Bundesliga / DFB Pokal

Foci a Barçán kívül
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2014.08.24. 09:20:08

S.Agüero írta:
PCsabi írta:Marco Reus has already has a deal with Bayern Munich for next season. [Mundo Deportivo]
Undorító ez a Bayern... :roll:
Miért lenne undorító?
Egy német csapatról van szó, és Reus az egyik legjobb német játékos. Naná, hogy szeretnék megszerezni. Ráadásul ezzel gyengítik az egyik riválisukat is. a Bayern számára tökéletes megoldás. (Feltéve ha igaz a sztori egyáltalán.)
Inkább a Dortmundnak kellene elgondolkodnia azon, hogy miért is esnek minden nyáron ugyanabba a hibába? Szerintem Hummels is vissza fog térni előbb-utóbb a Bayernhez.

Amúgy ha feltűnik egy-egy jó játékos a spanyol ligában, akkor egyből megpróbál lecsapni rá a Barca/Real páros. Ugyanaz a szitu. (Lásd Mathieu :mrgreen: )
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.08.24. 05:32:48

S.Agüero írta:
PCsabi írta:Marco Reus has already has a deal with Bayern Munich for next season. [Mundo Deportivo]
Dortmund a hülye hogy ezt hagyják, illetve a szövetség hogy nem tesz ez ellen semmit.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MatyiG
Adminisztrátor

2014.08.24. 03:18:16

PCsabi
aka Game90

2014.08.23. 22:27:23

Marco Reus has already has a deal with Bayern Munich for next season. [Mundo Deportivo]
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
mess2009
Director del Fútbol

2014.08.23. 20:42:18

Alcantara írta:Dortmundot lesimázták otthon kezdésnek.

Megszületett a Bundesliga történetének leggyorsabb gólja: 7 (!!!) másodpercben. =D>

Ez a Dortmund nagyon messze van egyelőre attól, amit megszerettek sokan.

Szalai megszerezte első meccsén az első gólját Hoffenheimben. =D>
láttam a Dortmund két meccsét és az az érzésem,ezzel az Immobilével nagyon befürödtek! nemcsak, hogy lassú de nem is lát a pályán, elképesztően rossz megoldásokat választ és nem is gólveszélyesek a megmozdulásai....persze az is tény, hogy erősen tartalékosak még de így bizony a Bayern (Guardiola) máris röhög a markába...
Alcantara
Director del Fútbol

2014.08.23. 20:28:45

Dortmundot lesimázták otthon kezdésnek.

Megszületett a Bundesliga történetének leggyorsabb gólja: 7 (!!!) másodpercben. =D>

Ez a Dortmund nagyon messze van egyelőre attól, amit megszerettek sokan.

Szalai megszerezte első meccsén az első gólját Hoffenheimben. =D>
Alcantara
Director del Fútbol

2014.08.23. 11:30:36

Végre bekezdenek itt is.
Rögtön egy jó kis rangadó: Dortmund-Leverkusen! Két jó kis masszív csapat játéka.
danianevem
Entrenador del Barça

2014.08.16. 20:53:14

Alcantara írta:...Ajánlom például a Hoffenheim meccseit, az idén nem tudom milyen lesz a csapat, de tavaly igazi támadó focit játszottak, sok góllal. Hátul teljesen fogalmatlan védelmük van, így garantált, hogy kapnak is bőven. Amennyiben nem szurkolsz senkinek, egészen jól el lehet szórakozni abszolút semleges alapon. :lol:
Én például ezért szeretem a Bundesliga meccseket, de BM meccset sosem nézek. Minek?
A német focival nincs bajom, szívesen nézem a Bayernt is. Csak maga a bajnokság elképesztően egyhangú, nincs miért-kiért izgulni.
Korábban például a Schaaf-féle Werdert nagyon bírtam, a mostaniak közül pedig a Dortmund áll a legközelebb a szívemhez. Elképesztően jól kontráznak, és az egyéniségeik is megvannak a jó focihoz. Meg Klopp hatalmas :D

A Hoffenheimet nem nagyon követtem, de megfogadom a tanácsod és megnézek pár meccset tőlük is. :wink:
hank1ee
Director del Fútbol

2014.08.16. 20:47:20

Alcantara írta:
danianevem írta:Én pont emiatt nem szeretem annyira a Bundesligát, elképesztően egyhangú a bajnokság, a Bayern hegemóniája megkérdőjelezhetetlen szokott lenni. :mrgreen:
Ne nézzél soha Bayern meccset, válasszál bármilyen más párosítást. Ezeket érdemes nézni körítés és foci szempontjából is. A nézőtéri hangulat hihetetlenül jó, a szurkolás fényévekkel jobb, mint spanyolhonban, a küzdelem a pályán egészen jónak mondható, technikailag ugyan kevésbé képzett játékosok vannak, de azok megállás nélkül hajtanak.
Ajánlom például a Hoffenheim meccseit, az idén nem tudom milyen lesz a csapat, de tavaly igazi támadó focit játszottak, sok góllal. Hátul teljesen fogalmatlan védelmük van, így garantált, hogy kapnak is bőven. Amennyiben nem szurkolsz senkinek, egészen jól el lehet szórakozni abszolút semleges alapon. :lol:
Én például ezért szeretem a Bundesliga meccseket, de BM meccset sosem nézek. Minek?
Ezen kívül különösen szép gólok szoktak születni a Bundásban, úgyhogy már ezért is megéri nézni. Mondjuk én nem nézem. :mrgreen:
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Alcantara
Director del Fútbol

2014.08.16. 20:38:04

danianevem írta:Én pont emiatt nem szeretem annyira a Bundesligát, elképesztően egyhangú a bajnokság, a Bayern hegemóniája megkérdőjelezhetetlen szokott lenni. :mrgreen:
Ne nézzél soha Bayern meccset, válasszál bármilyen más párosítást. Ezeket érdemes nézni körítés és foci szempontjából is. A nézőtéri hangulat hihetetlenül jó, a szurkolás fényévekkel jobb, mint spanyolhonban, a küzdelem a pályán egészen jónak mondható, technikailag ugyan kevésbé képzett játékosok vannak, de azok megállás nélkül hajtanak.
Ajánlom például a Hoffenheim meccseit, az idén nem tudom milyen lesz a csapat, de tavaly igazi támadó focit játszottak, sok góllal. Hátul teljesen fogalmatlan védelmük van, így garantált, hogy kapnak is bőven. Amennyiben nem szurkolsz senkinek, egészen jól el lehet szórakozni abszolút semleges alapon. :lol:
danianevem
Entrenador del Barça

2014.08.16. 20:17:27

zola8787 írta:Hasonló szériájuk lehet, mint annó a Lyonnak. Nyertek zsinórban vagy 7szer. Nem jó ez így, persze a München drukkereknek valószínűleg tetszik :D
Én pont emiatt nem szeretem annyira a Bundesligát, elképesztően egyhangú a bajnokság, a Bayern hegemóniája megkérdőjelezhetetlen szokott lenni.. Aztán néha egy-két csapat fel tud nőni a feladathoz, mint most a Dortmund, de hosszú távon a bajorok az egyértelmű győztesek.

A spanyolban legalább 2 nagy van, aki rivalizál egymással :mrgreen:
zola8787
Director del Fútbol

2014.08.16. 14:29:03

Alcantara írta:Ez az évad is olyan lesz, mint a tavalyi. Utcahosszal nyer a Bayern.
Egy-egy meccsen felszívja magát a Dortmund, nekik extra motiváció legyőzni a Münchent, fordított esetben csak egy kötelező meccs, amit le kell játszani.

A Bundesligában gyengült a Dortmund kerete, ráadásul jelentősen, semmit nem erősödött a Schalke, Leverkusen duó. A Gladbach eladta (szerencsére) a legjobb játékosát.
A többi meg szót sem érdemel bajnoki cím szempontjából.

Nincs komoly ellenállás egy csapat részéről sem. Néha-néha lehetnek fellángolások, de a BM kerete olyan mély, hogy különösebb hullámvölgy nélkül begyűjtik tavasz elejére a salátástálat.

Igazi egypólusú bajnokság lett az utóbbi években.
Hasonló szériájuk lehet, mint annó a Lyonnak. Nyertek zsinórban vagy 7szer. Nem jó ez így, persze a München drukkereknek valószínűleg tetszik :D
Alcantara
Director del Fútbol

2014.08.16. 14:12:50

Ez az évad is olyan lesz, mint a tavalyi. Utcahosszal nyer a Bayern.
Egy-egy meccsen felszívja magát a Dortmund, nekik extra motiváció legyőzni a Münchent, fordított esetben csak egy kötelező meccs, amit le kell játszani.

A Bundesligában gyengült a Dortmund kerete, ráadásul jelentősen, semmit nem erősödött a Schalke, Leverkusen duó. A Gladbach eladta (szerencsére) a legjobb játékosát.
A többi meg szót sem érdemel bajnoki cím szempontjából.

Nincs komoly ellenállás egy csapat részéről sem. Néha-néha lehetnek fellángolások, de a BM kerete olyan mély, hogy különösebb hullámvölgy nélkül begyűjtik tavasz elejére a salátástálat.

Igazi egypólusú bajnokság lett az utóbbi években.
Initom
Entrenador del Barça

2014.08.15. 11:53:23

Azért Pep mellett szólva a Bayern tavaly is megnyerte a Bundesligát és ott voltak a BLben is,ahol nem felejtsük ,a Realnak minden összejött !

Ez a német szuperkupa döntő...felesleges hosszútávú következtetéseket levonni,hiszen az alapcsapatból talán 8 ember volt egészséges...

Nekem is szimpatikusabb a Dortmund,de a keretük nem lesz elég arra hogy tartsák a versenyt a Bayernnel főleg ha esetleg Hummels és Reus is távozna...Lewandowski eligazolása éppen elég nagy érvágás :?
Abi & Tito
kanty
Llegenda del Barça

2014.08.13. 20:05:52

Továbbra is szimpatikus csapat a Dortmund, de nem hiszem, hogy a bajnokságban a Bayernt megtudják majd szorítani. Egyszerűen a Bayern kerete sokkal mélyebb, sokkal minőségibb.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.08.13. 20:03:57

Nem azért jöttem ide, hogy verjem a mellemet, vagy valami ilyesmi miatt, de én már először azt gondoltam, hogy a taktikája nem fog működni Németországban. A németeknek inkább a fizikai játék fekszik, nem pedig a nyolcvan passz.
Viszont idén nagyobb esélye lesz a BVB-nek megszorongatnia a BM-et, szerintem.
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2014.08.13. 19:57:41

danianevem írta:Dortmund - Bayern 2:0 (német szuperkupa)

Őszintén nem értem Guardiolát, láthatóan a pályán lévők felének teljesen idegen ez a stílus , a másik fele meg a felállással bajlódott (3-4-3). Az itt elért sikerei mellett érthető, hogy megpróbálkozik Münchenben is a saját felfogásával, de sem az ottani futballkultúra, sem pedig a rendelkezésére álló keret nem alkalmas rá... Lewandowski a Heynckes csapatában az utolsó, még hiányzó láncszeme lett volna, a Pep-féle csapatban viszont teljesen posztidegenül mozgott.

A 4-2-3-1 annyira adná magát, de egyszerűen nem akar visszaállni rá... Pedig tavasszal saját bőrén is meg kellett tapasztalnia, hogy a jól kontrázó ellenfelek már ismerik a taktikája gyenge pontjait. Egyre inkább úgy tűnik, hogy az itteni sikereinek alapját adó eszme lesz az ottani veszte... :(
Mert ennyit tud Pep.
danianevem
Entrenador del Barça

2014.08.13. 19:52:57

Dortmund - Bayern 2:0 (német szuperkupa)

Őszintén nem értem Guardiolát, láthatóan a pályán lévők felének teljesen idegen ez a stílus , a másik fele meg a felállással bajlódott (3-4-3). Az itt elért sikerei mellett érthető, hogy megpróbálkozik Münchenben is a saját felfogásával, de sem az ottani futballkultúra, sem pedig a rendelkezésére álló keret nem alkalmas rá... Lewandowski a Heynckes csapatában az utolsó, még hiányzó láncszeme lett volna, a Pep-féle csapatban viszont teljesen posztidegenül mozgott.

A 4-2-3-1 annyira adná magát, de egyszerűen nem akar visszaállni rá... Pedig tavasszal saját bőrén is meg kellett tapasztalnia, hogy a jól kontrázó ellenfelek már ismerik a taktikája gyenge pontjait. Egyre inkább úgy tűnik, hogy az itteni sikereinek alapját adó eszme lesz az ottani veszte... :(
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.08.13. 19:01:47

Eközben a BVB 1-0-ra vezet a Bayern ellen, ezzel a góllal.
Kép
AndrisBarca
Jugador del Barça

2014.08.05. 08:28:08

Dortmund: Mats Hummels 20 millió fontért a Manchester Unitedhez távozhat, helyére pedig a Liverpooltól érkezhet Tiago Ilori. (Daily Mirror)

Bayer Leverkusen: A gyógyszergyáriak egy évre kölcsönvennék a Schalke védőjét, Kyriakos Papadopoulost a védelem megerősítése érdekében. (Bild)

Frankfurt: Az Eintracht megszerezte a Real Sociedad svájci válogatott támadóját, Haris Seferovicot.

Forrás: Csakfoci.hu
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára AndrisBarca 2017.05.29. 10:45:43-kor.
-----------Liverpool--------------
-------------Barca---------------
Alcantara
Director del Fútbol

2014.06.02. 21:44:20

MQuC írta:Wiese kigyúrta magát. 119 lett. Az elég szép fizikumváltozás, kevesebb, mint fél év alatt. Tudom, hogy pénz és idő is rendelkezésére áll, meg pihenni is tud eleget, de szkeptikus vagyok :D

Szintol esetleg?
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... us-2339985" target="_blank

Szerintem valami régi NDK-s orvos volt a tanácsadója! :mrgreen:
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.06.02. 11:57:47

Wiese kigyúrta magát. 119 lett. Az elég szép fizikumváltozás, kevesebb, mint fél év alatt. Tudom, hogy pénz és idő is rendelkezésére áll, meg pihenni is tud eleget, de szkeptikus vagyok :D

Szintol esetleg?
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2014.05.25. 22:14:42

Kicsit off-téma, de a nagyobb probléma az, hogy az ekkora arc, mint Bajneré ma már egy MB3-nál kezdődik, nem is az 1-nél vagy 2-nél. Csókolgatja magát az összes a tükör előtt, közben nem tud egy egyeneset a labdába rúgni...:) Én kérek elnézést, komolyan mondom!

ON: Szép gólok születtek a bundásban is, Husztink is ott van a precíz szabadrúgásával! :)
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.05.25. 20:56:41

Best Goals of Bundesliga 2013-2014
A Spanyol bajnokság csodagóljai után után itt vannak a legszebb német találatok is.

Erre a Bajner gyerekre meg nem is tudok mit írni komolyan. Legalább önbizalomban nincs hiány.. :roll:
zola8787
Director del Fútbol

2014.05.25. 18:25:30

"Ezt a szezont fellehetett áldozni, hogy a játékom kiteljesedjen és tényleg azt mondom, hogy majdnem a tökéletesre formálódjon." :lol: :lol: :lol:
Válasz küldése