bojler test
Amúgy Ramosék kitettek magukért megint( akit érdekel utána olvashat), természetesen ha Piqué csinálja ezt akkor sokkal szemetebb dolog..
Várom már jövőre Ramosnak megint az álszent szövegét hogy jajj mennyire gyerekes Piqué és hogy mennyire szemét dolog odaszólni az ellenfélnek bezzeg ő sosem tenne ilyet
Amúgy ezek az odaszólogatások mindkét csapatnak reklám, mert legalább addig is róluk beszél a média.
Nem baj, remélem az új edző ahányszor lelketlen játékot lát, majd levetíti a madridi ünnepléseket Ramosékkal, és meg kérdezi hogy idén is ezt szeretnék-e, mert akkor jegyet is szerez nekik.
Amúgy a szezont úgy tudnám összefoglalni, hogy Kezdő 11-ben a Barca volt jobb, viszont a Real Madrid cserepadja és elszántsága sokkal jobb volt, szóval véleményem szerint még ha lényegében mi is buktuk el, megérdemelte a RM a bajnoki címet, nagyot küzdöttek érte.
Persze én is sokat bírózok, de nem pont a Betis meg Malagán meg nem adott gól miatt ment el, hanem az ellenfél lenézése-hatalmas rotáció miatt, és a motiváció hiánya miatt.
Én őszintén szólva ilyenkor sokkal jobban szeretem a szezon indulását. Nem esélyesként megyünk a szezonnak, és sokkal nagyobb élmény trófeát nyerni úgy hogy nem címvédés meg újbóli kötelező triplázóként van beállítva a csapat.
Persze még van a Király Kupa, azt meg kell nyerni, és nem lebecsülni. Veteránabb szurkolók tudják hogy milyen amikor már egy szezonban a fő cél a Király Kupa megnyerése, és bármikor juthatunk erre a szintre, de ahhoz nagyon el kéne bénázni innen a vezetőségnek, de volt már rá példa.