Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jött az a bizonyos gólfcbarca0827 írta:Köszi, hogy írod... 2:2...vargaakos írta:Azt hiszem mostmár nem kiabálok el semmit. 10perc alatt nem fog nyerni a real! Ma este matematikailag is bajnok a Barca!
Köszi, hogy írod... 2:2...vargaakos írta:Azt hiszem mostmár nem kiabálok el semmit. 10perc alatt nem fog nyerni a real! Ma este matematikailag is bajnok a Barca!
A Villarrealra gondolsz?Varga Tamás írta:Jó, de a Real nyerni fog.
így van, Cannavaro már gólpaszt is adott, csak nem oda ahova kelleneVarga Tamás írta:Jó, de a Real nyerni fog.Koeman írta:A X még jó, igaz??
Oh, lehet, hogy mégsemVarga Tamás írta:Jó, de a Real nyerni fog.Koeman írta:A X még jó, igaz??
szerintem az nem baj (: legalább "megdolgozunk" majd holnap a bajnoki címértVarga Tamás írta:
Jó, de a Real nyerni fog.
Jó, de a Real nyerni fog.Koeman írta:A X még jó, igaz??
Az jó még.Koeman írta:A X még jó, igaz??
Balról egy beadás ami talán kicsit lecsúszott de ez nem biztos jól nem láttam. A hosszún érkezett vki visszatette középre és aki ott állt 2méterről bepasszolta. Nem a mázlis kategória sztem.TZS írta:Szép góllal egyenlítettek legalább? Vagy vmi szokásos mázlis féle?vargaakos írta:Félek nem lesz meg ma...
1-1![]()
Szép góllal egyenlítettek legalább? Vagy vmi szokásos mázlis féle?vargaakos írta:Félek nem lesz meg ma...
1-1