Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tamás!varga tamás írta:Miki!
Miért szerinted a s z a r hoz kéne hasonlítani a csokoládét? Mihez kéne viszonyítanom? Ne haragudj, de nekem Uganda vagy Szváziföld színvonala nem viszonyítási alap. Mert ha ezekhez viszonyítjuk magunkat, akkor bezárhatjuk azajtót, lehúzhatjuk a rolót. Ennyi pénzért nem várhatom el a színvonalat? Jogom van hozzá! Végülis az én adóforintjaim is benne vannak a magyar labdarúgásban.
Ne viccelj már, játékban messze a bosnyákok fölé nőttünk, helyzetünk is több volt, majd nézd meg a kapuralövések számát...varga tamás írta:Egy jól játszó bosnyák válogatott elen a harmatgyenge játékot produkáló magyar csapt érdemtelen győzelmet aratott. Nekünk volt 3-4 helyzetünk, nekik hat...
Helyesen: 'a fórum többi látogatóJÁÉ'.Morminho írta:Valószínúleg azér veszekedik mindenki veled, mert 2 vélermény van, van a tiéd, meg a fórum többi látogatóévarga tamás írta:Elhiszem, hogy örömötöket lelitek abban, hogy velem minden alkalommal vitatkozzatok
Szerencsére a fociban az eredményt nem kiszámolni szokták, hanem lejátszanivarga tamás írta: Az ippeg fele a bosnyákok százszázalékos helyzetszámainak + egy meg nem adott büntető. Akkor az egál a minimálisan elfogadható végeredmény.
Hát nem egy szinte legyőzhetettlen csapathoz kellene egy szinte teljesen,nemzetközileg rutintalan csapatot hasonlítanivarga tamás írta:Miki!
Miért szerinted a s z a r hoz kéne hasonlítani a csokoládét? Mihez kéne viszonyítanom? Ne haragudj, de nekem Uganda vagy Szváziföld színvonala nem viszonyítási alap. Mert ha ezekhez viszonyítjuk magunkat, akkor bezárhatjuk azajtót, lehúzhatjuk a rolót. Ennyi pénzért nem várhatom el a színvonalat? Jogom van hozzá! Végülis az én adóforintjaim is benne vannak a magyar labdarúgásban.
Az ippeg fele a bosnyákok százszázalékos helyzetszámainak + egy meg nem adott büntető. Akkor az egál a minimálisan elfogadható végeredmény.Zozzy 5 írta:2 minimum, plusz egy kapufa.varga tamás írta:A Muszlimovicsnak 3, azaz három 100%-os ziccere volt. Nekünk mennyi?
Valószínúleg azér veszekedik mindenki veled, mert 2 vélermény van, van a tiéd, meg a fórum többi látogatóévarga tamás írta:Elhiszem, hogy örömötöket lelitek abban, hogy velem minden alkalommal vitatkozzatok
Egy meccset néztünk?varga tamás írta:Egy jól játszó bosnyák válogatott elen a harmatgyenge játékot produkáló magyar csapt érdemtelen győzelmet aratott. Nekünk volt 3-4 helyzetünk, nekik hat, és a hatból három ezer százalékos gólhelyzet, amit kihagyni nagyobb művészet volt, mint berúgni.
A helyünkre kerültünk, az olasz meccs csak egy kisiklás, egy érzéki csalódás volt. Szerdán Isztambulba pedig a biztos vereség tudatával utazhatunk. Sajna az olasz virtus helyett a montenegrói förtelmet mutatták a játékosok. Az egyetlen dícsérhető játékosunk Dzsudzsák volt, nem is értem, mit keres még Debrecenben. Ja, és Muszlimovicsnak meg köszönjük meg. Muszlimovics volt a magyar válogatott 12. játékosa.
Volt szerencsénk, igen ebben igazad van. És akkor még nem szóltam arról, hogy a bosnyákoknak a bíró elfelejtett megadni egy teljesen jogos büntetőt, amit az a gyenge Léderer, és a Varga Zoli is elimert. A Muszlimovicsnak 3, azaz három 100%-os ziccere volt. Nekünk mennyi?Saviola írta:Tamás..azért erő túlzásokba esel..szerintem egészen jól játszottunk,a helyzetkihasználásunkkal vannak problémák,s volt szerencsénk is ez tény..de ilyeneket írni,mint te..pf.
A TE tényed. De ez nem felel meg a valóságnak. Mindkét oldalon akadtak helyzetek, nekünk kapufánk is volt. A játék összképe alapján egy góllal jobbak voltunk.varga tamás írta:Nem lökött vagyok, hanem realista. A reális eredmény pedig a döntetlen. Aki mást mond, az álomvilágban él. De, minek álmodni, ha ébren is jó. Nem álmodozni kell, hanem reálisan értékelni a dolgokat. Reálisan pedig nem érdemeltünk győzelmet. Le lehet ezért hülyézni, de ettől még a tény tény marad.
Lényeg az önbizalomvarga tamás írta:NEM.ozsimiki írta:Tamás: azért ha nemcsak én veszem észre,h néhamekkora lámaságokat írsz,abban csak lehet vmi nemde
![]()
NEM.ozsimiki írta:Tamás: azért ha nemcsak én veszem észre,h néhamekkora lámaságokat írsz,abban csak lehet vmi nemde
![]()