Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mondjuk könnyen vannak, se Gomes, se Matyi, se Denis...S.Agüero írta: De nem is beállt fal ellen kell támadniuk...
Ha már válogatott foci...TripleH írta:Bár ha az a dilettáns marad az edző, akkor nézhetjük majd a zsinyak, zsiru, grizi 3ast..palesz77 írta:
Erről meg ennyit, kár érte, mert sokkal jobbak voltak a második félidőben. Mbappe meg ennyi idősen ilyen higgadtan beveri.. Kemény a srác.
Bár ha az a dilettáns marad az edző, akkor nézhetjük majd a zsinyak, zsiru, grizi 3ast..palesz77 írta:
Erről meg ennyit, kár érte, mert sokkal jobbak voltak a második félidőben. Mbappe meg ennyi idősen ilyen higgadtan beveri.. Kemény a srác.
Jön a másik Dembélé középre addigra lehet.TripleH írta:Azért a galloknak 2018-as vébére 2 oldalra Dembélé és Mbappé elég kemény támadó egység lehet, középen egy Lacazettével.
Ráléptek Bender lábára a fejelés előtt.markionni írta:Az ongolnal mi volt szabalytalan? Lemaradtam az ismetlesekrol.S.Agüero írta:2 szabálytalan gól, egy jogtalan tizenegyes, minek is az a videóbíró...
Az ongolnal mi volt szabalytalan? Lemaradtam az ismetlesekrol.S.Agüero írta:2 szabálytalan gól, egy jogtalan tizenegyes, minek is az a videóbíró...
hasonló, de nem tudom megállapítani ténylegesen, mert összevissza van rakodva folyamatosan a csapatunk.zola8787 írta:
És szerinted gyengébb a védekezésünk, mint az övéké?
És szerinted gyengébb a védekezésünk, mint az övéké?csababarca írta:MessiNeymarSuarez írta:Ennyire jobb lehet a Monaco, vagy ennyire megviselte őket a tegnapi robbanás?
is-is. mondjuk méteres lesgólt nem illene megadni.
de mindegy igazából, nekem ez a két csapat egy kutya, védekezése ehhez a szinthez kevés mindkettőnek, ezért fognak kiesni az elődöntőben legyen az ellenfelük a bm/real, juva vagy atma.
MessiNeymarSuarez írta:Ennyire jobb lehet a Monaco, vagy ennyire megviselte őket a tegnapi robbanás?