját. Ez a kettő már elég is volt a győzelemhez. Szóval a kérdésedre úgy tűnik ez a válasz, pár vezérfigura hiányát sínylették meg.MQuC írta:De mi az ok?
Ennyire betett nekik a sok sérülés?
Az. Ő egy kicsit Guardiola áldozata...MessiCesc írta:Nem igazán jövök rá hogy Boateng mellett ki a másik kh? Alaba?
És a gólt Benatia mellől fejelte Reus..Leon írta:Reus góljával vezet a Dortmund!![]()
Ahhoz képest,hogy évről-évre gusztustalan módon lerabolja őket a Bayern a nagyok ellen még mindig jók (pl a Bl-ben is)!
Jó a beszámoló, sajnos tegnap nem láttam a meccsüket.danianevem írta:Nyert a Hoffenheim!![]()
![]()
Kellerrel az volt a gond, hogy kizárólag az egycsatáros játékot erőltette. Semmivel nem volt jobb a focijuk tavaly, mint most.danianevem írta: Keller sok mindenért hibáztatható, de tavaly Huntelaarral szintekkel volt jobb a támadójátékuk. Szalai anno jól kapta el a fonalat, de nagyon beleszürkült a Schalkéban.
A Hoffenheim előtt meg le a kalappal, ilyen szép nyílt focit régen láttam. Azt hiszem pont ezen a fórumon ajánlották őket, hát most néztem végig először egy meccsüket, nem bántam meg, sőt. Bőven rászolgáltak a győzelemre, a 3 támadó középpályásuk hihetetlenül jól érzi egymást, szerencsére Ádám is be tudta vonni magát a játékba és ő is jól mozgott.