Legendinho írta:Jobban megnézve a Ramos öngólt, nem vagyok benne biztos, hogy Lewa lesen áll... Mert ugye mit kell nézni? Olyan testrészt, amivel érvényes gólt lehet szerezni.
Ha pont az indítás pillanatát nézzük, akkor gyanítom, hogy a paszt adó játékos jobb lába vonalban van Lewa lábával... A belinkelt képeken nem pont az indítás pillanatából vannak.
link
Tudtommal onnan kell nézni, ahonnan a passz indul és az a Bayernes teste volt, nem a lába.
Vidal nyugodtan mehetett volna ugyanúgy teljes joggal zuhanyozni, mint Javi Martinez az első meccsen, de fogjuk rá, hogy fenntartotta a chileit meg a brazilt is a pályán, de előbb Vidalt kellett volna leküldeni, nem a brazilt, majd egy lesgóllal egyenlítette a párharcot a Bayern, mert nem ért a labdába Lewa, de ment felé, nyúlt érte és ebből lett a kever-kavar.
Eddig tehát a Real oldalára nem igazán tévedtek és ezzel jött vissza a meccsbe a Bayern.
Utána jött a piros, azon nincs mit magyarázni, labda volt, de ott valljuk be, eldőlt a meccs, lesgólok ide vagy oda, ott már nem maradt esélye a Bayernnek és jöttek volna a Real gólok.
Volt itt első meccsen kamutizi is, ami meg a Bayern hibája, hogy nem használtak ki.
Hülye volt a spori rendesen, de itt volt ide-oda rendesen tévedés a párharc során, de a mutatott játêk és helyzetek alapján megérdemelte a Real sztem, csak egyszerűen nem voltak képesek lezàrni a párharcot és nagyon szoros párharc lett belőle.
Ahhoz képest meg, hogy mennyire le volt sok helyen sajnálva a Real sztem megmutatták, hogy van ott csapat rendesen, mert el voltak hordva már mindennek lassan.