Rivaldo11 írta:Ezt a beárnyékolás dolgot imádom!

Beárnyékolja? Mit jelent ez? Vagy akkor azokat a címeket már meg sem nyerük? Vagy hogy kell ezt érteni?
A kutya sem fogja azt gondolni, hogy ez egy korszakos madrid. A perez éra előttiről sem gondolja senki, hiába nyettek két bl-t azok is. Ahhoz ugyanis nem elég nyerni... a Pep féle sikereket sem árnyékolhatja be semmi, mert bár az a csapat is "csak" két bl-t nyert, olyat adott a világnak, mint csapat még soha. Most ha nyernek még egy bl-t, mi lesz? Dobjuk ki a címeinket? Nemrég csaptuk őket a saját pályájukon, ha jó formában vagyunk, még mindig csak nyomozzák a labdát ellenünk, és nekem személy szerint ez sokkal többet számít-már a jövőre nézve is-mont hogy nyernek e bl-t, vagy sem.
Én azt gondoltam, h ez mindenkinek egyértelmű
Nem véletlenül kaparnak ennyire a játékosok meg a szurkolók sem, erőből húzzák a BL-t, bajnokságot, de a játékukból semmi nem fog megmaradni, Pep csapata sztem örökre beírta magát a memóriába, náluk is. Írtam a másik topikban, h majd akkor kezdek el aggódni, ha egy jó Barcát előznek meg. Egyébként 2012-ben elindult náluk valami, jól játszottak, mi is sokszor csak kerestük a labdát ellenük, bajnokságot nyertek és nüanszon múlt a BL is. Bárki bármit mond, Mourinhoval szakmailag léptek előre, örültem, h elküldték, mert veszélyes csapat volt, de már nekik se fért bele a portugál személyisége. Hiába most nyertek BL címeket, az egy sokkal jobb csapat volt szerintem.
Az a Pep csapat valami kultikus csapat volt, ahogy érkezett, ahogy játszottunk, ahogy búcsúzott, ahogy agyonvertük őket, a 2-6, az 5-0, ahogy SAF tehetetlenül remegett a kispadon, Iniesta gólja, a Coldplay dal, a saját nevelésekkel felálló 11. Én nem vagyok ez érzékeny gyerek, de szíventalált az a korszak. Ahogy a 90-es évek Barcája legelőször, úgy másodszorra ez, nem a mai csapatba vagyok szerelmes, azokba voltam. Anyám azt mondta, csecsemő koromban nem bőgtem annyit, mint a Pep korszak idején

Ez a foci gyerekek. És ez azóta is fáj Madridban, tudom, mert évente 1-2 alkalommal járok oda.
És ebben még benne sincs Dinho

Róla meg felesleges is pötyögni. Kapták a gyomrosokat rendesen.
Ti, fiatalok, kupákban méritek, meg izmoztok ezen, h kinek mennyi van, dehogy ez számít. Ez kb olyan, mintha a farkatokat méregetnétek, csak nem az számít, hanem az, h ki viszi el meg...ni a csajt
Még egy dolog Pephez....én nem tartom a világ legjobb edzőjének, a stílusát sem különösen kedvelem, de az azért nem véletlen, h 3 évnyi munka után a világ legkeresettebb és legjobban fizetett edzője lett 40-es évei elején. Nem tudom, ez feltűnt-e mindenkinek?!