Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A német focival nincs bajom, szívesen nézem a Bayernt is. Csak maga a bajnokság elképesztően egyhangú, nincs miért-kiért izgulni.Alcantara írta:...Ajánlom például a Hoffenheim meccseit, az idén nem tudom milyen lesz a csapat, de tavaly igazi támadó focit játszottak, sok góllal. Hátul teljesen fogalmatlan védelmük van, így garantált, hogy kapnak is bőven. Amennyiben nem szurkolsz senkinek, egészen jól el lehet szórakozni abszolút semleges alapon.![]()
Én például ezért szeretem a Bundesliga meccseket, de BM meccset sosem nézek. Minek?
Ezen kívül különösen szép gólok szoktak születni a Bundásban, úgyhogy már ezért is megéri nézni. Mondjuk én nem nézem.Alcantara írta:Ne nézzél soha Bayern meccset, válasszál bármilyen más párosítást. Ezeket érdemes nézni körítés és foci szempontjából is. A nézőtéri hangulat hihetetlenül jó, a szurkolás fényévekkel jobb, mint spanyolhonban, a küzdelem a pályán egészen jónak mondható, technikailag ugyan kevésbé képzett játékosok vannak, de azok megállás nélkül hajtanak.danianevem írta:Én pont emiatt nem szeretem annyira a Bundesligát, elképesztően egyhangú a bajnokság, a Bayern hegemóniája megkérdőjelezhetetlen szokott lenni.
Ajánlom például a Hoffenheim meccseit, az idén nem tudom milyen lesz a csapat, de tavaly igazi támadó focit játszottak, sok góllal. Hátul teljesen fogalmatlan védelmük van, így garantált, hogy kapnak is bőven. Amennyiben nem szurkolsz senkinek, egészen jól el lehet szórakozni abszolút semleges alapon.![]()
Én például ezért szeretem a Bundesliga meccseket, de BM meccset sosem nézek. Minek?
Ne nézzél soha Bayern meccset, válasszál bármilyen más párosítást. Ezeket érdemes nézni körítés és foci szempontjából is. A nézőtéri hangulat hihetetlenül jó, a szurkolás fényévekkel jobb, mint spanyolhonban, a küzdelem a pályán egészen jónak mondható, technikailag ugyan kevésbé képzett játékosok vannak, de azok megállás nélkül hajtanak.danianevem írta:Én pont emiatt nem szeretem annyira a Bundesligát, elképesztően egyhangú a bajnokság, a Bayern hegemóniája megkérdőjelezhetetlen szokott lenni.
Én pont emiatt nem szeretem annyira a Bundesligát, elképesztően egyhangú a bajnokság, a Bayern hegemóniája megkérdőjelezhetetlen szokott lenni.. Aztán néha egy-két csapat fel tud nőni a feladathoz, mint most a Dortmund, de hosszú távon a bajorok az egyértelmű győztesek.zola8787 írta:Hasonló szériájuk lehet, mint annó a Lyonnak. Nyertek zsinórban vagy 7szer. Nem jó ez így, persze a München drukkereknek valószínűleg tetszik
Hasonló szériájuk lehet, mint annó a Lyonnak. Nyertek zsinórban vagy 7szer. Nem jó ez így, persze a München drukkereknek valószínűleg tetszikAlcantara írta:Ez az évad is olyan lesz, mint a tavalyi. Utcahosszal nyer a Bayern.
Egy-egy meccsen felszívja magát a Dortmund, nekik extra motiváció legyőzni a Münchent, fordított esetben csak egy kötelező meccs, amit le kell játszani.
A Bundesligában gyengült a Dortmund kerete, ráadásul jelentősen, semmit nem erősödött a Schalke, Leverkusen duó. A Gladbach eladta (szerencsére) a legjobb játékosát.
A többi meg szót sem érdemel bajnoki cím szempontjából.
Nincs komoly ellenállás egy csapat részéről sem. Néha-néha lehetnek fellángolások, de a BM kerete olyan mély, hogy különösebb hullámvölgy nélkül begyűjtik tavasz elejére a salátástálat.
Igazi egypólusú bajnokság lett az utóbbi években.
Mert ennyit tud Pep.danianevem írta:Dortmund - Bayern 2:0 (német szuperkupa)
Őszintén nem értem Guardiolát, láthatóan a pályán lévők felének teljesen idegen ez a stílus , a másik fele meg a felállással bajlódott (3-4-3). Az itt elért sikerei mellett érthető, hogy megpróbálkozik Münchenben is a saját felfogásával, de sem az ottani futballkultúra, sem pedig a rendelkezésére álló keret nem alkalmas rá... Lewandowski a Heynckes csapatában az utolsó, még hiányzó láncszeme lett volna, a Pep-féle csapatban viszont teljesen posztidegenül mozgott.
A 4-2-3-1 annyira adná magát, de egyszerűen nem akar visszaállni rá... Pedig tavasszal saját bőrén is meg kellett tapasztalnia, hogy a jól kontrázó ellenfelek már ismerik a taktikája gyenge pontjait. Egyre inkább úgy tűnik, hogy az itteni sikereinek alapját adó eszme lesz az ottani veszte...
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... us-2339985" target="_blankMQuC írta:Wiese kigyúrta magát. 119 lett. Az elég szép fizikumváltozás, kevesebb, mint fél év alatt. Tudom, hogy pénz és idő is rendelkezésére áll, meg pihenni is tud eleget, de szkeptikus vagyok![]()
Szintol esetleg?
Az is csoda, hogy ezzel a mentalitással egyáltalán szóba álltak vele Németországban.zola8787 írta:http://www.nemzetisport.hu/nsotv_labdar ... ni-2338257
Ja nagy tapló ez a Bajner gyerek :S Már most akkora arca van, hogy huhh. A nyilatkozat vége ami szíven szúrt. Oké, hogy tojik az MB1-re, de azért, hogy a válogatott sem érdekli, na ezek után a franc se hívná be... Mondjuk kb 30 meccsen lőtt 3 gólt és kijelenti, hogy 1 percet sem akar tovább ott játszani, mert már kinőtte...
zola8787 írta:http://www.nemzetisport.hu/nsotv_labdar ... ni-2338257
Ja nagy tapló ez a Bajner gyerek :S Már most akkora arca van, hogy huhh. A nyilatkozat vége ami szíven szúrt. Oké, hogy tojik az MB1-re, de azért, hogy a válogatott sem érdekli, na ezek után a franc se hívná be... Mondjuk kb 30 meccsen lőtt 3 gólt és kijelenti, hogy 1 percet sem akar tovább ott játszani, mert már kinőtte...
Perszre, ezt csuklóból könnyű rányomni, mert messze volt. Viszont ha megnézed tényleg szemből, látszik milyen irányváltoztatások voltak abban a lövésben. Elindult jobbra, aztán a végén visszacsapódott balra, rádásul erő is volt benne dögivel, így azért ez menti a kapust szerintem. Ezek a mai lasztik nem épp kapusbarátok, itt is látszik miértmessideco írta:Simán kapushiba szerintem. Onnan nem illik gólt kapni.