Serie A / Coppa Italia
-
- aka Game90
Totti selfie:
KATT
KATT
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Lehet, de szerintem a srác csak így akarta finoman a tudtára adni, hogy ne pofázz már onnan a kispad mellől annyit.lui1698 írta:Akkor most Messi kirúgatta Mancini-t is?

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
Lehozták x-re. 

"Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt." Simeone
- visca el barca
- Presidente del Barça
két ilyen lúzer gólt kapni... mindkétszer ott állt 3 védő és csak nézték ahogy elmegy a labda közöttük... 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- danianevem
- Entrenador del Barça
Grande Totti.
Azért felhívnám a figyelmet Strootman bácsira is, nagyon örülnék, ha valahogy le tudná igazolni a csapat. Úgy tűnik lassan sikerül belelendülnie a sérülése után.
A gól
A gólöröm
szerk.: közben rájöttem, hogy magát a selfiet keresed. Még nem találtam sehol.

Azért felhívnám a figyelmet Strootman bácsira is, nagyon örülnék, ha valahogy le tudná igazolni a csapat. Úgy tűnik lassan sikerül belelendülnie a sérülése után.
Na ezt így nem igazán értem.lui1698 írta:Kép nincs fent valahol amúgy?

A gól
A gólöröm
szerk.: közben rájöttem, hogy magát a selfiet keresed. Még nem találtam sehol.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Ezért egy Totti-nak sárgát adni egyenlő lett volna a halálos ítélettel a bíró részéről.Alcantara írta:Óriási fazon!!! Mindezt megúszta sárga lap nélkül.PCsabi írta:Legend!
És nyomatott egy selfie-t
Kép nincs fent valahol amúgy?

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Óriási fazon!!! Mindezt megúszta sárga lap nélkül.PCsabi írta:Legend!

-
- aka Game90
Legend!

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
- lui1698
- Llegenda del Barça
Ma 15:00-tól Derby di Roma!
Ha amúgy nem lenne hatalmas presztízse a meccsnek, most emeli a hangulatot, hogy a Roma csak egy pontra van a listavezető Juventus-tól, aki ma Nápolyban játszik, szóval ha jól alakulnak a dolgok García-ék átvehetik a vezetést is a torinóiaktól.
A Lazio-nak pedig 30 pontja van, amivel harmadik, viszont egyenlő pontszámban a negyedik Napoli-val. Szóval az ő számukra is nagyon fontos ez a mai meccs.
Egyébként is szeretem ezeket a derbiket, de a mai szerintem különösen parázs meccsnek néz ki.
Én remélem a végén a Roma örülhet, szorítok nekik, hogy meglegyen a bajnoki cím, már csak az öreg miatt is.
Ha amúgy nem lenne hatalmas presztízse a meccsnek, most emeli a hangulatot, hogy a Roma csak egy pontra van a listavezető Juventus-tól, aki ma Nápolyban játszik, szóval ha jól alakulnak a dolgok García-ék átvehetik a vezetést is a torinóiaktól.
A Lazio-nak pedig 30 pontja van, amivel harmadik, viszont egyenlő pontszámban a negyedik Napoli-val. Szóval az ő számukra is nagyon fontos ez a mai meccs.
Egyébként is szeretem ezeket a derbiket, de a mai szerintem különösen parázs meccsnek néz ki.
Én remélem a végén a Roma örülhet, szorítok nekik, hogy meglegyen a bajnoki cím, már csak az öreg miatt is.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Be akartak csak kerülni a Corriere dello Sport holnapi számába szerintem...palesz77 írta:Akkor azért van még mit csiszolni rajta..lui1698 írta:Ez kérlek a totális futball, vagyis a 0-0-10! Ez jövő, állítólag mi már ezt gyakoroljuk tegnap óta.
Közben már három a hátrány.De amúgy tényleg, ez mi volt? Rögtön 10 emberrel előrefutottak középkezdésből, hátha?

- lui1698
- Llegenda del Barça
Szerintem kezdőrúgáshoz álltak csak fel így, gondolom ilyen lelki terror akart lenni, mint a haka az Új-Zélandi rögbiseknél. 
Kapura lövés: Lazio-20 Samp-2

Kapura lövés: Lazio-20 Samp-2

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Akkor azért van még mit csiszolni rajta..lui1698 írta:Ez kérlek a totális futball, vagyis a 0-0-10! Ez jövő, állítólag mi már ezt gyakoroljuk tegnap óta.
Közben már három a hátrány.

- lui1698
- Llegenda del Barça
Ez kérlek a totális futball, vagyis a 0-0-10! Ez jövő, állítólag mi már ezt gyakoroljuk tegnap óta.hank1ee írta:Ez mi, kötélhúzás??

Közben már három a hátrány. Ez a Felipe Anderson nem egy rossz játékos a Lazio-ban. Ma egy gólnál és két asszisztnál jár.

Ez mi, kötélhúzás??lui1698 írta:Samp felállása a Lazio ellen.... csak LE meg ne lássa.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 396bbbd76d" target="_blank ... f3919b73fc
Amúgy félidőben kettővel ment a Lazio, szóval úgy néz ki nem ijedtek meg.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Samp felállása a Lazio ellen.... csak LE meg ne lássa. 
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... f3919b73fc" target="_blank

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... f3919b73fc" target="_blank

-
- Capitá del Barça
Hali!Barcaforever írta:Április elején Róma utazunk, pontosan ápr2-5 és megnéztem a naptárt és pont bele fogok esni egy Roma-Napoli meccsbe.A párom is nagyon örül.
![]()
![]()
Szóval ketten kimegyünk a meccsre, de vki tud vmit mondani nekem a jegyekről?Meccs előtti napokon lehet ott venni, kell esetleg vmi kártya vagy meg kell vennem irodától?
2012.08 hó- ban voltam Rómában és Roma-Catania nyitó bajnokira akartam kimenni a nejemmel. A helyzet az, hogy útlevelet kell bemutatnod mikor veszed a jegyeket és után úgy tudom a Stadio-hoz is vinni kell. Azért írom, hogy úgy tudom, mert mi nem emntünk ki végül. Csöppet meg akartak vezetni.

-
- Llegenda del Barça
Barcaforever írta:Április elején Róma utazunk, pontosan ápr2-5 és megnéztem a naptárt és pont bele fogok esni egy Roma-Napoli meccsbe.A párom is nagyon örül.
![]()
![]()
Szóval ketten kimegyünk a meccsre, de vki tud vmit mondani nekem a jegyekről?Meccs előtti napokon lehet ott venni, kell esetleg vmi kártya vagy meg kell vennem irodától?
Tökéletes élményben lesz részetek, de azért okosan, mert a napoletanok nem hárman szoktak idegenbe járkálni, és gondolom, fűti őket a bizonyítási vágy a legutóbbi római kupadöntős szitu után, amikor lelőttek közülük kettőt, akik egyébként előtte véresre verték a lövő (történetesen ASR szurkoló) embert, aki ezért védekezett így. de lehet, h ahogy rómaiak sem mehettek nápolyba ősszel a bajnokira, úgy ők sem mehetnek a fővárosba. mindegy.
a lényeg.
Az Olimpico-n kívűl ezekben a RomaStore-okban vehettek zsugát:
ez talán a legismertebb bolt, nincs messze a Trevi-kúttól, abszolút a belváros: CENTRO STORICO – Piazza Colonna 360, Tel. 06.69200642 – Orari: 10.00/18.00
SAN GIOVANNI – Via Appia Nuova 130, Tel. 06.77590664 - Orari: 10.00/18.00
CENTOCELLE – Via V. Cesati 76-80, Tel. 06.25204327 - Orari: 10.00/13.00–15.30/18.00
TUSCOLANA – Via S. Calvino 26-30, Tel. 06.71072033 – Orari: 10.00/13.00–15.45/18.00
BUFALOTTA – Centro Comm.le “Dima”, Tel. 06.87133905 - Orari: 10.00/14.00-15.00/18.00
CASALPALOCCO – A. Comm.le “Parchi della Colombo”, Tel. 06.50911272 - Orari: 10.00/13.00-15.00/19.30.
vagy vannak még a LOTTOMATICA boltok, azokban is árulnak jegyeket, legalábbis régebben nyomták ott is. Útlevél mindenképpen legyen nálatok, hogy igazolhassátok magatokat.
ha más infó is kellene, nagyon korrekt úriemberek vannak az asroma.hu-n, sztem szívesen segítenek neked.
árak, szektorok itt: http://www.asroma.it/abbonamenti1314" target="_blank
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Április elején Róma utazunk, pontosan ápr2-5 és megnéztem a naptárt és pont bele fogok esni egy Roma-Napoli meccsbe.
A párom is nagyon örül.

Sosem nézek olasz meccset, most ezt kivételesen megnéztem. Nem volt rossz meccs, ráadásul kellő izgalommal a végére. a 9. sorozatban dőlt el büntetőkkel a tizipárbaj.lui1698 írta:Tegnap a Napoli nyerte az olasz szuperkupát a Juve ellen.
Higuain és Tevez is duplázott, végül tizikkel dőlt el a meccs, amit egyébként Katarban rendeztek.
Egy dolog biztos: Buffon még mindig zseniálisan jó kapus. hatalmasakat védett a meccsen, a tiziknél is segített a csapatán, kár, hogy a saját társa kilőtte egy esetben a stadionból is a labdát.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Tegnap a Napoli nyerte az olasz szuperkupát a Juve ellen.
Higuain és Tevez is duplázott, végül tizikkel dőlt el a meccs, amit egyébként Katarban rendeztek.

-
- Llegenda del Barça
Mivel Sylvinho topicja már archiválva lett, így ide írom:
Mancini az Interhez kinevezte maga mellé Slyvinhot, mint segítő!
Sok szerencsét neki ott!
Mancini az Interhez kinevezte maga mellé Slyvinhot, mint segítő!

Sok szerencsét neki ott!
Nem tudja valaki miért szólt a Genova-Milan meccsen a 'You never walk alone? 

Abi & Tito
- visca el barca
- Presidente del Barça
én nem tudom mi a rák folyik ott, de tavaly jó volt nézni a csapatot.. adok-kapok meccsek, sok sok győzelem, 6. hely, nagyon durván a keret sem változott... erre már megint azon idegeskedek, hogy ki ne essünk...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...