Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.08. 18:25:28

varga tamás írta:Miki!
Miért szerinted a s z a r hoz kéne hasonlítani a csokoládét? Mihez kéne viszonyítanom? Ne haragudj, de nekem Uganda vagy Szváziföld színvonala nem viszonyítási alap. Mert ha ezekhez viszonyítjuk magunkat, akkor bezárhatjuk azajtót, lehúzhatjuk a rolót. Ennyi pénzért nem várhatom el a színvonalat? Jogom van hozzá! Végülis az én adóforintjaim is benne vannak a magyar labdarúgásban.
Tamás!
A magyar fociban legalább 15 évig óriási hanyatlás, kizsákmányolás, színvonalcsökkenés, rablás ment végbe. Ezen nem egy mai, győztes meccs után kell vergődni. Most van egy újabb nemzedék, akiket egyenlőre érdemes megnézni, és hinni bennük. Nem voltunk valami 101esek, de ettől még nem tisztességes az 5-6 évvel ezelőtti válogatottnak beállítani őket. Nyertünk, igaz szerencsével. De ettől még ugyan úgy fejlődhetünk tovább, mint azt az olaszok elleni meccs után mondtuk.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.08. 18:25:22

Na, jól van gyerekek!
A véleményem nem változott, nem is fog. A mai meccsről a továbbiakban akkor írok, ha 'személyes támadás' érne. Ma igenis gyengék voltunk, nemcsak az Aranycsapathoz, hanem az olaszok elleni meccshez képest is. A kapura lövések száma pedig nem mérvadó. Abba még a 30 méterrel fölé szálló labdát is beleszámítják.
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2007.09.08. 18:25:15

Azért szép lett volna utolsó pillanatokban gólt kapni. Ez a Dzsudzsák mekkora egy önző állat...Két győzelem zsinorban?Kiváncsi vagyok melyik médiában hallunk előszőr a Világbajnoki címről.

Ha Törökországban pontot szerzünk akkor már én is azt mondom, hogy az már valami. Törökök hosszú idő után most játszanak ismét hazai pályán és azért ott nem semmi lesz a hangulat, majd ott kiderül.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.08. 18:22:24

Tamás, te miért akarod feltétlenül bebizonyítani hogy mi [auto_cenzúra] voltunk? :D

Nem értelek.

Antival viszont 100%-ig egyetértek.
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.09.08. 18:21:09

varga tamás írta:Egy jól játszó bosnyák válogatott elen a harmatgyenge játékot produkáló magyar csapt érdemtelen győzelmet aratott. Nekünk volt 3-4 helyzetünk, nekik hat...
Ne viccelj már, játékban messze a bosnyákok fölé nőttünk, helyzetünk is több volt, majd nézd meg a kapuralövések számát...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.08. 18:21:00

Morminho írta:
varga tamás írta:Elhiszem, hogy örömötöket lelitek abban, hogy velem minden alkalommal vitatkozzatok
Valószínúleg azér veszekedik mindenki veled, mert 2 vélermény van, van a tiéd, meg a fórum többi látogatóé :roll:
Helyesen: 'a fórum többi látogatóJÁÉ'.
Másrészt: eddig sem érdekelt mások vélemeénye, csak abban az esetben, ha igazságtartalma volt, ill. olyan ténnyel tudott előállni, ami helytálló volt. Az nem elegendő a meggyőzésemre, hogy nekünk is volt még három nagy helyzetünk, mert ez még mindig kevesebb a bosnyákokénál.
A győzelem okés, de a játék az gyalázatos volt. Azt pedig már ezerszer leírtam, hogy: az, hogy hajtanak - nem érdekel, mert az a minimum, a kötelező, ez nem erény, ez kötelesség.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.08. 18:19:46

varga tamás írta: Az ippeg fele a bosnyákok százszázalékos helyzetszámainak + egy meg nem adott büntető. Akkor az egál a minimálisan elfogadható végeredmény.
Szerencsére a fociban az eredményt nem kiszámolni szokták, hanem lejátszani :wink: Mi berugtuk, ők nem. Ennyi. Szerintem se játszottunk vmi jól, én is többet vártam volna, de a tény az, hogy nyertünk, reméljük legközelebb jobb játékkal tesszük ezt. Ennyi.
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.09.08. 18:18:50

Annak mindenképpen örülök, hogy nyertünk, méghozzá tétmeccsen! Jól játszottunk előrefelé, a helyzetkihasználás viszont katasztrofális volt :evil: Védekezésben pedig becsúsztak hibák, volt is belőle veszély rendesen... Fülöp Marci és a szerencse most megmentettek minket.

Azok mellett, akiket kiemeltetek, mindenképp dicséret illeti Gera Zolit, a második félidőben remekül játszott! Dzsudzsák ennyi lehetőségből a Lokiban 3 gólt rúgott volna, rá mérges vagyok, ráadásul hamar el is fáradt, hozni kellett volna helyette Halmosit már jóval előbb. Vass Ádám ismét remekül játszott, remélhetőleg az a poszt hosszú időre megoldódik az ő jelenltével, jó lenne, ha a Bresciában is játszana már... Feczesin kellemes meglepetés volt, néha szenzációs dolgokat csinált!

Mindent egybevetve örüljünk a 3 pontnak, voltak hibák rendesen, de a lényeg, a győzelem megvolt, ráadásul néha igen ötletes, szép játékkal nyertünk!
SZÉP VOLT FIÚK!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.08. 18:18:49

varga tamás írta:Miki!
Miért szerinted a s z a r hoz kéne hasonlítani a csokoládét? Mihez kéne viszonyítanom? Ne haragudj, de nekem Uganda vagy Szváziföld színvonala nem viszonyítási alap. Mert ha ezekhez viszonyítjuk magunkat, akkor bezárhatjuk azajtót, lehúzhatjuk a rolót. Ennyi pénzért nem várhatom el a színvonalat? Jogom van hozzá! Végülis az én adóforintjaim is benne vannak a magyar labdarúgásban.
Hát nem egy szinte legyőzhetettlen csapathoz kellene egy szinte teljesen,nemzetközileg rutintalan csapatot hasonlítani :roll: :roll: :roll: Akár tetszik akár nem,ez megérdemelt győzelem volt,és van bennük még annyi,h tovább tudjanak fejlődni :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.09.08. 18:17:51

Muszlimovics kaphatott volna legalább 4 sárgát a sok színészkedése miatt,s mégis semmit nem kapott..ütötték,vágták a bosnyákok a játékoskat,semmit nem kaptak..ugyan-ugyan..nem csak a mi javunkra tévedett a bíró.A baromarcú szurkolóikat meg remélem megbüntetik! :evil:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.08. 18:17:26

Zozzy 5 írta:
varga tamás írta:A Muszlimovicsnak 3, azaz három 100%-os ziccere volt. Nekünk mennyi?
2 minimum, plusz egy kapufa.
Az ippeg fele a bosnyákok százszázalékos helyzetszámainak + egy meg nem adott büntető. Akkor az egál a minimálisan elfogadható végeredmény.
Kép
Morminho
Entrenador del Barça

2007.09.08. 18:17:13

varga tamás írta:Elhiszem, hogy örömötöket lelitek abban, hogy velem minden alkalommal vitatkozzatok
Valószínúleg azér veszekedik mindenki veled, mert 2 vélermény van, van a tiéd, meg a fórum többi látogatóé :roll:
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.08. 18:16:04

Miki!
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.09.08. 18:16:04

De könyörgöm: Nincs olyan meccs, amely ne alakulhatna másként mit ahogyan később alakult. Nekünk nem voltak helyzeteink? A bosnyákoknak kidolgozott akcióból volt egyetlen helyzetük. A többi szerencsésen odapattant. Játékban jobbak voltunk, ha tetszik, ha nem.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Morminho
Entrenador del Barça

2007.09.08. 18:15:18

varga tamás írta:Egy jól játszó bosnyák válogatott elen a harmatgyenge játékot produkáló magyar csapt érdemtelen győzelmet aratott. Nekünk volt 3-4 helyzetünk, nekik hat, és a hatból három ezer százalékos gólhelyzet, amit kihagyni nagyobb művészet volt, mint berúgni.
A helyünkre kerültünk, az olasz meccs csak egy kisiklás, egy érzéki csalódás volt. Szerdán Isztambulba pedig a biztos vereség tudatával utazhatunk. Sajna az olasz virtus helyett a montenegrói förtelmet mutatták a játékosok. Az egyetlen dícsérhető játékosunk Dzsudzsák volt, nem is értem, mit keres még Debrecenben. Ja, és Muszlimovicsnak meg köszönjük meg. Muszlimovics volt a magyar válogatott 12. játékosa.
Egy meccset néztünk? :roll:
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.08. 18:15:03

varga tamás írta:A Muszlimovicsnak 3, azaz három 100%-os ziccere volt. Nekünk mennyi?
2 minimum, plusz egy kapufa.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.08. 18:12:52

Saviola írta:Tamás..azért erő túlzásokba esel..szerintem egészen jól játszottunk,a helyzetkihasználásunkkal vannak problémák,s volt szerencsénk is ez tény..de ilyeneket írni,mint te..pf. :roll:
Volt szerencsénk, igen ebben igazad van. És akkor még nem szóltam arról, hogy a bosnyákoknak a bíró elfelejtett megadni egy teljesen jogos büntetőt, amit az a gyenge Léderer, és a Varga Zoli is elimert. A Muszlimovicsnak 3, azaz három 100%-os ziccere volt. Nekünk mennyi?
Ne nevettessetek srácok! Elhiszem, hogy örömötöket lelitek abban, hogy velem minden alkalommal vitatkozzatok, de a sulykot nem kéne elvetni. Ha az olaszok ellen így játszottunk volna, egy hármast gurítottak volna nekünk. És most ne jöjjetek azzal, hogy az barátságos meccs volt, mert akkor nem érdekelt benneteket.
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.09.08. 18:12:24

varga tamás írta:Nem lökött vagyok, hanem realista. A reális eredmény pedig a döntetlen. Aki mást mond, az álomvilágban él. De, minek álmodni, ha ébren is jó. Nem álmodozni kell, hanem reálisan értékelni a dolgokat. Reálisan pedig nem érdemeltünk győzelmet. Le lehet ezért hülyézni, de ettől még a tény tény marad.
A TE tényed. De ez nem felel meg a valóságnak. Mindkét oldalon akadtak helyzetek, nekünk kapufánk is volt. A játék összképe alapján egy góllal jobbak voltunk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.08. 18:11:34

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem az az 1 csatár ott elöl nagyon kevés :roll: Gera elég gyenge ezen a "se ez, se az" poszton, legelől a csatárunk meg csak bírkozni tud. Felesleges Hajnalt és Gerát egyszerre játszani, 1 irányító is elég lenne. Előlre meg Priska mellé be lehetne tenni valakit, máris jobban menne a játék szerintem.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.08. 18:10:30

Tamás!

Te komolyan gondolod ezt? Most komolyan melyik meccset nézted? :D

Sztem az eredmény teljesen reális, jobbak voltunk sokkal a bosnyákoknál, és ha azokat a ziccereket belövi a srác, akkor elég igazságtalan lenne a helyzet. Nem azt mondom hogy csodálatosan játszottunk, de küzdöttünk, és meglett az eredménye.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.08. 18:10:25

varga tamás írta:
ozsimiki írta:Tamás: azért ha nemcsak én veszem észre,h néha :roll: mekkora lámaságokat írsz,abban csak lehet vmi nemde :?: :roll:
NEM.
Lényeg az önbizalom :wink: :?

Amúgy szerintem nálad az a gond,h az aranycsapathoz viszonyítasz még mindig...mert ETTŐL a Magyar csapattól,ez a játék,igenis,h JÓ,ha láttad a közelmúltban a meccseinket,akkor ezt te is beláthatod....szóval EZ a csapat Megérdemelte,és EGYENLŐRE ez NEKEM ELÉG!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.09.08. 18:10:08

Sztem te messze nem látod reálisan a dolgokat Tamás, ezt a meccset igen is megérdemelten nyerte a magyar válogatott.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.09.08. 18:09:13

Tamás..azért erő túlzásokba esel..szerintem egészen jól játszottunk,a helyzetkihasználásunkkal vannak problémák,s volt szerencsénk is ez tény..de ilyeneket írni,mint te..pf. :roll:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.08. 18:08:35

ozsimiki írta:Tamás: azért ha nemcsak én veszem észre,h néha :roll: mekkora lámaságokat írsz,abban csak lehet vmi nemde :?: :roll:
NEM.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.08. 18:08:05

Nem lökött vagyok, hanem realista. A reális eredmény pedig a döntetlen. Aki mást mond, az álomvilágban él. De, minek álmodni, ha ébren is jó. Nem álmodozni kell, hanem reálisan értékelni a dolgokat. Reálisan pedig nem érdemeltünk győzelmet. Le lehet ezért hülyézni, de ettől még a tény tény marad.
Kép
Válasz küldése