Nem szeretnék az ördög ügyvédje lenni, de Kassai rengeteg bakija jól jött a bajoroknak, mert nem a saját házuk táján kell bűnbakot keresni. Szerintem ugyanis ezt a párharcot Martinez, Vidal, Carlo triónak köszönhetik. Martinez 10 perc alatt összeszedett 2 jogos sárgát, és az addig partiban lévő csapat emberhátrányba került közel egy félidőre. Vidal kihagyta a tévesen befújt tizit, ami vélhetően megtörte volna a Madridot, itt már az 5. percben jogosan besárgult, és csak a magyar bíró következetlensége tartotta pályán. Tényleg vicc, de talán az egész meccsen mutatott legtisztább szerelése miatt kapta a sárgát, de már jóval korábban mennie kellett volna zuhanyozni. Carlo meg ugyanazt csinálta, amit anno Madridban...iszonyat rosszul cserélt! Az első meccsen túl óvatosan kezdtek, a kiállítás után meg nem tudott belenyúlni a meccsbe, ha a Madrid pontosabb, vagy nem Neuer véd, akkor az már kivégzés lett volna, a második meccsen meg életveszély volt egy idegileg labilis, már az 5. percben besárguló Vidalt pályán hagyni.
Összességében Kassai hibái az egész meccset átszőtték. A fent említettek mellett Casenek is mennie kellett volna zuhizni, járt volna nekik egy tizi, és Ronaldo maradt volna 1 gólos. A játékvezetői hibák a foci részei, bár ilyen mennyiségben tényleg sok (függetlenül melyik oldal mit kér számon). A két meccs alapján megérdemelte a Madrid, bár tegnap este bármi lehetett volna. Én már hangolódtam a tizenegyesekre, rég láttam egy jó tizenegyespárbajt. Hátha ma látunk egyet, az azt jelentené, hogy lőttünk 3at!
Annyit remélek amúgy, hogy ha nyernek bl-t ha nem, akkor sem adják oda Cr-nek a aranylasztit. Akkor már kapja Ramos, mert ő tényleg rengeteg pontot hozott a reálnak idén, míg Ronaldo góljai ellenére a leggyengébb a csapatban! Amúgy meg minden annyira nekik áll most,hogy szerintem bukják bl-t az Atleti, vagy a Juve deffenzív focija kinyírja őket! Vagy mi

))