igen, hát vannak csúnya momentumok is az biztos, ezért nem is várom, h mindenki ünnepelje a ferit, dehát én csípem. az, ahogy a klubjáért harcol, nem elhanyagolható módon hűségesen már több évtizede, nem általános hozzáállás mostanában. és nem is csinálja túl szrul a dolgokat.Subinho írta:Hát... ehhez csak gratulálni tudok...Boixos írta:...Totti hatalmas nagy játékos, de azért ha nem is Ibrahimovics féle állat, de azért neki is voltak elég alattomos fejbe rugásai, két lábban beleugrásai a másikba... érdemes rákeresni a youtube-on Totti fight címen... elég sok van...
Ettől függetlenül szerintem is hatalmas játékos!!!
Serie A / Coppa Italia
-
- Llegenda del Barça
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Subinho
- Director del Fútbol
Hát... ehhez csak gratulálni tudok...Boixos írta:éppen 20 éve kezdte az eddig 235 egységnél tartó áldásos működését az as romában a FERIBÁCSI.
biztos nem sokan értünk ebben egyet, de számomra az egyik legszimpatikusabb futballistája az elmúlt húsz évnek. nálam ebbe a körbe tartozik még puyol, xavi, javier zanetti, paolo maldini, raul, damiano tommasi, ryan giggs, paul scholes és a gera zoli.
ha a fiam komolyan fog sportolni, akkor ezeket az embereket fogom neki mondani, mint lehetséges példaképeket.

Ettől függetlenül szerintem is hatalmas játékos!!!
- visca el barca
- Presidente del Barça
délelőtt én is olvastam cikket, most pont kint voltam a városban és egy 12 éves forma kiskölykön ott viritott a tavalyi galléros mez totti felirattal meg a 10essel ahogy kell. el is morzsoltam egy két könnycseppet, Mo-n ritkán lát ilyet az ember. itthon messi/cr/neymar, meg egy két régi bekem-figo és kb ennyiBoixos írta:..

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Llegenda del Barça
éppen 20 éve kezdte az eddig 235 egységnél tartó áldásos működését az as romában a FERIBÁCSI.
biztos nem sokan értünk ebben egyet, de számomra az egyik legszimpatikusabb futballistája az elmúlt húsz évnek. nálam ebbe a körbe tartozik még puyol, xavi, javier zanetti, paolo maldini, raul, damiano tommasi, ryan giggs, paul scholes és a gera zoli.
ha a fiam komolyan fog sportolni, akkor ezeket az embereket fogom neki mondani, mint lehetséges példaképeket.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- salas9
- Entrenador del Barça
Akkor én nem is rá gondoltam ezek szerintPetr írta:Montpellier-ben jatszott. Gyors es eros, megis jo a levegoben. Kelloen magabiztos, de a hiba benne van a jatekaban. A Roma csak nyerhet vele.

Rudinak azért lesz dolga egy új komplett védősort összehozni. De szerencsére akadnak rá játékosok. Kíváncsian várom mi sül ki belőle

-
- Entrenador del Barça
salas9 írta:Marseillben még jól tolta a srác (de VEB és Bence-Barca majd megmondják, tudtommal ők OM szurkolók) ám a szarkáknál Coloccini és Taylor mellett nem tudott rendesen kibontakozni. Szerintem nem rossz igazolás, ha játszik majd elegetalbicelesteX írta:Ezzel a Yanga Mbiwával jól jártunk?Nem ismerem a gyereket.
Montpellier-ben jatszott. Gyors es eros, megis jo a levegoben. Kelloen magabiztos, de a hiba benne van a jatekaban. A Roma csak nyerhet vele.
- salas9
- Entrenador del Barça
Marseillben még jól tolta a srác (de VEB és Bence-Barca majd megmondják, tudtommal ők OM szurkolók) ám a szarkáknál Coloccini és Taylor mellett nem tudott rendesen kibontakozni. Szerintem nem rossz igazolás, ha játszik majd elegetalbicelesteX írta:Ezzel a Yanga Mbiwával jól jártunk?Nem ismerem a gyereket.

- albicelesteX
- A Vadász
Ezzel a Yanga Mbiwával jól jártunk?Nem ismerem a gyereket.

-
- Llegenda del Barça
a roma úgy néz ki, szerencsére ott folytatja, ahol az előző szezont abbahagyta! amíg volt kedvük játszani nagyon meggyőzőek voltak, főleg a homlok és a ninja voltak elemükben! valahol sajnáltam a fiot, mert főleg montella miatt szimpatikusak, de most nagyon pudingok voltak...Taibi írta:Belenéztem tegnap a Roma-Fio meccsbe, egész jól játszott a fővárosi csapat, remélem idén szorosabbá teszik a Seria A-t. A (De a Juve az esélyes továbbra is magasan.)
Jól igazoltak a nyáron, mélyítette a keretét Rudi Garcia, így lesz lehetősége rotálni, amire szüksége is lesz, ha helyt akar állni hazai és nemzetközi fronton is.
A védelem kérdéses, távozott Benatia, viszont jött egy komplett védősor helyette, úgyhogy a feladat adott a manager részére. Az első próba jól sikerült.
Talán egy klasszis középcsatár hiányzik még ebből a csapatból, hogy fel tudjanak nőni a Juvéhez.
Viszont ez a Juan Iturbe nagy vétel volt, remek játékos lehet belőle (vagy már most is az?). Gyors, pörgős, jól cselez és nagyon jó a balosa.
sajnos a juventus utolérése nem biztos, h egy középcsatárral megoldódna, anyagilag és egyéb területeken is ott kellene tartani, ahol a púposok.
iturbe pedig a szezon igazolása lesz sztem is, nem véletlenül akarta elvinni a juventus. még most sem nagyon értem, h végülis hogyan kötött ki nálunk...

PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
Belenéztem tegnap a Roma-Fio meccsbe, egész jól játszott a fővárosi csapat, remélem idén szorosabbá teszik a Seria A-t. A (De a Juve az esélyes továbbra is magasan.)
Jól igazoltak a nyáron, mélyítette a keretét Rudi Garcia, így lesz lehetősége rotálni, amire szüksége is lesz, ha helyt akar állni hazai és nemzetközi fronton is.
A védelem kérdéses, távozott Benatia, viszont jött egy komplett védősor helyette, úgyhogy a feladat adott a manager részére. Az első próba jól sikerült.
Talán egy klasszis középcsatár hiányzik még ebből a csapatból, hogy fel tudjanak nőni a Juvéhez.
Viszont ez a Juan Iturbe nagy vétel volt, remek játékos lehet belőle (vagy már most is az?). Gyors, pörgős, jól cselez és nagyon jó a balosa.

- noname
- Llegenda del Barça
Alakul a Milan alakul. Adják el a Fáraót és és a kiesés ellen fognak küzdeni. Az Inter belátta h ők jelenleg nem minősülnek nagy csapatnak és nem is próbálnak sztárokat hozni.
A Milan még mindig Európa elitjében érzi magát, ezért gondolják h elit vagy volt elit csatárok majd jönnek kölcsönbe probléma nélkül.
Fel kéne ébredni.
Nagyon kezdenek emlékeztetni engem a spanyol kiscsapatokra.
Lásd Zaragoza, Depor: dicső múlt, főleg utóbbi esetében, de elfogyott a pénz és szép fokozatos leromlás követezett, végül már csak kölcsönjátékosokon éltek. Ugyanez megy a Milannal is, csak nem kölcsönjátékosok, hanem ingyen igazoltak. Alex, Essien, Rami, Menez. Előbbi 2 már ki van öregedve, Ramit egy hatalmas formaesés után adták el, Menez is létszám felettivé vált.
Ilyen igazolásokkal nem lehet újra jó csapatot építeni. Még ha véletlenül be is jutnak a BL-be, utána mi lesz? következő évben megint semmi esély. El kéne fogadni, hogy jelenleg nem mennek jól a dolgok és fiatalokra építeni. Meggyőződésem h a Milan, ha fiatalokra építene, 2-3 év Európai szünet után ismét erős lehetne.
Érdekes amúgy h egyedül a Juve volt képes a nagyok közül modernizálni magát annyira h nőjön a bevétele.
A Milan még mindig Európa elitjében érzi magát, ezért gondolják h elit vagy volt elit csatárok majd jönnek kölcsönbe probléma nélkül.
Fel kéne ébredni.
Nagyon kezdenek emlékeztetni engem a spanyol kiscsapatokra.
Lásd Zaragoza, Depor: dicső múlt, főleg utóbbi esetében, de elfogyott a pénz és szép fokozatos leromlás követezett, végül már csak kölcsönjátékosokon éltek. Ugyanez megy a Milannal is, csak nem kölcsönjátékosok, hanem ingyen igazoltak. Alex, Essien, Rami, Menez. Előbbi 2 már ki van öregedve, Ramit egy hatalmas formaesés után adták el, Menez is létszám felettivé vált.
Ilyen igazolásokkal nem lehet újra jó csapatot építeni. Még ha véletlenül be is jutnak a BL-be, utána mi lesz? következő évben megint semmi esély. El kéne fogadni, hogy jelenleg nem mennek jól a dolgok és fiatalokra építeni. Meggyőződésem h a Milan, ha fiatalokra építene, 2-3 év Európai szünet után ismét erős lehetne.
Érdekes amúgy h egyedül a Juve volt képes a nagyok közül modernizálni magát annyira h nőjön a bevétele.
A Fifa egy szégyen
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Ezt a topicot nem igazán szoktam használni, de eljött az idő.
https://www.youtube.com/watch?v=qmpK9jXzBg4
Ez a csávó elképesztően jó játékos. Hachim Mastour, a Milan felnőtt csapatának a tagja, 16 éves... Ez brutális. Azt hiszem nem kell sokat várni a következő nagy zsugásra.

https://www.youtube.com/watch?v=qmpK9jXzBg4
Ez a csávó elképesztően jó játékos. Hachim Mastour, a Milan felnőtt csapatának a tagja, 16 éves... Ez brutális. Azt hiszem nem kell sokat várni a következő nagy zsugásra.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
12000 Facebook lájk = visszatérés 
Diomansy Kamara 12000 like-ot kapott a szerződtetésére... Ezek után a Catanarazóban folytatja.
Kérdés: Én is játszhatnék a Barcában, ha kapnák mondjuk 1000000 like-ot

Diomansy Kamara 12000 like-ot kapott a szerződtetésére... Ezek után a Catanarazóban folytatja.
Kérdés: Én is játszhatnék a Barcában, ha kapnák mondjuk 1000000 like-ot

-
- Llegenda del Barça
albicelesteX írta:Nem ismerem annyira Juan Iturbe-t tényleg ér 31 millát?
a juventus elől vittük a gyereket. nagyon kellett volna a púposoknak is, de conte lelépése kicsit megkavarta ott a vizet, így esett le a romának.
benatia a bostoni gépen. remélhetőleg őt nem az ülésből fogják eladni, mint matyiőt a valencia.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- albicelesteX
- A Vadász
Nem ismerem annyira Juan Iturbe-t tényleg ér 31 millát?

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mascardi confirms that Iturbe will move to Roma for 31m.albicelesteX írta:Ha Roma normálisan erősít és nem adnak el meghatározó játékosokat..akkor most eljöhet az Ő idejük!!!
Azért ő elég jónak ígérkezhet ott.
Olasz foci, reklámértékben vesztett sokat. Elmentek a "nagy nevek", utánpótlásuk holtponton és így kevésbé vonzó a Seria A.
Én nagyon bízom benne, hogy jövőre az Inter is beletud szólni a bajnoki címért folyó versenybe.

- visca el barca
- Presidente del Barça
conte állítolag ezért ment el, mert megmondták h vidal elmegy, jövőre meg gondolom pogba is.Barcaman14 írta:Mert ezek után pláne benne van a pakliban, hogy Vidal és még pár kulcsember is a távozás mellett dönt.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Évről évre erősödött pedig a Juve Conte kezei alatt, idén talán már a BL-ben is komolyabb tényezők lehettek volna 1-2 komolyabb igazolás után, de így újra el kell kezdeniük felépíteni a csapatot Allegrivel. Mert ezek után pláne benne van a pakliban, hogy Vidal és még pár kulcsember is a távozás mellett dönt.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- visca el barca
- Presidente del Barça
bármelyik csapat most megszórná magát vhogy pénzügyileg, évekig ülhetne a trónon. azt hittem h a juvéból csinálnak valami értelmes csapatot, de így... meg ilyen morata félékkel amugy is nehéz lesz.

- danianevem
- Entrenador del Barça
Szétesőben van a Juve is... Bár nem igazán követem az olasz pontvadászatot, de mindenképp örülök, hogy a Roma újra a legerősebb(ek egyike). Utóbbi is kizárólag csak Totti miatt, egy ekkora spíler, nem is spíler, hanem ikon megérdemli, hogy egy sikeres klubban akassza fel cipőit.
- albicelesteX
- A Vadász
Ha Roma normálisan erősít és nem adnak el meghatározó játékosokat..akkor most eljöhet az Ő idejük!!! 

eddig is gyenge volt a Juve ( mármint az EL-ben meg aBL-ben ) de ígyvisca el barca írta:![]()
![]()
![]()
allegri lett az uj edző. istenem, ott még nagyobb barmok ülnek a vezetői székekben mint nálunk

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- visca el barca
- Presidente del Barça

allegri lett az uj edző. istenem, ott még nagyobb barmok ülnek a vezetői székekben mint nálunk