Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem a 6-1 után semmilyen tekintélye nem maradt, és hiba volt engedni tovább dolgozni. Most meg kapott még 2 világklasszist, akiket nem hiszem, hogy tud már kezelni. Biztosra veszem, hogy a nyáron oda visznek az arabok egy nagy nevű edzőt. Kérdés, hogy ki lesz szabad. Zidane, Conte, Lucho, stb, majd kiderül.Nero. írta:Nem lehetetlen elképzelni hogy Emeryt meg reggelizte a brazil osztag + a többi sztár, de egyelőre az eredmenyek jönnek.davi10 írta: Emery akar neki mondani és totál levegőnek nézi.
Lehet, hogy csak én látom rosszul, de egészen elképesztő ami annál a csapatnál folyik.
miért? most az ilyen paco, bordalas-féle spanyol töltelék edzők mivel jobbak?Petr írta:Kicsit olyan kettős érzésem van azzal, hogy a Liga egyes csapatai Olaszország levedlett edzőitől várnak csodát, de cáfoljanak rám.
Kíváncsi lennék, hogy ő és Montella egyáltalán hogyan kerültek képbe Spanyolországban.palesz77 írta:Ami viszont már tényleg az, hogy Seedorf lett a Deportivo edzője. Kíváncsi leszek, a Milanban ha jól tudom nem alkotott nagyot, most se lesz egyszerű dolga az tuti..
Abban én sem látok kivetnivalót, mondjuk ahogy felpattant a szabálytalanság után, az már eléggé frusztráltságra utal. A provokálás, kakaskodás, balhékeresés már nálunk jellemző volt rá, főleg a vége felé. Tényleg elszaladt vele a ló.Nero. írta:A csellel szerintem se volt gond (az itteni Bilbaos balhét se értettem)
Ronaldinho is efajta cseleket tudott, de ameddig Neymaron látszik h mindenkit alsóbbrendűnek tart, addig Ronaldinho mosolyogva segítette volna fel az elfektetett ellenfelet. Ez szerintem elsősorban emberfüggő.BarcafanTomee írta:A gond talán az, hogy ellentétben a régi Joga-bonitósokkal ellentétben, ő tényleg az ellenfél provokálásban leli örömét. Kicsit elszaladt vele a ló. Az a kézfogás, meg tényleg a legalja.
Én nem szeretem Neymart, de nem értem mi baj volt a háttal átvett labdával, meg az esernyővel utána. Régen az ilyenek a foci részei voltak, ma meg az ellenfél megszégyenítése, ami vicc.Nero. írta:https://index.hu/sport/futball/2018/01/ ... sg_rennes/
A "kezfogas" az tenyleg aljas volt
Cestus írta:Katar összes pénzét elköltötték Neymarra, innentől csak lefelé vezet az út.Varatrix írta:Valaki tudja hogy mi zajlik a PSG-nél sérültek terén, hogy olyan remek játékossal kellett erősíteni a keretet mint Lassana Diarrra ??
Mondjuk a D csapatuk el elpicsázna minketcrixus írta:Azt még én sem igazán értem, hogy pl. mi van akkor, ha a pl. a németek nyerik a divíziójukat is meg a csoportjukat is. 2 csapatot nem küldhetnek az EB-re.zola8787 írta:Segítsetek már lécci nekem. Mi az ez Uefa Nemzetek kupája?
Teljesen lemaradtam. Magyarok a C divízóiban az észtek, görögök és finnek társaságában.
Eddig ott tartok, hogy van számunkra fontos sorozat: VB és EB. Ez mi?
Amúgy ennél unalmasabb ellefeleket nehéz lett volna kapni.![]()
Ez arra jó, hogy a 24 csapatos EB-re biztosít 4 helyet a győzteseknek, divíziónként 1-nek. Van 4 divízió, mind a 4-ben 4 csoport. Először csoportmeccsek lesznek, ahol a csoportelsők jutnak tovább, akik egy elődöntő-döntős rendszerben játszanak majd azért az 1 kijutási helyért, ami divíziónként jár. Tehát ha nyernénk a csoportot, utána még két csapatot le kellene győzni a divíziónkból, hogy meglegyen a kijutásra az esély.zola8787 írta:Segítsetek már lécci nekem. Mi az ez Uefa Nemzetek kupája?
Teljesen lemaradtam. Magyarok a C divízóiban az észtek, görögök és finnek társaságában.
Eddig ott tartok, hogy van számunkra fontos sorozat: VB és EB. Ez mi?
Amúgy ennél unalmasabb ellefeleket nehéz lett volna kapni.
Katar összes pénzét elköltötték Neymarra, innentől csak lefelé vezet az út.Varatrix írta:Valaki tudja hogy mi zajlik a PSG-nél sérültek terén, hogy olyan remek játékossal kellett erősíteni a keretet mint Lassana Diarrra ??
Valóban az ESPN volt a forrás, most megint kerestem azt a cikket, de már nincs fent. Már csak annyi hogy jól van. Ezek szerint azok is benyaltak valami hírt, én meg elhittempalesz77 írta:Ez 100%? Csak mert a PSG hivatalos oldalán semmi hír erről még, a Twitterjükön azt írják, hogy pozitívak voltak, Mbappé meg szintén eléggé erre hajazó üzenetet írt ki. Mennyire megbízható forrásból van ez amit írtál?