Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem olyan béna gyerek a Lo Celso, csak azért nagy falat volt neki egy Real Madrid idegenben úgy, hogy még a hazai bohócmeccseken sem stabil kezdő.Alcantara írta:Lo Celso ott kezdő volt. A titkos aduásza volt a könyökvédős edzőnek. Nagyjából azt sem tudta a Bernabeuban, merre van arccal.
Nem nézted a Real-PSG meccset?Nero. írta:Nekem túl sokat nem, elso kettőről még nem is hallottam.knor írta:Lo Celso, Meza, Biglia, ez a kp mindent elmond.
A szezon ezen pontján annyi fix, hogy nem játszott két barátin Messi, meg az utolsó selejtezőjükön kijuttatta a válogatottat a VB-re. Lehet mérlegelni, hogy melyik nyom többet a latba. A VB-n meg majd meglátjuk, mit produkál.pajtai írta:Messi annyit se tett a csapatáért, hogy játszon, míg CR mindkét meccsen kezdő volt, 1 meccsen végig pályán volt és segítette a csapatát.
lássuk a Te argentin kp-s sorodatknor írta:Lo Celso, Meza, Biglia, ez a kp mindent elmond.
Nekem túl sokat nem, elso kettőről még nem is hallottam, harmadiknak ismerősen cseng a neve de nem tudom hol játszikknor írta:Lo Celso, Meza, Biglia, ez a kp mindent elmond.
Számomra az viccesebb, ha CR kap ki otthon, mintha Messi nem játszik a válogatottban, igen. De nem igazán hoz lázba egyikőjük sem a válogatottban, persze az argentinoknak szurkolok inkább, mint a luzitánoknak. Meg amúgy is, ha már választani kell, akkor a spanyolok, akik épp megverték az argentinokat.pajtai írta:persze azt tudom, hogy akkor írtad, ott a dátum. viszont a tegnapi meccs után nem volt nevetés azért gondoltam, hogy az viccesebb volt neked. ha nem akkor bocsiS.Agüero írta: Ki mondta, hogy viccesebb? A hsz-t még az argentin meccs előtt írtam.
persze azt tudom, hogy akkor írtad, ott a dátum. viszont a tegnapi meccs után nem volt nevetés azért gondoltam, hogy az viccesebb volt neked. ha nem akkor bocsiS.Agüero írta: Ki mondta, hogy viccesebb? A hsz-t még az argentin meccs előtt írtam.
Ki mondta, hogy viccesebb? A hsz-t még az argentin meccs előtt írtam.miért viccesebb az, hogy valaki a pályán segítve a csapatát kikap egy aznap jobban összerakott válogatottól, mint az, aki inkább nem is játszik mert a klubcsapata fontosabb mint a hazája?
na ez viszont fura így a tegnapi nap tükrében.S.Agüero írta:CR-ék 60 perc után 3-0-ra égnek otthon a hollandoktól.
Vele nem mertek kötekedniBarcafanTomee írta:Mondjuk Umtiti-t meg pont nem.
Szerintem de, csak mivel Barca kötődésű helyen olvastam a cikket (sport), ezért őt emelték ki. Mondjuk Umtiti-t meg pont nem.Cestus írta:Rajta kívül volt még vagy nyolc fekete a csapatban, őket nem vették észre?
Ezt azért így nem jelenteném ki. 14-ben sem volt sokkal jobb, a VB-re vhogy mégis összeálltak, igaz, akkor inkább a védekezésük volt stabil. A VB még a BL-nél is nagyobb lutri, mindig van 1-2 csapat, amelyik jól szerepel, aztán előtte meg utánna is évekig semmi.Nero. írta:Az Argentinoknak meg egy csucs Messivel is maximum a csoportkorbol valo tovabbjutas lehet a realis cel.