Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kár. Ha már távozik a Mainztól, megnéztem volna egy nagyobb csapat élén is mire képes.bence-barca írta:Ha már Tuchel, pont most olvastam.Barcaman14 írta: Tuchel ismét bizonyította szerintem, hogy ez egyik legjobb edző jelenleg a Bundesligában. Megvan nekik az El hely, miközben messze nem rendelkeznek olyan forrásokkal, amik ezt lehetővé tennék.
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar" target="_blank ... et-2335035
Ha már Tuchel, pont most olvastam.Barcaman14 írta: Tuchel ismét bizonyította szerintem, hogy ez egyik legjobb edző jelenleg a Bundesligában. Megvan nekik az El hely, miközben messze nem rendelkeznek olyan forrásokkal, amik ezt lehetővé tennék.
Először én is azt gondoltam, hogy kapushiba, de nézd vissza a szembe kamerából. A kapus ráállt, várta, hogy majd a kezébe hullik, aztán az utolsó 10 méternél szépen elkezdett kanyarodni. Ha nem élőbe ment volna, azt hinném, hogy egy vicces, megrendezett gól, nagyon durva ahogy elindul jobbra a laszti. Tiszta pálya ördögei csak itt azért nem lett láthatatlanmessideco írta:Simán kapushiba szerintem. Onnan nem illik gólt kapni.
Fogalmam sincs, hogy ki lenne jó edző ennek a Barcelonának. Csak annyit szeretnék, hogy aki jön, annak legyen szava, ő állítsa össze a csapatot és merje kivenni a gyengén játszó sztárokat is a csapatból.Barcaman1993 írta: De azért várom a jó edzők listáját, mert gondolom Pep nem az.
Jaj, hagyjuk már ezt. A Real jobb volt a párharc során, megérdemelten továbbjutottak. Egyébként nem tudom mitől vagy elájulva. a Real semmivel nem volt jobb a bajoroknál az első meccsen, ott sima vendég győzelemnek kellett volna lennie. A visszavágóhoz nincs mit hozzáfűznöm. A Real jobb volt, kész. Ha jól emlékszem a világot tönkreverő Barcelona is csak játékvezetői segédlettel jutott be a BL-döntőbe (2009). Nem hiszem, hogy bárki is megkérdőjelezi annak jogosságát, hogy akkor mi voltunk a legjobbak, pedig tény, a Chelsea abban a párharcban jobb volt nálunk. Téma lezárva.zola8787 írta:2 meccs alapján konkrétan a Real több gólt rúgott, mint ahány Bayern HELYZET volt és a Bayern-t jobbnak tartod, hát oké. Tudom, hogy fáj az igazság, de ez a Real Madrid jelen pillanatban az egyik legjobb csapat a földön.
Messis: cseszheted ha van egy ferrarid amikor elhasználta az összes benzint, olyankor kell jönnie a skoda mérnöknek és pótolnia a hiányt (ha már hasonlatot írtál).
Csak tudod, hogy mi a gond? Pedronak volt 1 káprázatos éve, minden összejött neki, aztán nyomott a következő szezonban 3 rossz meccset, azóta az eurobarca 90%-a elakarja küldeni. Messi lenyomott jóval több szezont tökéletesen, aztán kb 2 hónapja konkrétan sz.rik a Barcások fejére, de ettől függetlenül hagyjuk békén, mert ő a messiás. Hát szerintem ez nagyon nincsen rendben.
Alap, hogy Messi az egyik legjobb futballista, de könyörgöm ha látod, hogy egy percig sem hajt, akkor se szidjuk, mert ő a nagy Messi? Az előző meccsen csinált 1-2 trükköt, már azonnal írták, hogy hú visszatért, holott ugyanúgy sétálgatott a pályán. De tudom, Messinek nem kell futnia ahhoz, hogy ő legyen a legjobb, ugyanúgy, mint Pep-nek sem kell néha változtatni a taktikán, vagy talán értelmesen cserélnie, bármi olyat csinálnia amit a nagy edzők csinálnak, hiszen ő a nagy Pep. Könnyű úgy sztárolni, hogy a bajnokságba sorba veri az ellenfeleket, hát látni milyen csapatok vannak ott, a BL-be megkapott egy taktikus csapatot, egyből nem tudott mit kezdeni, csak állt a vonal mellett tátott szájjal. Semmilyen variációt nem tud, nálunk se tudott semmit felmutatni. Neki az volt a szerencséje, hogy akkor volt itt, amikor Xavi-Iniesta páros volt a földkerekség legjobb kp párosa, Puyol a föld legjobb védője, Messi a legjobb focista, de mind1 hagyjuk. Hajrá Pep, gyere vissza, biztos megtudna újulni veled a Barca...
2 meccs alapján konkrétan a Real több gólt rúgott, mint ahány Bayern HELYZET volt és a Bayern-t jobbnak tartod, hát oké. Tudom, hogy fáj az igazság, de ez a Real Madrid jelen pillanatban az egyik legjobb csapat a földön.Barcaman1993 írta:El vagy tévedve kolléga. Ezt a BL párharcot had ne vesézzük ki újra. Kiestek, kiestek. Attól függetlenül továbbra is az ő csapata a legerősebb a világon.zola8787 írta:5 gólt kaptak 2 meccs alatt, gólt pedig nem is rúgtak, konkrétan helyzetük se volt az első meccs alatt. Oké, hogy félidőben már mindegy volt, de akkor is lecserélte Pep az egy szem csatárt egy védekező középpályásra. Lényegében még a becsület gólt is telibe tojta. Vissza ne jöjjön. Nekünk kegy olyan edző kell, aki Messit nem nézi istennek, már pedig annó is az volt amit Messi mond. Pep szépen maradjon csak ott, vagy felőlem mehet a Madridba is csak vissza ne jöjjön.
Olyan edző, aki Messit nem Messiásnak gondolná? Ennek sztem ugorj neki újra. a klub történetének legjobb és a labdarúgás történetének talán legjobb játékosáról beszélünk. Őt nem pátyolgatni kell, vagy fenékbe billenteni. Ha ezt kéne csinálni, akkor rég nagy baj van. Meg kell neki teremteni a komfortérzetet a pályán és ő maga fog alkotni. A futball Ferrariáról beszélünk, mit akar egy Skoda mérnök ehhez hozzáfűzni? Remélem nem kell magyarázni. Messi nem az edzőtől fog jól játszani, hanem saját magától.
Szóval az elképzelt edzőideálodat egy ideig keresheted.
El vagy tévedve kolléga. Ezt a BL párharcot had ne vesézzük ki újra. Kiestek, kiestek. Attól függetlenül továbbra is az ő csapata a legerősebb a világon.zola8787 írta:5 gólt kaptak 2 meccs alatt, gólt pedig nem is rúgtak, konkrétan helyzetük se volt az első meccs alatt. Oké, hogy félidőben már mindegy volt, de akkor is lecserélte Pep az egy szem csatárt egy védekező középpályásra. Lényegében még a becsület gólt is telibe tojta. Vissza ne jöjjön. Nekünk kegy olyan edző kell, aki Messit nem nézi istennek, már pedig annó is az volt amit Messi mond. Pep szépen maradjon csak ott, vagy felőlem mehet a Madridba is csak vissza ne jöjjön.
5 gólt kaptak 2 meccs alatt, gólt pedig nem is rúgtak, konkrétan helyzetük se volt az első meccs alatt. Oké, hogy félidőben már mindegy volt, de akkor is lecserélte Pep az egy szem csatárt egy védekező középpályásra. Lényegében még a becsület gólt is telibe tojta. Vissza ne jöjjön. Nekünk kegy olyan edző kell, aki Messit nem nézi istennek, már pedig annó is az volt amit Messi mond. Pep szépen maradjon csak ott, vagy felőlem mehet a Madridba is csak vissza ne jöjjön.Barcaman1993 írta:Mondjuk azért az röhej, hogy egész szezonban mindenki Pepet magasztalta fel a csillagos égig, majd most kiestek a BL-ből (már pedig egy Real ellen az könnyen benne van) és máris egy-két eltévedt ember már a fejét követeli (most a müncheniekre gondolok). Ide jó lenne, örülnék neki. Kár, hogy nem fog visszatérni.daffy írta: sosem lesz,látszott vele is.
ha nem tud újítani,akkor kiteszik,s joggal. de szerintem csak jövőre,jó szezont futottak,nincs okuk panaszra.
a bayern olyan szezont fut,amilyet a világ összes csapata aláírna a szezon előtt. a trófeák miatt nem lehet bántani őt. max azért,mert németországban egy csapat sem versenyezhet a bayern lehetőségeivel és így a bajnokság,szuperkupa,német kupa ELVILEG """könnyen""" hozható. mondhatnám azt is,hogy elvárt. de egy bl elődöntőbe jutott klub ne panaszkodjon. most belefutottak még egy európai sz.kupába és egy klub vb-be is,ami jövőre nem lesz. ha megköszönik pep munkáját,az a stílus miatt lesz,mert mással indokolni sem lehetne. mondom mindezt úgy,hogy nem kedvelemBarcaman1993 írta:Mondjuk azért az röhej, hogy egész szezonban mindenki Pepet magasztalta fel a csillagos égig, majd most kiestek a BL-ből (már pedig egy Real ellen az könnyen benne van) és máris egy-két eltévedt ember már a fejét követeli (most a müncheniekre gondolok). Ide jó lenne, örülnék neki. Kár, hogy nem fog visszatérni.daffy írta: sosem lesz,látszott vele is.
ha nem tud újítani,akkor kiteszik,s joggal. de szerintem csak jövőre,jó szezont futottak,nincs okuk panaszra.
Mondjuk azért az röhej, hogy egész szezonban mindenki Pepet magasztalta fel a csillagos égig, majd most kiestek a BL-ből (már pedig egy Real ellen az könnyen benne van) és máris egy-két eltévedt ember már a fejét követeli (most a müncheniekre gondolok). Ide jó lenne, örülnék neki. Kár, hogy nem fog visszatérni.daffy írta: sosem lesz,látszott vele is.
sosem lesz,látszott vele is.LM10 írta:Most olvasom, hogy állítólag a német kupa döntő után a Bayern vezetői beszélni fognak Pep jövőéről. Szerintetek van olyan hülye a bajor csapat, hogy lapátra rakják Guardiolát?
Ez esetben Laporta jöjjön elnöknek, és őt is hozza vissza, és minden a régi lesz
Inkább 'Rojsz', bár tény és való, hogy hol o-nak, hol a-nak lehet érteni, ami leginkább tájegységfüggő szerintem. Ez olyan mint az ojró vagy ajró vita.Gareth Tello írta:Inkább 'Rajsz' lenne a helyes szerintem.MQuC írta:Csak egy egyszerű kérdés. Reus Rojsznak mondják? SOkat hallom ezt, s nem nagyon tudom elképzelni, már amennyire ismerem a német nyelvet.
Inkább 'Rajsz' lenne a helyes szerintem.MQuC írta:Csak egy egyszerű kérdés. Reus Rojsznak mondják? SOkat hallom ezt, s nem nagyon tudom elképzelni, már amennyire ismerem a német nyelvet.
igen, tudom. 1-2 hsz-el lejjebb írtam is. De nekem ez a Bayern kezdő nem tűnik C csapatnak, hiába a kevesebb percet kapók játszottak. Ez volt csak a célom evvel a hozzászólással, hogy hiába tartalékol már idézőjelben, Pep mégis baromi erős a kezdő.Rinku írta:Azt már amúgy tudod, hogy ők bajnokok és az is le van szrva, ha a Bayern C játszik?BarcafanTomee írta:...
Azt már amúgy tudod, hogy ők bajnokok és az is le van szrva, ha a Bayern C játszik?BarcafanTomee írta:...