2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
az eddig is kiderült, az utolsó másodperces góljaikkal.looka írta:Így még talán rosszabb is, mintha sima 1-0. Bár legalább az kiderült, hogy képesek necces meccset játszani...
Kapufát lőttek, nem tetszett a bírónak mert gólt akart így befújta. Más ötletem nincs, hogy ilyenre miért adhatott 11est, nekünk ilyenből lenne meccsenként 3...recrea írta:11-esAtya ég, van baj...
Ronci kihagyta.
azalatt kapnak még vagy 5tötBarca96 írta:Szerintem azért még korai kijelenteni, hogy vége lenne. Ha van csapat, aki sokszor problémát okozott a Realnak, akkor az a Valencia. Persze nincs rá sok esély, de még 1 óra van a meccsből.
Én ezt értem és valszeg úgy is lenne, ahogy mondod, de pont nem érdekel, hogy a Madridnak mennyit tévedtek a javukra, vagy hátrányukra ettől mi nem vagyunk előrébb, főleg utólag nem. Engem az érdekel és bosszant, hogy lehetne többünk kb 3-4 ponttal, ha az adott aktuális spori nem lett volna fogalmatlan. Tehát, hogy érthető legyek, nem a bíróra fogom a játékunkat, a hektikusságunkat a rossz formát, csak azt mondom, hogy hiányzik az a 3-4 pontocska, ami meg rajtuk ment el.recrea írta: Nem vagyok sértődős típusnem veszem támadásnak, ez csak egy vita, attól, h ugatok neked, még nincs semmi bajom Veled
Azért nincs semmi értelme bírózni, mert ide hozok egy középhülye madridistát és elmagyarázza Neked, h őket sújtották többször a sporik ebben a szezonban. Összerak egy olyan videót, amire azt mondjuk, h "huhh mennyit tévedtek a Real kárára". Mert össze lehet ilyet rakni. Ez tipikusan olyan dolog, h nézőpont kérdése, olyan, mint az a kép, amikor két ember vitázik azon, h két oldalt állva 6-ost vagy 9-est lát. Mindkettőnek igaza van, közben mégsem. Ramos esete egyik oldalon 10-15 meccs, másik oldalról meg sárga, mert nem szelte ketté Messit. A legszebb, h egyikre se tudod azt mondani, h oltári marhaság.
Matyira is reagálva, pontosan azért nem 3 meccsből áll a szezon, h ne legyen meghatározó egy-egy bírói baki, ezért van 38 meccs. 38 meccsen nincs mismásolás, magyarázkodás, akinek több pontja van, az nyer.
Hát nem egyszerű a Valencia dolga pláne ígyS.Agüero írta:Parejo is megnyerheti felőlem.MesQueUnClub írta:2 döntetlen vagy 1 vereség kell![]()
Mekkora lenne ha Munir góljával nyerne a Valencia![]()
![]()
Enzo Pérez, Zaza és Cancelo sincs a keretben amúgy...
Parejo is megnyerheti felőlem.MesQueUnClub írta:2 döntetlen vagy 1 vereség kell![]()
Mekkora lenne ha Munir góljával nyerne a Valencia![]()
Azért ezt nem mondanám. Én a Sevillaban bízom valamennyire, nagyon hektikusak, de ha a jó arcukat mutatjá van benne a pontvesztés. Az ATMA bukásával jó esélyük van a harmadik helyre, ami azért nem mindegy. Csaj jobb egy bronzérem, mint egy negyedik hely + Bl selejtezőt se szívesen játszanának. Ráadásul nem sokkal előtte játszanak a matracosokkal, ami sokat kivehet belőlük. Ez persze csak akkor számít, ha ni sem bukunk addig. De sajnos inkább egy X-et érzek.visca el barca írta:miro,
egy ellenfeleteknek sincs semmi tétje már. lentebb írtam. kiesni nem tudnak, középmezőnyből se előre se hátra, vagy fix kupa. mint az 5 csapat teljesen motiválatlan lesz