2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ennek a hsznek a nagy része amúgy igaz rátok,de ránk is..LG írta: Persze, hogy megütnénk őket, mint az utolsó két Klasszikuson... szerintem nem nekik kéne visszavenni az arcból. Lehet, tényleg legyőznénk őket, hiszen vannak problémák náluk is, illetve mi is összekaphatnánk magunkat, de alapvetően az elmúlt 1 év nem indokolja a nagy mellényünket. Én a 6-1-től sem vagyok elájulva, néhányan úgy beszélnek róla, mintha vmi űrfocit toltunk volna, pedig még jól sem játszottunk, az ellenfél és a játékvezető asszisztálása kellett hozzá.
Ezt most nagyon adoma hsz-ed elejét. Nem igen van mire büszkének lennünk a bajnokságban. Folyamat hektikusan játszunk.LG írta: Persze, hogy megütnénk őket, mint az utolsó két Klasszikuson... szerintem nem nekik kéne visszavenni az arcból. Lehet, tényleg legyőznénk őket, hiszen vannak problémák náluk is, illetve mi is összekaphatnánk magunkat, de alapvetően az elmúlt 1 év nem indokolja a nagy mellényünket. Én a 6-1-től sem vagyok elájulva, néhányan úgy beszélnek róla, mintha vmi űrfocit toltunk volna, pedig még jól sem játszottunk, az ellenfél és a játékvezető asszisztálása kellett hozzá.
Persze, hogy megütnénk őket, mint az utolsó két Klasszikuson... szerintem nem nekik kéne visszavenni az arcból. Lehet, tényleg legyőznénk őket, hiszen vannak problémák náluk is, illetve mi is összekaphatnánk magunkat, de alapvetően az elmúlt 1 év nem indokolja a nagy mellényünket. Én a 6-1-től sem vagyok elájulva, néhányan úgy beszélnek róla, mintha vmi űrfocit toltunk volna, pedig még jól sem játszottunk, az ellenfél és a játékvezető asszisztálása kellett hozzá.Én őszíntén örülnék ha a RM-ot kapnánk, szerintem megütnénk őket és visszább vennének az arcból, és legalább megakadályoznánk hogy egy vicc Bl-t még meg is védjenek. (Persze arról nem akarnak petíciót írni )
Ha a szokásos sorsolás lesz, akkor nektek.szerintetek iden melyik csapatnak van nagyobb eselye tovabbjutni a BL-ben? Valamint hogy latjatok, a Barca iden melyik cimre fog ramenni jobban?
Az első kérdésedre: megvárnám a sorsolást a válasszal, gyanítom a realnakmarkionni írta: Hűha, van baj rendesen.![]()
Tobbiektol kerdezne az energiavampir(akarmi is ez): szerintetek iden melyik csapatnak van nagyobb eselye tovabbjutni a BL-ben? Valamint hogy latjatok, a Barca iden melyik cimre fog ramenni jobban?
Nero. írta:A jó öreg 2011es meg 12es év amikor már annyi alázást kaptak hogy szó szerint megbolondultak.Ugye akkor a legmenőbb kifogás a bíró volt, Mourinho minden héten telesírta a sajtót de mivel már senki nem vette oket komolyan és mindenki cikinek találta ezért újabb és újabb kifogások kerültek ki a gyártósorrol. Azt hiszem a második legnépszerűbb az volt hogy mi kokszolunk (vmelyik Barca meccsen mutatták is ahogy a lecserélt játékos iszik akkor a spanyoloknál ez volt a téma), aztán jött az hogy a Barcelonának mindenki lefekszik (ezek szerint a Real is), majd végül jöttek olyanok hogy a Nou Camp méretbe nagyobb mint a többi pálya ezért csalunk, illetve odaát a többszörös év fórumozója azt az igét hirdette hogy nekünk "egyetemes szerencsénk" (szószerint idéztem) van amire persze mindenki rákapott.
Aztán persze összejött egy bajnokság nekik meg egy kamu BL mi meg kicsit leengedtünk úgyhogy véget értek a Barcás rémálmaik, aztán Enrique évében olyan gyorsan és váratlanul jött az újabb történelmi Barca-tripla hogy szóhoz se jutottak, majd amikor a következő szezonba négyet vágtunk a Bernabeuba és már többszörösen megalázva érezték magukat akkor azt mondták "vannak az életben fontosabb dolgok is mint a foci."
Az se volt semmi amit a 14es VB döntőn ossszeizzadtak. Jobban örültek annak hogy Messi nem nyert VBt, mint ha bajnokságot nyertek volna. Komolytalan ember a madridisták nagy része.
Hűha, van baj rendesen.Nero. írta:Jaja Mourinho az aljas nyilatkozataival (azóta már olyanokat mond hogy egyetlen Ronaldoról tud az meg brazil), a szemkinyomásával meg a többi féreg húzásával marha sportszerű volt, gondolom ezért is buktatták meg a saját játékosai. De beszélhetünk Ronaldoról is aki akkor azt nyilatkozta hogy ha minden csapattársa úgy tudna mint ő akkor bajnokok lennének meg hogy az Aranylabda szavazás egy bunda. Marcelo, Coentrao, Xabi Alonso aljas húzásait linkeljem?
Az életről meg azért nem fogsz kioktatni öcskös, mert sanszos hogy az én életem jobb mint a tied, illetve a pozitív-negatív energiákról is tobbet tudhatok mint te. Merthogy te egy energiavámpír vagy semmi több.
Legyél boldog a két legutóbbi BL címetekkel, történelmi űrfutball volt mindkettő, sokáig emlékezni fognak rá.
Mennyi frusztracio egy helyen... Szerencsere a jatekosok ettol sokkal sportszerubben kezelik egymast es ahogy veget ert a Clasico decemberben, mindenki klubtol fuggetlenul pacsizott es olelkezett egymassal. Szerinted ha megkerdezned Iniestat vagy akar Albat, hogy mondjanak velemenyt ezekrol a meccsekrol akkor azt mondanak hogy ezek ALAZASOK voltak? Elarulom hogy nem, sajnos a szurkolok sokszor peldat vehetnenek a jatekosokrol.Nero. írta:A jó öreg 2011es meg 12es év amikor már annyi alázást kaptak hogy szó szerint megbolondultak.Ugye akkor a legmenőbb kifogás a bíró volt, Mourinho minden héten telesírta a sajtót de mivel már senki nem vette oket komolyan és mindenki cikinek találta ezért újabb és újabb kifogások kerültek ki a gyártósorrol. Azt hiszem a második legnépszerűbb az volt hogy mi kokszolunk (vmelyik Barca meccsen mutatták is ahogy a lecserélt játékos iszik akkor a spanyoloknál ez volt a téma), aztán jött az hogy a Barcelonának mindenki lefekszik (ezek szerint a Real is), majd végül jöttek olyanok hogy a Nou Camp méretbe nagyobb mint a többi pálya ezért csalunk, illetve odaát a többszörös év fórumozója azt az igét hirdette hogy nekünk "egyetemes szerencsénk" (szószerint idéztem) van amire persze mindenki rákapott.
Aztán persze összejött egy bajnokság nekik meg egy kamu BL mi meg kicsit leengedtünk úgyhogy véget értek a Barcás rémálmaik, aztán Enrique évében olyan gyorsan és váratlanul jött az újabb történelmi Barca-tripla hogy szóhoz se jutottak, majd amikor a következő szezonba négyet vágtunk a Bernabeuba és már többszörösen megalázva érezték magukat akkor azt mondták "vannak az életben fontosabb dolgok is mint a foci."
Az se volt semmi amit a 14es VB döntőn ossszeizzadtak. Jobban örültek annak hogy Messi nem nyert VBt, mint ha bajnokságot nyertek volna. Komolytalan ember a madridisták nagy része.
A 7 éves kis CR JR-t csak nem a Sun fújta össze. Még,ha hàpog is kicsit a hír miből gondolod, hogy CR nem megy rà a CSOK-ra? Ilyen jellegű sületlenségeket nem szoktak lehozni.Florentino Perez írta:Értem én, hogy barca-real ellentét van, meg hogy Messi és a többiek adót csaltak, vissza kell valamivel vágni, de ez így leírva elég gyenge. Tudom barca fórum, nem kell ide jönni ha nem tetszik stb., de szerintem te is érzed, hogy ez nagyon erőltetett amit leírtál. Vagyhát nem tudom, akinek a The Sun ennyire hiteles, annak további szép estét.Capon írta:Előttem van egy karácsonyi ebéd, ahol már kicsit nagyobbacskák a gyerekek és szeretnék megismerni az anyjukat. Ott ül az asztalnál 3 egymásnak vad idegen felnőtt ember a 3 gyerek mellett.
Bemutatás: ők az édesanyáitok, pénzért szültek nekem titeket és aztán mondtak le rólatok, hogy aztán a nagymama neveljen fel titeket mert nekem nincsen időm rátok.
Könnyet csal az ember szemébe ez az idilli kicsit sem a látszatnak épült család.
Nero. írta:A 6-1 óta már 5 vagy 6 madridista mondja meg nekünk itt hogy mi legyen a véleményünk, előtte elvétve 1-1. Érdekes...
Nagyon akarom azt a classicot a BLben.
AHA szóval fogadjam el pl a kedves perez úrtól,hogy leadócsalőzza Messit úgy hogy saját maga állítja,hogy ő csak tényeket közöl velünk!Na már most én nem vagyok jogász,de tudtommal amíg valakivel szemben nincs végleges ítélet,addig jár neki az ártatlanság vélelme!De sorolhatnám itt a csúsztatásokat és a félimformációk tényként ide citálását!Veidt_madridista írta:Elfogadás nem egyenlo az egyetértéssel. A vitaba nem kivanok belefolyni, de ez alapvető emberi intelligencia...ntibi67 írta:Megint csúsztatsz marki,miért kellene elfogadnom más véleményét ha nem értek vele eggyet.
Teljes fogalomzavar. Az hogy elfogadod azt hogy masnak mas a velemenye nem azt jelenti, hogy egyet kell ertened vele. Hanem azt, hogy nem allsz bele habzo szajjal es tisztelettel veszed hogy az illeto mast gondol.ntibi67 írta:Megint csúsztatsz marki,miért kellene elfogadnom más véleményét ha nem értek vele eggyet.